- 21 Aralık 2016
- 8.969
- 41.318
- 548
Nasılsın canım.?Bende az önce biraz irmik helvası yedim.
3yk kadar ama bugün ne yediysem sevabıyla gunahiyla yazayım.
İyiyim şükür.Nasılsın canım.?
Zeynep hanım nasıl ?
Canım çok istikrarsızım birkaç gün düzenli gitsem devamı gelecekDün çok iyi gitmişsin
Maşallah canımKilomda ufak kıpırdamalar var p.tesi 76.4 tüm hamile kaldığım kiloma geldim farzediyorum artik
İnşallah cnm 75 ile bitirsem ramazani şükür dicem fazla beklentim yok olmuyor oruckenMaşallah canım
Devamı da gelecek insallah
Bende 60 la bitirmek istiyorum ama benim için de zor sanırım.İnşallah cnm 75 ile bitirsem ramazani şükür dicem fazla beklentim yok olmuyor orucken
Çok iyi olur cnm ben bu hafta kabağın kilosunu 1 TL den aldım meze gibimi yapıyorsun az soteleyip yoğurt ilemi yiyorsun ben bayramın 1.günü bekliyorum regli zor olacak hem misafir hem gezerken sıkıntıBende 60 la bitirmek istiyorum ama benim için de zor sanırım.
2 gün sonra regl olacağım
Kabak detoksu yapmayı planlıyorum midem.kuculmusken
Canım emzirirken yeşil çay onermiyorlarBugün
Sahur
Ufak dilim peynirli börek
Saat 11
1 sos kasesi karışık kuruyemiş
1 fincan yeşil çay
Saat 13
4-5 dilim karpuz
Saat 15
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak pilav üstü kurufasulye (abartmadım)
5 tane çilek
Yemekleri akşamlık yaptım sıcakken yedim akşamada yerim biraz daha yemezsem sonra ne yiyeceğimi şaşırıyorum
Öyle mi neden acabaCanım emzirirken yeşil çay onermiyorlar
Evet canım öyle. Üzerine de 2 tane ceviz oluyor.Çok iyi olur cnm ben bu hafta kabağın kilosunu 1 TL den aldım meze gibimi yapıyorsun az soteleyip yoğurt ilemi yiyorsun ben bayramın 1.günü bekliyorum regli zor olacak hem misafir hem gezerken sıkıntı
Canım emzirirken yeşil çay onermiyorlar
İlk hedef tuttu tebrik ediyorum canım hadi darısı başımaKilomda ufak kıpırdamalar var p.tesi 76.4 tüm hamile kaldığım kiloma geldim farzediyorum artik
İftarBugün
Sahur
Ufak dilim peynirli börek
Saat 11
1 sos kasesi karışık kuruyemiş
1 fincan yeşil çay
Saat 13
4-5 dilim karpuz
Saat 15
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak pilav üstü kurufasulye (abartmadım)
5 tane çilek
Canım bu ara benimde kabak detoksuna niyetim var önümüzdeki hafta içi yaparım herhaldeBende 60 la bitirmek istiyorum ama benim için de zor sanırım.
2 gün sonra regl olacağım
Kabak detoksu yapmayı planlıyorum midem.kuculmusken
Canım senin enerjini dusurebilir. Bir gün denersin olmadı.Canım bu ara benimde kabak detoksuna niyetim var önümüzdeki hafta içi yaparım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?