Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aaa annem çok destektir bu konuda...zayıflamamı o da çok istiyodu sağlık açısından.o yüzden oraya gittiğimizde bile karataya uygun yemekler yapar.canım annem benim

İyi geceler canım bende çıkacağım

vay vay vayy teyzeme bakkk bravos valla

merhaba arkadaslar calistigim icin yazma sansim pek olmuyor bugun ise yürüyerek gittim sabah kahvaltim 2 kucuk domates yarim bardak ceviz 1 yumurta tereyagda öglen bir tabak bezelye 250gr yogurt aksam bilmiyorum herhalde bir buyuk sutlu kahve kilo almak cooooooooooooook kolay vermesi ne zor yaaaaaaa:18:

yerken kilo alırken hiç sorun etmiyoruz ama kilo vermeye gelince sıkıntı çokkkk ama gidecek kilolar

sabah klasik kahvaltı yaptım akşam pek canım bişey istemedi 1 kase cacık yeterli geldi sabah 3 km yürüdüm yine akşamada yürüyeceğim kızlarla biraz dışarı çıkıyoruz

Selam canlar uzun zamandır yoktum. Karataya devam ediyorum kilom evde 73 dijital tartı bu, normal tartida 71 an itibariyle gidişat iyi gibi. Haftada iki gün step yapmaya devam ediyorum. Limonlu suya ara verdim ama acilen baslamaliyim çok etkisi var. Bu arada bağırsak ve mide rahatsızlıkları çekiyordum çok fena bunada çözümu meyan kokuyle buldum müthiş bişey. Öpüyorum hepinizi görüşmek üzere.

pekiiii

sadece cevız , bulgur ve 21 çeşit baharat kullanılarak yapılan çiğgkofte markası 3 harfden olusuyor ve ılk harfi p ,son harfi n ...

yaniiii " p_n" :)

gayet anlasılır oldu bence :)
bu markayı duymamıştım ama aramada buldum canım..batıda denerim mutlaka..teşekkürler..
özlemin dediği gibi salatalar sakıncalı olabilir canım çoğunda mayonez ve boltuz var....ben dışarıda yediğimde yada yiyecek şey bulamayınca tavuk döner,haftada 1 lahmacun,arada ton balığı(katkılı ama diyeti bozmuyor nihayetinde)yiyorum..bu da fikir olur sana
bezelye de çok önerilmiyor canım..lakin ben çok severim ..ama bol nişastalı olduğu için kilo verirken yemesk iyi olur..nohutta aynı

hoşgeldin canım..ve karatayı bozmadığın için de bravo

bugün öğlenciydim..iş dönüşü lazerle bıyık operasyonu alışveriş..eve geldim ben süpürdüm kızım sildi..yarına misafir var malum birde temizlikle uğraşmayayım dedim..sonra mamalara giriştim.veee anca geldim..

yaptıklarımdan sadece 3 adet fellah köfte yedim akşam..onun yanında 1 kase yoğurt..başka da birşey yemedim çok şükür..
çok yoruldum valla
amaaa kızlar yaptıklarımın hiçbirinden yemedim ki aferin bana..

tebrikler canım yemediklerin için dikkat edince gidiyor ya bende yemiyorum sağolsun evdekilerde yedirmiyolar kızlarla dışarı çıkmıştık yeni geldik

öpüyorum seni kuzum..çok yorgunum çıkıyorum..iyi geceler bol leptinler..

Karatay'ın güzellerini yaz vurdu valla , herkes çil yavrusu gibi dağılmış . Ben geliyorum ama siz gelmiyosunuz , eeee nasıl olacak bu iş böyle N'aapıyosunuz bakalım görüşmeyeli , herkesin diyeti yolunda gidiyo mu ? Bize bu ara çok misafir geldi , yaptık-yedik bin şükür :18::18::18: Şimdi iki gün boşluk var sonra bir düğün yemeği var sırada.Bu da gece kalmalı bi program , demek oluyor ki Pazar sabahı Birdy mükellef bir kahvaltı yapacak Mümkün olsa kendimi klonlucam , birimiz yerken birimizi de diyete sokucam ama teknolojim henüz yeterli diil maalesef

topigimize hos geldin canım
ya su mucverın karataycası nasıl oluyo bende
yapmak ıstıyorum da

aslında cok basıt , ben yapmadım annem yapmıs dun annemde yemekte ıdık ama bende bılıyrm ve bıldıgım kadarı ıle anlatayım nasıl yapıldıgını ;

