Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Karatay sabah kahwaltisini guclu yapicaksin 2 yumurtani cewizini yiceksin aksam da et balik tawuk bakliyat mi cok yazi war ama tam olarak farki ne

Karatay sabah kahwaltisini guclu yapicaksin 2 yumurtani cewizini yiceksin aksam da et balik tawuk bakliyat mi cok yazi war ama tam olarak farki ne
Ekmek seker ve hazir gidalardan uzak dur karnini saglikli yaglar ve et sut bakliyat urunleriyle doyur kisaca cnm gerisi sana kalmis bnce ara ogun 2 veya 3 ogun vs ama kan sekerini acayip dengede tutuyor

Yok kiz ustume alinmadim seni gaza getirmek icin soledim
Geldim kız geldimm..sağol canım
Ohh ne güzel sahilde yürüyüş ...Kıskandımm
Aaaa o fena olmuş eski sistem ..Tüh açıklamalarında yazmıyor muydu

Canım benim face de karatayve dukan yemekleri sayfam var istersen incele fikir verir sana yemekler belki..

Facem yok bnm ;(

sersumsum sen dukanla baya bir vermistin aslinda dukan beya karatayla devam etsen yine verecksin gibi hissediyorum ben
Menüm:

Sabah
Muzlu süt
(2 bardağa yakın sütle bir küçük muzu blendırdan geçirerek yaptım)

Öğlen
1 lahmacun
Ayran, yeşillik

Akşam
Ton balıklı salata
1 dilim çavdar ekmeği
Vallahi kiskaniorim yaa gercekten cok duzenli ve az menukerin masallah ben niye doymuyorum yaa

Kizlar bnde her sabahki gibi bir kasik yulaf ve az sutlu omlet 2 dilim eoynir 1 kayisi ve ceiz
Bugun piknikteydik toplamda tum gun icin 4 kasik kisir 3 kasik makarna sebzeli az simit 1 tatli kadgi nutella 2 dikim kek ve bikac kasik tavuklu yogurt 2 kare bitter oglen ve aksam bu swkilde
Bana bulgur cok dokunuyor mahvediyir beni cok sisiyor karnim nedense bulgurla sanki hamileyim

Canım az yemişsin bir pikniğe göre ..Zaten yakmışsındır da..Beni de bulgur ve kuru fasulye çok şişiriyor..

ip
Piknikte Nutella bitteri nereden buldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…