O nasıl yapılıyor soğuk suya ı konuyormuşCanım senin enerjini dusurebilir. Bir gün denersin olmadı.
Sen şu maydanoz. Dereotu, yeşil elma, soyulmuş limon içeceği icsen günde bir bardak. Hem sute iyi gelir, hem ödem.atar.
Robottan hepsi çekiliyor canım sıvı bir karışım oluyor. Öğün yerine değil de, ödem atmak meto hızlandırmak içinO nasıl yapılıyor soğuk suya ı konuyormuş
1 meyve doğrasaydın içine . daha tatlı olurdu.Biraz önce bir kase yoğurt içine 2 kaşık yulaf ezmesi koydum. 1 pakette vanilya. Çok güzel oldu. @demirleke nin vanilyalı yoğurdunu merak ediyordum bugüne kismetmis
Çilek kivi fekan olsa koyacaktım. Elma portakal vardı, onları da yiyesim gelmedi.1 meyve doğrasaydın içine . daha tatlı olurdu.
afiyet olsun canim
elma olurmuş. az da tarçın atardın. hoş bi tatlı olur safrancımÇilek kivi fekan olsa koyacaktım. Elma portakal vardı, onları da yiyesim gelmedi.
O uyku nasıl tatlı gelmiştir şimdibirazdan 400 ml içecek hazirlayacağım. soda ve su ile.
sonra yatış
işen 4 bhcukta cıktım.izin verdiler.
eve geljnce cocukları yedirdim. uzandım. dinlendim. 1 saat kadar da uyudum. gerci kız gitti geldi soru sordu aralarda ama olsun.
afiyet olsun.Sahur yaptım şimdi
1 tereyağlı yumurta üzeri kaşarlı
Yufka ekmek biraz.
5 bardak su içtim bu akşam. 300 ml bardakta. 1.5 litre sıvı almış oldum sanırım.
Eşim nöbette şimdi, bende uyuyorum.
İyi geceler hayırlı sahurlar herkese
Tskler cnm ramazan sonrası turlu detokslar yaparız emziren annelerinde yapabilecegiİlk hedef tuttu tebrik ediyorum canım hadi darısı başıma
Afiyet olsunİftar
1 tabak pilav üstü kurufasulye
1 bardak şalgam suyu
Öğle de bir bardak şalgam suyu içmiştim yazmaya unutmuşum başım çok ağrıyor elim değerse sade nescafe içmeye niyetim var çocuk çok ateşli şurup verdik inmezse birazdan acile gideceğiz
Kaydetti cnm en kısa surede yapacağım inşallah güzel bir şeye benziyorKabak detoksu da böyle. Ama emzirene tavsiye edilmemiş.
Sen öğün yerine arada yapabilirsin canimEki Görüntüle 2271350
Afiyet olsun cnm baya güzelmiş menü ben olsam senin vazgeçtiklerini yerdim ne güzel şerbetli tatlı sevmemenbiz ifyardaydık. oldukça kalabalıktı. ve bahçede yaptilar.
servisi hep birlikte yaptık. geç oturduk masaya.
yediklerim.
1 kepçe yayla çorbası
2 kepçe etli nohut
azcık rus salatasi
6- 7 dilim karpuz.
5-6 dilim kavun.
minik bir dilim pide.
3 tane yaprak sarma
tatlı serbetli kadayıftı. yemedim.
karpuz kavuna yesim bolca.
pilav vardı almadım.
kızartma vardı .üzerine tavuk gögüs sotelemis. ondan da almadım.
Afiyet olsun cnm suyunu tamamlamissin ne güzel benimde 1 lt bitmek üzere bitireyimde sahurda da biraz içerimSahur yaptım şimdi
1 tereyağlı yumurta üzeri kaşarlı
Yufka ekmek biraz.
5 bardak su içtim bu akşam. 300 ml bardakta. 1.5 litre sıvı almış oldum sanırım.
Eşim nöbette şimdi, bende uyuyorum.
İyi geceler hayırlı sahurlar herkese
Canım ayran aşı detoksu var.Kızlar kabak detoksunu yaparken kahvaltıyı daha sıkı yaparım kabak ve yoğurt miktarınıda biraz daha arttırabilirim amacım detoks yaparken abur cubur ve önüne geleni yememek için istiyorum hem metroda hızlanır aç kalmam sütü etkilerse ertesi gün yapmam çok şükür sütüm bol inek gibiyim sıkıntı olacağını sanmıyorum bugünde zaten 3 e kadar doğru düzgün birşey yemedim ama süt yetti buzağıma
Ateşlenen büyük oğlumdu çok şükür ateşini düşürdük hastaneye gitmeye gerek kalmadı
@demirleke yemekte menü güzelmiş afiyet olsun
canım nescafee daha çok başını ağrıtmaz mı.İftar
1 tabak pilav üstü kurufasulye
1 bardak şalgam suyu
Öğle de bir bardak şalgam suyu içmiştim yazmaya unutmuşum başım çok ağrıyor elim değerse sade nescafe içmeye niyetim var çocuk çok ateşli şurup verdik inmezse birazdan acile gideceğiz
çok iyi canım . hafiflemişin biraz daha .İnşallah cnm 75 ile bitirsem ramazani şükür dicem fazla beklentim yok olmuyor orucken
eşin işe gitmeye başlamış . hayırlı olsun . artık evden çalışmayacak sanıyorum . Allah herkese hayırlı kapılar açsın inşallah . iş rahatlığı, huzuru versin .Esim gelir birazdan cikayim ben görüşürüzSafransari cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?