Bravo size annenede helal olsun diyorum leptini bile anlamış benimki dalga geçer gibi her seferinde ne yersin meyva tatlı vs diye sayarak soruyo bide artık alıştım bende aynı cevabı veriyorum
Hayırlısı olsun kilo aynıysa vardır elbet bi sebebi
İyi geceler canım bende çıkacağım
vay vay vayy teyzeme bakkk bravos valla
merhaba arkadaslar calistigim icin yazma sansim pek olmuyor bugun ise yürüyerek gittim sabah kahvaltim 2 kucuk domates yarim bardak ceviz 1 yumurta tereyagda öglen bir tabak bezelye 250gr yogurt aksam bilmiyorum herhalde bir buyuk sutlu kahve kilo almak cooooooooooooook kolay vermesi ne zor yaaaaaaa:18:
bu markayı duymamıştım ama aramada buldum canımpekiiii
sadece cevız , bulgur ve 21 çeşit baharat kullanılarak yapılan çiğgkofte markası 3 harfden olusuyor ve ılk harfi p ,son harfi n ...
yaniiii " p_n" :)
gayet anlasılır oldu bence :)
özlemin dediği gibi salatalar sakıncalı olabilir canım çoğunda mayonez ve boltuz var....ben dışarıda yediğimde yada yiyecek şey bulamayınca tavuk döner,haftada 1 lahmacun,arada ton balığı(katkılı ama diyeti bozmuyor nihayetinde)yiyorum..bu da fikir olur sanahosbuldum özlemcim, emınım görünce anlarsın markayı :)
bu arada bende ögle yemegımı yazıyrm.(çalıstıgım ıcın yemeklerı yemekhanede yıyoruz. bugun yemek karataya uymadıgı ıcın dısardan yemek zorunda kaldım)
bır kase dolusu acık bufeden doldurulmus salata...
agırlıklı olarak yohurtlu , mantarlı ve baklıyatlı salataları tercıh ettım.
yınede vıjdan azabı duyuyorum cunku salatalar bana fazla tuzlu geldı
bol suya devammm... (gunde en az 2-2.5 lt)
akşam yemegımı de yazayım :
- fırında mucver
- çorba
- salata
(bu arada eşim ile hergun en az 45 dk tempolu yuruyup , yarım saatte jımnastık yapıyoruz)
bezelye de çok önerilmiyor canım..lakin ben çok severim ..ama bol nişastalı olduğu için kilo verirken yemesk iyi olur..nohutta aynımerhaba arkadaslar calistigim icin yazma sansim pek olmuyor bugun ise yürüyerek gittim sabah kahvaltim 2 kucuk domates yarim bardak ceviz 1 yumurta tereyagda öglen bir tabak bezelye 250gr yogurt aksam bilmiyorum herhalde bir buyuk sutlu kahve kilo almak cooooooooooooook kolay vermesi ne zor yaaaaaaa:18:
Selam canlar uzun zamandır yoktum. Karataya devam ediyorum kilom evde 73 dijital tartı bu, normal tartida 71 an itibariyle gidişat iyi gibi. Haftada iki gün step yapmaya devam ediyorum. Limonlu suya ara verdim ama acilen baslamaliyim çok etkisi var. Bu arada bağırsak ve mide rahatsızlıkları çekiyordum çok fena bunada çözümu meyan kokuyle buldum müthiş bişey. Öpüyorum hepinizi görüşmek üzere.
bugün öğlenciydim..iş dönüşü lazerle bıyık operasyonu alışveriş..eve geldim ben süpürdüm kızım sildi..yarına misafir var malum birde temizlikle uğraşmayayım dedim..sonra mamalara giriştim.veee anca geldim..
yaptıklarımdan sadece 3 adet fellah köfte yedim akşam..onun yanında 1 kase yoğurt..başka da birşey yemedim çok şükür..
çok yoruldum valla
amaaa kızlar yaptıklarımın hiçbirinden yemedim ki aferin bana..
tebrikler canım yemediklerin için dikkat edince gidiyor ya bende yemiyorum sağolsun evdekilerde yedirmiyolar kızlarla dışarı çıkmıştık yeni geldik
topigimize hos geldin canım
ya su mucverın karataycası nasıl oluyo bende
yapmak ıstıyorum da
ben burdayım fıstığım,yalnız bırakmam seniBak gene geldim , gene yoksunuz...
kızlar yaprak sarma (yarı pırınc yarı bulgur ıle yapılımıs) yasak mı?
bı yerde okudum dıye hatırlıyrm sanırım yarı bulgurlu yapılınca yasak degıldı???
bugun ıcın başka sansım yoktu ve en az masum salatalar gozuktu gozumee , ve sonuç ortadakesınlıkle haklısın ...
eşim benden daha bi hevesliii, bakalım ne kadar surecek.maşallahh diyeyimde..
canım hoşgeldin topimizeerkekler dikkat ederlerse daha çok kilo veriyorlar metobolizmaları daha hızlı ama sıkıyada gelemiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?