Ooo ne güzel canım.Yarin insallahnkuzenlerim.geliyor haftasonu onlara istambulu gezdirecegim insallah cok mutluyum bu yuzden
Bizim de sohbetimiz cok guzeldirOoo ne güzel canım.
Kuzen candır.
Bende Antep'te kuzenlerimle bol.vakit geçirdim. Yılda 1-2 gorusmemize rağmen hep yanyanaymis gibi sohbet muhabbet oluyor..
Beslenme düzenini ne yapacaksın?
Gelen yiyecekleri mi yiyeceksin, onlarla mi takilacaksin
Ne güzel ne güzel bende kuzenlerimle iyiyimdir Tekirdağ da bol bol vakit geçirdik Allah nasip ederse 1 buçuk ay sonra birinin düğününe gideceğimYarin insallahnkuzenlerim.geliyor haftasonu onlara istambulu gezdirecegim insallah cok mutluyum bu yuzden
Canım ekşili kabak yemeğini yeni duydum.Tüm günü yazayım
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 dilim kaşar
2 dilim sucuk
Yarım albeni
2 çatal pasta( sonunda bitti)
Çay çay çay
Öğle
Yarım krep (zar gibi birşeydi)
Akşam
2 kaşık ekşili kabak
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurtlu biber
2 dilim ekmek
1 pastane kurabiyesi
2 üçgen dilim karpuz
1 kayısı
Çay çay
Gün içinde 11000 küsür adım attım bugün yoğundu spor yapamadım
naladacm ben seni heppp kurabiylerle hayirlayacagimTüm günü yazayım
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 dilim kaşar
2 dilim sucuk
Yarım albeni
2 çatal pasta( sonunda bitti)
Çay çay çay
Öğle
Yarım krep (zar gibi birşeydi)
Akşam
2 kaşık ekşili kabak
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurtlu biber
2 dilim ekmek
1 pastane kurabiyesi
2 üçgen dilim karpuz
1 kayısı
Çay çay
Gün içinde 11000 küsür adım attım bugün yoğundu spor yapamadım
Saefancim once odem gtmistir biraz yag da gtmistir illaki henuz 3 veya 4 gun oldu sanirim 1 hafta snra belli olur yagGünaydın
İlk.kilo bildirimi bende gelsin.
Sarfansari 63.8
Diyetisyene gittiğimde 65.5 tüm. O gun çok şişlik vardı, regl döneminde degildim ama ara kanama yaşıyordum. Ödem mi gitti kilo mu gitti bilmiyorum ama ramazanda bile 63 kiloyu görmemiştim. Ödem bile gitse motive oldum çok şükür.
Evet canım iyiki gittim.naladacm ben seni heppp kurabiylerle hayirlayacagim
Saefancim once odem gtmistir biraz yag da gtmistir illaki henuz 3 veya 4 gun oldu sanirim 1 hafta snra belli olur yag
Bnde yemeklerim gelince hemen bikcac gune kilom dusmustu ki aylardir hic dusmuyordu bliyorsun iyiki gttin sankin bozma
Bugün aklıma senin geçen kahvaltidaydim, bir dilim ekmeği çapraz kesip tost yapmaları geldi.Sabah ahvaltima yumurtali zeytin ve peynirli 2 kucuk yumurta muffini geldi unsuz
3 ceryy domates ve biraz maydoniz
Adacigim senin şu anki kilonu merak ediyorum.naladacm ben seni heppp kurabiylerle hayirlayacagim
Saefancim once odem gtmistir biraz yag da gtmistir illaki henuz 3 veya 4 gun oldu sanirim 1 hafta snra belli olur yag
Bnde yemeklerim gelince hemen bikcac gune kilom dusmustu ki aylardir hic dusmuyordu bliyorsun iyiki gttin sankin bozma
insallah bu kez olucak cnim olana kadar sakin birakma amaEvet canım iyiki gittim.
Salı günü başladım diyete, 3 gün oldu henüz.
Salı randevum var. Vücut analiz raporumu da paylaşırım buradan.
Haftada bir kilo versem kâr, kurban bayramına memlekete gidecez.
Geçen kurban bayramı kırmızı bir tulum almıştım çok şık, bayramdan bir kaç hafta önce aldım, bayrama kadar kilo veririm deyip, verememis, giyenemistim. İnşallah bayrama 55 olursam giyerim o tulumu
iyi yaomissin cnm bana da gecen selanik gevregi dedikleri aslinda biscotti olan bisey geldi tarifini yazmislarri hemen yapip buzluga attim kahveye icmek icin cok sevdimBugün aklıma senin geçen kahvaltidaydim, bir dilim ekmeği çapraz kesip tost yapmaları geldi.
Bende peynir hakkımı öyle tost yapıp degerlendirdim
Tabi cnim soylim hemen 59 kusurlardan once bikac gunde 58.6 ya dustum carsamba tartilacagim tekrar benim de 1 hafta oldu ama sarfancim benim boyum 1.68 yani benim aslinda vericek kilom.yok orantiya gore ben zorluyorumAdacigim senin şu anki kilonu merak ediyorum.
Öğünlerin gerçekten çok az, mutlaka kilo kaybı olmuştur.
Evet ada sen maşallah ideal kilondasininsallah bu kez olucak cnim olana kadar sakin birakma ama
iyi yaomissin cnm bana da gecen selanik gevregi dedikleri aslinda biscotti olan bisey geldi tarifini yazmislarri hemen yapip buzluga attim kahveye icmek icin cok sevdim
Tabi cnim soylim hemen 59 kusurlardan once bikac gunde 58.6 ya dustum carsamba tartilacagim tekrar benim de 1 hafta oldu ama sarfancim benim boyum 1.68 yani benim aslinda vericek kilom.yok orantiya gore ben zorluyorum
Karne nasıl canımSlm kızlar karne için eve gelmişken bildirimde yapayım hızlıca
Rumuz pamuk92
Bildirim kilom 78.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?