- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Bnde gecen yapmistim cok begnmistim hatta buraya yazmistim cnmKızlar karnıbahar kisiri yaptım.
Bunu 4 yıl önce felan da yapmıştım
Bugün yine yaptım.
Öğlen ve akşam onu tuketecegim.
Öğlen yanına bir dilim ekmekle
Aksam yanına ayran aşı çorbası ile tüketmeyi planlıyorum.
Bir sürü mesaj yazılmış ama bildirim gelmediği için fark etmemişim:)
@demirleke canım karpuz sana yasak değil normal kilodaki insanların zaten tüketmesi gerekiyor:)) Kaldı ki sen çok kalorili şeyler yemiyorsun beslenme tarzında yok dolayısıyla fazla tüketsen bile sorun olmayacaktır.
Safransari ve A aaadddaaa açlık konusunda yazdıklarınıza çok üzüldüm ve çok korktum. Aç kalmaya hiç hazır değilim şu anda
Ama açlık ruha ve bedene şifa olduğu için bunu bir hayat tarzı haline getirmek gerekir diye düşünüyorum.
Aidin Salih in kitaplarını okuyup, kendimizi açlığa ikna etmemiz gerek aslında.Mide kuculunceye kadar bir aci cekiyorsun cnim bu kesinlikle bir gercek
Evet hatırlıyorumBnde gecen yapmistim cok begnmistim hatta buraya yazmistim cnm
Ben okudum cnim da migrenim tutuyor benim o kadar aclikta bir de daha sonra daha cok yiyorum bu kadarla bile bas agrisi cekerken onu dusunemiyorumAidin Salih in kitaplarını okuyup, kendimizi açlığa ikna etmemiz gerek aslında.
Pasta hariç gayet güzel canım.Sabah
Sodalı limonlu su
Kahvaltı
Çeyrek ekmek yağsız tost
2 çatal pastırmalı yumurta
1 fincan sade nescafe az sütle
Öğle
1 dilim pasta
2 üçgen karpuz
Akşam
1 kabak+2 kaşık yoğurt +1tk chia+2ceviz
Erken yedim acıkırsam az biraz kuruyemiş çay yapabilirim
1 mil leslie yaptım
Canım süt içerim ama safra taşları yüzünden yumurtayı yasakladılar çok canım çekince çocuklarınkinden 1-2 çatal nefsimi köreltiyorum peyniri bende tüketiyorum sütü kahvede falan tükettiğim için sabah içmiyordum artık içerimPasta hariç gayet güzel canım.
Canım sabahları yumurta ye, peynir ye muhakkak. Protein daha geç aciktiriyor.
Bir de emzirirken diyetisyene gitmistim, kahvaltımı sütle yapmamı tavsiye etmişti. Kahvaltıda bir bardak süt içiyordum. Seversen sende iç
Evet canım unuttum safra kesesi sorununuCanım süt içerim ama safra taşları yüzünden yumurtayı yasakladılar çok canım çekince çocuklarınkinden 1-2 çatal nefsimi köreltiyorum peyniri bende tüketiyorum sütü kahvede falan tükettiğim için sabah içmiyordum artık içerim
Afiyet olsum sarfancim nasil gidiyorSodalı içecek
Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Peynir
Maydanoz
Ara
Türk kahvesi
Hurma
Öğlen
8 kaşık karnıbahar kisiri
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
Sütlü türk.kahvesi
Yarım kare bitter çikolata
Akşam
7 kaşık karnıbahar kisiri
1 kase ayran aşı çorbası
Akşamı yeşil çay ve kefir ile de kapatırım.
Bugün daha rahattım canım.Afiyet olsum sarfancim nasil gidiyor
Harika görünüyorlar
Canım ben hangi kitabı olduğunu bilmiyorum, okumadım.Safransari kitabın ismi ne canım ?
Bu minimalizm kitabının yazarı 2 beyin belgesellerini izledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?