Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

safran ben de domatesi böyle yapıyorum ama kadının yağı ne kadar arttı. ben de 1 tatlı kaşığı koyuyorum . ama onun kadar çok olmuyor sanki yağ .

baharat kekik , fesleğen , pul biber , karabiber koyuyorum . elimdekilerden kullanıyorum .
kişniş de var onu da ekleyebilirim bu akşam .
bak canım istedi şimdi domatesli şeyden .

diyet yaparken kesinlikle bu tür videoları izleme safran .
ben ramazanda açmadım hiç . günlük yaşam , minimal yaşam vlogları izliyorum
ve hep illa yemek yapıyorlar . kahvaltı . öğlen akşam vs .
izlemedim . kendime eziyet etmemek adına
sen de izleme .

evet artık mecburen öyle olacak .

uyku gözlüğü. o da olabilir . ama çok komik olurum öyle galiba.
evdekiler dalga geçer . ama deneyebilirim bunu.
Komik ol ne olacak ki sanki:))
Benim vardı bir ara, kayboldu.
Şimdi arada başıma bağladığım yazmayı koyarım gözüme, çocuklar ona da gülüyor ama işe yarıyor mu yarıyor:)

Komik ol ne olacak ki sanki:))
Benim vardı bir ara, kayboldu.
Şimdi arada başıma bağladığım yazmayı koyarım gözüme, çocuklar ona da gülüyor ama işe yarıyor mu yarıyor:)
evet . tamam . alayım . aslında çok karşıma çıktı ve çok ihtiyacım olan bi şey ama almadım .
kışın gün geç ağardığından sıkıntı yok . ama yazın öyle olmuyor .
senin de gün ışığına duyarlılığın var sanıyorum .
gece az ışık da olsa uyuyamam aynı zamanda.
yorganı kafama kadar çekerim .

Aynen.
Çok çektim yurtta kalırken.
Işık hadi gözüne bir şey koyunca halloluyor. Ama sese çare yok. Kulak tıpası denedim ama çok rahatsız etti.
Gerçi eskiye nazaran şu anda çok daha kolay uyuyorum. Çünkü fiziksel olarak yoruluyorum artık. Öğrenciyken ne vardı ekmek elden su gölden:))

şu netfliiks ücretsiz deneme şeysini doldurdum . bakalım nolcak . mail adresi yazdım . oraya bi şey yollayacaklar sanıyorum.

öğrencilikte ben de kulaklıkla bi şeyler dinlerdim . öyle uyurdum . odada 6 kişiydik .
şimdi yoruluyorum ben de ama sabaha kadar dinleniyorum demek ki . uyandığıma göre.

bir de safran ben bu kadının tarifine bi bardak su ekliyorum . çorba gibi oluyor ve 1-2 lokma ekmek ile yiyorum . bazen ekmeksiz .
kendi uydurma tarifim sanıyordum bunu .

evet artık mecburen öyle olacak .

uyku gözlüğü. o da olabilir . ama çok komik olurum öyle galiba.
evdekiler dalga geçer . ama deneyebilirim bunu.
Bende uyku gözlüğü alıp yatılı misafirliğe gittiğimde kullanmayı planlıyorum. Bu bayramda antebe gittiğimde çok erken kalktım hergun bu yuzden

Bizim de yazlık tatil panjur var, karanlık çok güzel oluyor.

Bende ışık duyarliligim yüzünden en köşedeki Ranzanin tercih etmiştim. Onda da yukarı kattan çarşaf çekerek karanlık hale getiriyirdum :)

sagol cnimcim
Canim benim bir bilgim var bu konuda bizim evde simsiyah perdemiz vardi ismis out door mu ne ole bisey hicccc gunes gecrimiyor stor ama simsiysh esim asla uyuyamaz gunete yillardir boyle uyur tac tan almistik netten 200 tl ye aldik ama buyuk

Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
Nane, maydanoz

Ara
Türk kahvesi, 1 gün kurusu

Öğlen
8 kaşık karnıbahar kisiri
1 bardak ayran

Ara
1 top dondurma

Akşam
7 kaşık karnıbahar kisiri
1 kase ayran aşı çorbası

Şimdi sade kahve içiyorum. İlerleyen saatlerde kefir ve limonlu yeşil çay da içerim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…