evet artık mecburen öyle olacak .Perdecilerde oluyor canım.
Otel perdesi diye almıştık biz.
Ölçüyü verdik ona göre diktiler.
uyku gözlüğü. o da olabilir . ama çok komik olurum öyle galiba.Ya da uyku gözlüğü kullan demirleke, o daha pratik.
Komik ol ne olacak ki sanki:))evet artık mecburen öyle olacak .
uyku gözlüğü. o da olabilir . ama çok komik olurum öyle galiba.
evdekiler dalga geçer . ama deneyebilirim bunu.
evet . tamam . alayım . aslında çok karşıma çıktı ve çok ihtiyacım olan bi şey ama almadım .Komik ol ne olacak ki sanki:))
Benim vardı bir ara, kayboldu.
Şimdi arada başıma bağladığım yazmayı koyarım gözüme, çocuklar ona da gülüyor ama işe yarıyor mu yarıyor:)
Aynen.evet . tamam . alayım . aslında çok karşıma çıktı ve çok ihtiyacım olan bi şey ama almadım .
kışın gün geç ağardığından sıkıntı yok . ama yazın öyle olmuyor .
senin de gün ışığına duyarlılığın var sanıyorum .
gece az ışık da olsa uyuyamam aynı zamanda.
yorganı kafama kadar çekerim .
öğrencilikte ben de kulaklıkla bi şeyler dinlerdim . öyle uyurdum . odada 6 kişiydik .Aynen.
Çok çektim yurtta kalırken.
Işık hadi gözüne bir şey koyunca halloluyor. Ama sese çare yok. Kulak tıpası denedim ama çok rahatsız etti.
Gerçi eskiye nazaran şu anda çok daha kolay uyuyorum. Çünkü fiziksel olarak yoruluyorum artık. Öğrenciyken ne vardı ekmek elden su gölden:))
bir de safran ben bu kadının tarifine bi bardak su ekliyorum . çorba gibi oluyor ve 1-2 lokma ekmek ile yiyorum . bazen ekmeksiz .safran ben de domatesi böyle yapıyorum ama kadının yağı ne kadar arttı. ben de 1 tatlı kaşığı koyuyorum . ama onun kadar çok olmuyor sanki yağ .
baharat kekik , fesleğen , pul biber , karabiber koyuyorum . elimdekilerden kullanıyorum .
kişniş de var onu da ekleyebilirim bu akşam .
bak canım istedi şimdi domatesli şeyden .
diyet yaparken kesinlikle bu tür videoları izleme safran .
ben ramazanda açmadım hiç . günlük yaşam , minimal yaşam vlogları izliyorum
ve hep illa yemek yapıyorlar . kahvaltı . öğlen akşam vs .
izlemedim . kendime eziyet etmemek adına
sen de izleme .
Bende uyku gözlüğü alıp yatılı misafirliğe gittiğimde kullanmayı planlıyorum. Bu bayramda antebe gittiğimde çok erken kalktım hergun bu yuzdenevet artık mecburen öyle olacak .
uyku gözlüğü. o da olabilir . ama çok komik olurum öyle galiba.
evdekiler dalga geçer . ama deneyebilirim bunu.
Bende ışık duyarliligim yüzünden en köşedeki Ranzanin tercih etmiştim. Onda da yukarı kattan çarşaf çekerek karanlık hale getiriyirdum :)Aynen.
Çok çektim yurtta kalırken.
Işık hadi gözüne bir şey koyunca halloluyor. Ama sese çare yok. Kulak tıpası denedim ama çok rahatsız etti.
Gerçi eskiye nazaran şu anda çok daha kolay uyuyorum. Çünkü fiziksel olarak yoruluyorum artık. Öğrenciyken ne vardı ekmek elden su gölden:))
Sanırım 20 gündü bizde eşimikimizin hesaptanda aldı game of thrones u öyle izledik
şu netfliiks ücretsiz deneme şeysini doldurdum . bakalım nolcak . mail adresi yazdım . oraya bi şey yollayacaklar sanıyorum.
sagol cnimcimkitaplar çok güzel aadaddaa
güle güle oku.
safran tebrik ederim . yememişsin sitedeki mamalardan . büyük başarı.
nadal sen de sağlıklı beslenmeye başlamışsın . süpersin . gece uykularını uyuyabiliyor musun . gündüzleri az da olsa kestir biraz .
Canim benim bir bilgim var bu konuda bizim evde simsiyah perdemiz vardi ismis out door mu ne ole bisey hicccc gunes gecrimiyor stor ama simsiysh esim asla uyuyamaz gunete yillardir boyle uyur tac tan almistik netten 200 tl ye aldik ama buyukah canım benim .
öyle haklısın . bebek küçükken ancak 5 saat .
olsun alışıyor bünye haklısın .
şimdi bende 6 saat uyuyorum . 12 de yatıp 6 da uyanıyorum .
uzmanlar da 7 saat uyku diyor . normal bebeksiz biri için yani
ama uyuyamıyorum . gün ağarıyor ya. güneş geçirmeyen perde lazım bana da . ama ne alırım . nerden alırım . fikri olan var mı. çocukların odasına da lazım . onlar da uyanıyor hemencecik.
1 ay ucretsiz veriyor bnde oyle kullandim 2 kezSanırım 20 gündü bizde eşimikimizin hesaptanda aldı game of thrones u öyle izledik
Menü fena değil canım yeşillik oluyor muSabah kahvaltimda 1 yumurya 3 zeytin ve 2 dilim hatta bana gore 2 degil yarim dilim koy peyniri ve 1 salatalik vardi
Arada seftali
Oglen noodle vardi bir de havuc ve mor lahana salatasi
Bazen oluyor cnim yesillik varsa domayes yok mesela bir varsa dgeri yok oluyor geneldeMenü fena değil canım yeşillik oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?