• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Pazara geç çıktım eşim birlikte gidelim dedi onu bekledim 7 yi buldu
3,5-5 arası uyumustum uyandığımda yarim kase ayranasi yedim.cay içtim
Pazardan 3,5 kilo yaprak aldım 20 TL tuttu salamura için hazırladım yarin tuzlayip bidona basarim inş.
Soslu kızartma yaptım evdekilerle alel acele ondan 1-2 çatal 4 çilek 4 kiraz 2 erik 1 ısırık şeftali 1 ısırık kavun yedim aksami boyle gecustirdim suyu 2 ltye tamamladım mutfakta isim 11 gibi bitti binanin merdivenlerini sildim,camasir attim makinaya spor niyetine sade nescafemi alıp dinlendim

Pazara geç çıktım eşim birlikte gidelim dedi onu bekledim 7 yi buldu
3,5-5 arası uyumustum uyandığımda yarim kase ayranasi yedim.cay içtim
Pazardan 3,5 kilo yaprak aldım 20 TL tuttu salamura için hazırladım yarin tuzlayip bidona basarim inş.
Soslu kızartma yaptım evdekilerle alel acele ondan 1-2 çatal 4 çilek 4 kiraz 2 erik 1 ısırık şeftali 1 ısırık kavun yedim aksami boyle gecustirdim suyu 2 ltye tamamladım mutfakta isim 11 gibi bitti binanin merdivenlerini sildim,camasir attim makinaya spor niyetine sade nescafemi alıp dinlendim
Masallah sana ne cok yapmissin yime cnim

çözüm bulmuşsunuz neyse ki.

:KK200::KK200::KK200:
bütün işlere yetişmiyorsundur sanırım . çocuklar öncelik olsun . sonra yemek . sonra ev işi. yetişemediğin yerde ev işlerine eşin yardım eder .
kuru temizlemeye mi yolladın pantolonları . neden ki. ütü için mi.
Aynen dediğin gibi yapıyorum canım çamaşır vaktimi çok alıyor çocuklar küçük olunca çamaşır işi hiç bitmiyor hani şu çamaşır makinesinin işini bitirip üstüne örtü örten insanlar var ya onlara özeniyorum bazen benimki hergün çalışıyor dün ortanca rekorunu kırdı 6 tshirt değişti gerisini sen düşün eşim pantolonları konusunda hassas davranıyor benim yıkamamı istemiyor 2 haftada bir kurutemizlemeye götürüyor arada silip ütülüyorum benimde işime geliyor ama hergün gömlek değiştiriyor ev yakın olsa öğlenleri eve gelse eminim günde 2 gömlek değiştirirdi farketmiyor eve gelince bir tshirt giyiyor yatarken 2.tshirt giyiyor bide gömlek derken nadal tüm gün çamaşırlarla uğraşıyor işte amma dert yakındım bende ;)

Masallah sana ne cok yapmissin yime cnim
P.tesilerim yoğun geçiyor cnm daha yaptıklarımı sayayimmi buraya yazdıktan sonra bezelye ayikladim oglumla yarin yemek için, sigara böreği sardim,çamaşır astım, yapraklar sararmisti suyun içinde tuzlayip bidonladim 1 tane 5 ltlik 1 tanede 3 lt( tam dolmadı o ) cikti.son bulasiklari yikadim eşime kahve yapıp yatağa geçtim şükür
Aynen dediğin gibi yapıyorum canım çamaşır vaktimi çok alıyor çocuklar küçük olunca çamaşır işi hiç bitmiyor hani şu çamaşır makinesinin işini bitirip üstüne örtü örten insanlar var ya onlara özeniyorum bazen benimki hergün çalışıyor dün ortanca rekorunu kırdı 6 tshirt değişti gerisini sen düşün eşim pantolonları konusunda hassas davranıyor benim yıkamamı istemiyor 2 haftada bir kurutemizlemeye götürüyor arada silip ütülüyorum benimde işime geliyor ama hergün gömlek değiştiriyor ev yakın olsa öğlenleri eve gelse eminim günde 2 gömlek değiştirirdi farketmiyor eve gelince bir tshirt giyiyor yatarken 2.tshirt giyiyor bide gömlek derken nadal tüm gün çamaşırlarla uğraşıyor işte amma dert yakındım bende :KK66:
Allah kolaylık versin cnm
Nem oranında yüksekse çok kıyafet değiştirmek normal bende günde 2-3 kere degistiriyorum,günde 1 bazen 2 güne 1 makina çalışıyor elektrigim çok geliyor benim bu ay 11 gün yoktuk yinede 80 gelmiş normal zamanda 100 den aşağı inmiyor yukarı çıkıyor hatta
elektrikte yuksek geliyordur size

