Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın arkadaşlarım

çok doldum taştım, ağlamak istiyorum

bayram önü. herkes meşgul. inşallah aile bir araya gelecek. ama bir türlü bir şeyler kesinleşmiyor. ben erkenden her işimi ayarladım ettim. benden başka böyle yapan yok. herkeste bir belirsizlik, bir geçiştirme... moralim bozuldu.

ben psikolojimin bozulacağını bile bile her şeyi göze alıyorum gidiyorum, benden başka herkes geçiştiriyor. son dakka keyiflerine göre gelirlerse gelecekler.

Canim ailen mi seni gecistiriyor o kismi anlamadim genel olarak planinin belirsizliginden bahsediyorsan inanki ben hepppp oyleyim esimin isi nedeniyle hayatimiz hep belirsiz ve son ana kaliyor ama seninki ailevi saniyorum

Tamam da ada bu kilo olayı bizle bı ömür devam edecek dışarıdan destek yada kontrol ne kadar sürecek.
Kendi içimizde kendi otokontrol umuzu sağlamamız lazım diye düşünüyorum.
Yani bunu oturtmamiz lazım.

Ayy çok kıskandım keşke banada hazır yemek gelse 2 kişilikmi geliyor aslında ben yemek yapmayı çok seviyorum ama çocuklardan dolayı hızlı hızlı yapıyorum gün içinde ara buldukça yaptığım için bazen külfet oluyor sanırım benimde porsiyonlarım büyük oluyor sen diğer öğünlerde yine resim at kendimle kıyaslayım

evet ama verirken ifak kacamaklarin kilo yapiyor onlardan uzak duramiyosun ama verdikten sonra 3 asagi 5 yukari koruyabiliyoruz benim arkadaslarin cogu bir sekilde yardimla verdiler ya diyetisyen ya eve yemek ya da baska bisey vs ama cogu 2 veya 3 yildir koruyor o nedenle verirken yardim veya destek almak onemli diye dusunuyorum ben
tamamcanimcim atarim yok 2 kisilik degil tek ksilik esim zaten 2 gune bir evde yiyor ona yapmasi da kolay ama bana zor kendi yaptigimi yemek istemiorum hep baskalari yapsin istiorum

Kesinlikle katılıyorum yemek yeme istikrarımız olmalı bende diyet yaptığım dönemlerde herşeyden vazgeçiyorum başlarsam duramam diye birşey yapmıyorum veya ikramı geri çeviriyorum diyet bitince eski tas eski hamam

Keşke bende kendi yaptığımı yiyemesem kız kendim yapınca daha çok yiyorum istediğim gibi yapıyorum ya büyük iştahla abartıyorum malesef

Canım 5-6 değil benim vereceğim 10 kilo vermem gerek ideal kilom 54-55 çünkü

Diyetisyenle daha kontrollü olurum, takip eder.
dün akşam:
akşam yemeği + sahur bir arada
bir kase çorba
iki dilim ekmek
bir bardak meyveli gazoz
bir tabak kayısı
iki avuç içi kadar çiğ badem

sahurda yalnızca su içtim.

bugün oruç.

Ben de yarın niyet edeceğim yeniden.

Ayyy canım çok iyi yapmışsın
Bu yöntemi kullanan takip ettiklerim var
İnşallah sen de memnun kalırsın.
Fiyatı da kesinlikle çok iyi bence.

Canım lütfen üzülme
Kardeslerinle bayramda ailende bulusacaksiniz, onda mi belirsizlik yaşandı
Boşver sen git. Gelen plana katılır. Gelemeyenin de canı sağolsun artık.
Canım hit kardio ya bakacagim şimdi.
Zaten diyetisyen ömür boyu değil, 1-2 ay gidersem inşallah, ideal kiloyu korumak daha kolay olur. Ha verdim ha vericem derken 2 senedir ulaşamadım ideal kiloya.

Yada ip atlayabilir sen ip atla .
İp bayağı toparliyor.

Canim ailen mi seni gecistiriyor o kismi anlamadim genel olarak planinin belirsizliginden bahsediyorsan inanki ben hepppp oyleyim esimin isi nedeniyle hayatimiz hep belirsiz ve son ana kaliyor ama seninki ailevi saniyorum
evet canım, diğer kardeşlerin bir türlü bir tarih vermemesi. birlikte mi gidilecek, ayrı mı gidilecek netleştirmemeleri vesaire.

herkes ayrı şehirden gelecek.

ben orada psikolojimi bozan kimseler olduğu halde gidiyorum. her gidişinde psikolojim bozuluyor, yeme atakları yaşıyorum. daha önce de burda anlatmıştım

Ben de yarın niyet edeceğim yeniden.

Canım lütfen üzülme
Kardeslerinle bayramda ailende bulusacaksiniz, onda mi belirsizlik yaşandı
Boşver sen git. Gelen plana katılır. Gelemeyenin de canı sağolsun artık.
öyle canım. haklısın.

orucunu rahat tutarsın inşallah. ben bugün başladım, çok kötü baş ağrım var, gittikçe şiddetleniyor

Etsiz mi yaptın büyük sıkmışsın herhalde ben 2 bardaktan yapınca bayağı çıkıyor
Evet etsiz ( etli haz etmiyorum Adiyamanli olarak)biraz büyük sıktım yorulmadan yaptım iyi oldu az malzeme ile sisirmedim bulguru ara ara su ekledim
Bravo valla cnim helal sana gece gece yogurmak buyuk marifet
:)) baskasinin cani çekse ugrasmazdim
Bizde dun midye yemege gittik 6 veya 7 tane yemisimdir karnibahar kisiri yapmistim onu yedim ayyy muthis olmustu artik hep yaparim sanirim
Sonra 2 top dondurma 2 adet de kurabik yedim
Esim sever midye bizde takilirdik yaninda
Karnabahar kısırı girdumde yapmadım güzel olabilir evet
Maşallah kız helal
Benimde regl baslicak herhalde daha bir hafta var ama gelmiş ufaktan bozmicam orucu
H.geldin cnm
Azimli ve kararlı gördüm seni devamı gelir insallah

Keşke bende kendi yaptığımı yiyemesem kız kendim yapınca daha çok yiyorum istediğim gibi yapıyorum ya büyük iştahla abartıyorum malesef
kiz beni cok guldurdun yaaa canim nadalim
canim ben senin yerinde olsam ne zaman istiyorsam kendim giderdim ailemi goruo donerdim madem psikokojini bozan insanlar var ne kadar az gordun o kadar iyi bnce canim

Slm cnm musaid olunca gelirsin
Tmm cnm Aklımda liste sırası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…