-kabakları rendelıyoruz, suyunu bıraz sıkmakta fayda var degılse cok sulu oluyor.
- yumurtaları cırpıyoruz
- peynır olarak lor kullanılabılır,yada kaşar
-ve ıcerısıne ıstedıgın baharatları atabılırsın.
-butun bunları karıstırıp tepsıye dök, en son uzerıne (ıstege baglı ) kaşar atabılırsın.

borek gıbı keserek servıs edersen börek tadında bişiy oluyor

sabah kahvaltı menumu vereyım:

- lor peynırlı ,dere otlu, maydonuzlu ve az tereyağlı omlet
-azıcık peynır
-5 mısket domates (cok kucukler )
-1 orta boy şeftali
-7 zeytin
- ceviz ve fındık
-şekersız çay

günaydın kızlar sabah 1 saat yürüyüş cepte çok şükür.dün seminerden sonra arkadaş çaya davet etti.daha önce 2 kere geri çevirmiştim ayıp olmasın diye giittik tüm öğretmenler.mercimek köftesi yedim.1 sigara böreği kaçamağım var.diğerlerinden yemedim.meyve getirdi ağaçtan toplamış 3-4 erik yedim.dut ağacından 1 avuç karadut yedim.yedim de yedim. akşamda 1 tabak tarhana çorbası içtim artık.garip oldu menü ama böyle acı gerçekler
şidide klasik karatay kahvaltımı yapıyom çay yok bitki çayını da içim almıyo artık bende çaysız yiyorum.okulda çay demlenirse içiyorum.ara öğünlerde sıkıntı yaratmıyo.neyse çok konuştum.herkese iyi günler

kızlar yaprak sarma (yarı pırınc yarı bulgur ıle yapılımıs) yasak mı?

bı yerde okudum dıye hatırlıyrm sanırım yarı bulgurlu yapılınca yasak degıldı???

Bak gene geldim , gene yoksunuz...
ben burdayım fıstığım,yalnız bırakmam senine planın var bugün için bakem
kızlar yaprak sarma (yarı pırınc yarı bulgur ıle yapılımıs) yasak mı?

bı yerde okudum dıye hatırlıyrm sanırım yarı bulgurlu yapılınca yasak degıldı???

canım tamamen bulgur ve kıymayla yapsan daha iyi olur,pirinç zorunlu olmadıkça tüketme,ben sadece bulgurla yapıyorum gayet güzel oluyo

birdy benden günah gitti anacım,ben geldim sen çıktın

kahvaltım 08.30;yarım elma,2 yımırta,1 bardak süt,sütün kaymağına banılarak yenilen 3 kuru kayısı(reglimdedatlu istedim)
öğlene kısır ve cacık var,akşama yine yoğurda birkaç kayısı doğrar yerim

bugun ıcın başka sansım yoktu ve en az masum salatalar gozuktu gozumee , ve sonuç ortada kesınlıkle haklısın ...

eşim benden daha bi hevesliii, bakalım ne kadar surecek. maşallahh diyeyimde..

canım hoşgeldin topimize erkekler dikkat ederlerse daha çok kilo veriyorlar metobolizmaları daha hızlı ama sıkıyada gelemiyolar

kızlar dünkü kahvaltım kılasik karatay kahvaltı
daha sonra kızımla doktora gittik ordan çarşıyı dolaştık kıza bişeler aldık
tavuk döner yedim ayranla eve geldim bol su ayran tekrar burası çok sıcak 45 derece kendimi zor attım eve
akşamda taze fasulye ayran çay falan günü kapattım
gece wc ye illaki kalkıyorum leptin gidiyomu acaba
bu sabah da 1 kase kiraz küçük bir şeftali
kızım uyurken süt almaya gittim birde kızlar yumurta alcaktım ördek yumurtası varmış çok ta güzel oluyomuş
iriydi 10 tane aldım yarın denicem kahvaltıda birazdan da yoğurdu yapıcam ölen yemeğimi de yedim bu arada
tabisi kısır çok özlemişim çok kaçırdım yaaaaaa ama akşam cacık yapıcam bol salatalık doğrarım hafif olsun malum yarın tartı günü
hepimizin yüzü güler inşallah işlerim çok kızlar çamaşır asıcam makinayı boşaltıcam ben kaçayım

canım hoşgeldin topimize erkekler dikkat ederlerse daha çok kilo veriyorlar metobolizmaları daha hızlı ama sıkıyada gelemiyolar

bakalım,cuma günü tartıda görücez. ne kadar kılo verdıgımızı ogrenıcez ama emınım o daha cabuk vermıstır. zaten onun fazla kıloları benımkınden daha az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…