P.tesilerim yoğun geçiyor cnm daha yaptıklarımı sayayimmi buraya yazdıktan sonra bezelye ayikladim oglumla yarin yemek için, sigara böreği sardim,çamaşır astım, yapraklar sararmisti suyun içinde tuzlayip bidonladim 1 tane 5 ltlik 1 tanede 3 lt( tam dolmadı o ) cikti.son bulasiklari yikadim eşime kahve yapıp yatağa geçtim şükür

Allah kolaylık versin cnm
Nem oranında yüksekse çok kıyafet değiştirmek normal bende günde 2-3 kere degistiriyorum,günde 1 bazen 2 güne 1 makina çalışıyor elektrigim çok geliyor benim bu ay 11 gün yoktuk yinede 80 gelmiş normal zamanda 100 den aşağı inmiyor yukarı çıkıyor hatta
elektrikte yuksek geliyordur size
100 gelse oynarım ben bize 400-500 arası gelir bu ay klimalar belimizi fena büküyor ama açmadanda yaşam duruyor gece klima olmasa uyku uyulmuyor gündüz bari açmadan akşamı yapayım diyorum mümkün değil bugün sabahtan açmadım bebek bile ağlıyordu klima açınca sustu yavrum

Bende yediklerimi yazayım
Sabah
2 Salkım domates
1 salatalik
5 zeytin
1 dilim peynir
1 küçük dilim börek
2 yaprak marul
Çay
2 tane ceviz

10 tane kiraz

Öğle
2 rendelenmiş kabak
2 kaşık yoğurt

Çeyrek yufkadan bir börek
1 ince dilim az şekerli kek

Akşam
2 kaşık pilav

Çay

100 gelse oynarım ben bize 400-500 arası gelir bu ay klimalar belimizi fena büküyor ama açmadanda yaşam duruyor gece klima olmasa uyku uyulmuyor gündüz bari açmadan akşamı yapayım diyorum mümkün değil bugün sabahtan açmadım bebek bile ağlıyordu klima açınca sustu yavrum
Haklisin cnm adanada yaşayıp klimasiz ev yoktur herhalde bizimde vanti açık 24 saat bakalım bu ay kaç gelecek sofbeni kullanmiyorum suan vantisizde yapamiyorum
Minik kuzu ya o bile anlıyor sıcağı rahatsızlığı Rabbim korusun onlari

Bende yediklerimi yazayım
Sabah
2 Salkım domates
1 salatalik
5 zeytin
1 dilim peynir
1 küçük dilim börek
2 yaprak marul
Çay
2 tane ceviz

10 tane kiraz

Öğle
2 rendelenmiş kabak
2 kaşık yoğurt

Çeyrek yufkadan bir börek
1 ince dilim az şekerli kek

Akşam
2 kaşık pilav

Çay
İyi bence biraz karbolu geçmiş ama akşamı hafif gecirmissin bu kadar kosturmanda spor sayılır cuma eksiyi görürüz inş.

Haklisin cnm adanada yaşayıp klimasiz ev yoktur herhalde bizimde vanti açık 24 saat bakalım bu ay kaç gelecek sofbeni kullanmiyorum suan vantisizde yapamiyorum
Minik kuzu ya o bile anlıyor sıcağı rahatsızlığı Rabbim korusun onlari
Her gece 2 klima açık gündüz 1 açık birkaç gündür kardeşim buradaydı 3 klima birden açıktı vantilatör klima gibi yakmaz herhalde

İyi bence biraz karbolu geçmiş ama akşamı hafif gecirmissin bu kadar kosturmanda spor sayılır cuma eksiyi görürüz inş.
3 gün dikkat etmedim cumadan beri +1200 g almışım onu versem o bile yetecek evdeki kalanları yiyorum çocuklardan kalanlar yani kendime tabak bile koymuyorum çöpçü gibiyim ;)

Her gece 2 klima açık gündüz 1 açık birkaç gündür kardeşim buradaydı 3 klima birden açıktı vantilatör klima gibi yakmaz herhalde
Bende öyle düşünüyorum ama bu ay gorucem bakalim esimde bu yaz klima alalim diyordu istemedim yeni ev alınca istediklerimi alicam ins binada en yuksek bizim fatura oluyor hep küçücük evde ne yakiyorsak sanki şarjlari çok kullaniyoruz birde şofben cok yakıyor

Bende öyle düşünüyorum ama bu ay gorucem bakalim esimde bu yaz klima alalim diyordu istemedim yeni ev alınca istediklerimi alicam ins binada en yuksek bizim fatura oluyor hep küçücük evde ne yakiyorsak sanki şarjlari çok kullaniyoruz birde şofben cok yakıyor
Bizim evde cok sicaknokuyordu klima var ama beni cok rahatsiz eder klimalar sokunuyor bana sessiz olsa bile sesi var bence neysem salaonum fransiz balkon koktuklarin yerini degisstirdim simdi orayi acinca bir guzel esiyor cok rahat ettim valla

Sabah kahvaltim

Eklentiler

• 20190625_081721.webp
    20190625_081721.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 41
Sarfancim hala acikiyor musun seni olumsuz etkilemek.ostemiorum ama.ben cok acikiorum ozellikle de bu ara regl de gelince aciktim iyice simdi bile acim yani
Midem küçüldü sanırım, çok açlık krizi yaşamıyorum.

Önümde olsa, ve diyette olmasam yerim, tokluk hissiyle de dolaşmiyirum ama baş ağrısı yaşayacak kadar da açlık hissetmiyirum

400-500 mu çok.fazlaymis canım
Kışın bizim ısınmak işin verdiğimiz parayı, siz yazın klimaya veriyorsunuz

Aynen dediğin gibi yapıyorum canım çamaşır vaktimi çok alıyor çocuklar küçük olunca çamaşır işi hiç bitmiyor hani şu çamaşır makinesinin işini bitirip üstüne örtü örten insanlar var ya onlara özeniyorum bazen benimki hergün çalışıyor dün ortanca rekorunu kırdı 6 tshirt değişti gerisini sen düşün eşim pantolonları konusunda hassas davranıyor benim yıkamamı istemiyor 2 haftada bir kurutemizlemeye götürüyor arada silip ütülüyorum benimde işime geliyor ama hergün gömlek değiştiriyor ev yakın olsa öğlenleri eve gelse eminim günde 2 gömlek değiştirirdi farketmiyor eve gelince bir tshirt giyiyor yatarken 2.tshirt giyiyor bide gömlek derken nadal tüm gün çamaşırlarla uğraşıyor işte amma dert yakındım bende :KK66:
benim de her gün çalışıyor . dün nevresimleri attım . kız bizimle yattı. yatağa çiş yaptı . alez . pike , nevresim . dün bunlar yıkandı. her güne bi vukaat oluyor bizde de . ya bi şey döküyorlar .
sık sık üst baş değişiyor bizim de. dün dışarı çıktık . saat 7 ile 9 arası
maç yaptılar abiler . ter içinde kalmışlardı .
kız zaten her gün kreşe gidiyor . orda da dökülürse kirliyi yolluyorlar. her gün zaten baştan aşağı onu değiştiriyorum kreşten gelince. donuna kadar . o_O
şimdi hava güzel . hızlı kuruyor ama kışın nolcaz yine zorlanacağız . bi makina almayı düşünüyorum . 17 kg . kurutması da olan . yıldım gerçekten . kurutmalı makinalarda ütü de az isteniyormuş . öyle duydum . artık benim makina 20 yaşında. biz yeni çıkmaya başladğımızda almıştı eşim . beyaz eşya dursun bi kenarda diye.

Bnde sabah 1 dilim ekmek bikac parca peynir cerry domates 1 dilim hindi fume
Ara
Erik 6 tane
Oglen
Biftek dilimleri boruce salatasi
Ara
2 adet brokolili sufle (tuzlu)
Aksam
Misir unlu biber sote ve biftek dilimleri gondermislerdi
ama resim yolkkhhhh
niçün . ne güzel resimlerin vardı seninnnn

Back