Karatay sabah kahwaltisini guclu yapicaksin 2 yumurtani cewizini yiceksin aksam da et balik tawuk bakliyat mi cok yazi war ama tam olarak farki necnm.cok.fena yan etkiler yapmis.degistir bnce de ben sana diorum.bak en guzeli karatay.insulin icin yani sen karatay yap ama.aralarda da beslen sattleri sana kalmis ben de benimseyecegim bikac gundur cok tatli kriizm geliyor ama azalttim yarin insallah sadece meyve yiyecegim umarim
cnm bizim de yarinnpiknik var ve ben gercekten hamurisi o bu suyu yemek.istemiorum ama cok.israr ediolar yani irademden degil onlari yiyince sekerim.yukseliyor gnlerce kendimo.toplayamiorim.yarinsirf onlar istedi diye yeme diorum.kendime
bnde ikeadan sifonyer alacagim bu ara demirleke de biseyler almisti topikce oradayizsersumcum oy birligiyle losteden cikman yasaklandi cnm
Seker un asla ve asla olmayacak bnm de insukin direncim vardi bel cevresi asiri yagli dr dediki asla.ekmek ve seker yok tam bugday bile yok dedi bana
Ekmek seker ve hazir gidalardan uzak dur karnini saglikli yaglar ve et sut bakliyat urunleriyle doyur kisaca cnm gerisi sana kalmis bnce ara ogun 2 veya 3 ogun vs ama kan sekerini acayip dengede tutuyorKaratay sabah kahwaltisini guclu yapicaksin 2 yumurtani cewizini yiceksin aksam da et balik tawuk bakliyat mi cok yazi war ama tam olarak farki ne
Anladim cnmEkmek seker ve hazir gidalardan uzak dur karnini saglikli yaglar ve et sut bakliyat urunleriyle doyur kisaca cnm gerisi sana kalmis bnce ara ogun 2 veya 3 ogun vs ama kan sekerini acayip dengede tutuyor
Geldim kız geldimm..sağol canımYok kiz ustume alinmadim seni gaza getirmek icin soledim
Ohh ne güzel sahilde yürüyüş ...KıskandımmSabah 1 yumurta 3 dilim cawdar ekmegi
2 bardak cay 5 zeyitin 1minik ceri domates yarim salatalik 1 biber
Sabah dedigim 12gec kalktim hemen de canim istemedi boyle gunler icin arkadasin listesi wardi sizinlede paylasmistim onu yapicam
4 bucuk gibi 1 adet meywe tarcinli yogurt
7de aksam yemegi yicem
Ayrica kizi birakip bi 4km daha yurudum sahil boyu bu hafta etti 2 yuruyus bence guzel bi hafta oldu
Aaaa o fena olmuş eski sistem ..Tüh açıklamalarında yazmıyor muyduevet listeye giriyoruz . şükür korumadayız . Allah size de nasip etsin .
adaaaa . benim şifonyerler iyi . ama kendi mekanizması yok . yani açıyorsun kapatıyorsun eski sistem .
yine de memnunum .
sanıyorum bi üst modeli ondan da pahalıydı. hani aradaki fark çok , neden acaba diye düşünmüştük . o otomatik kapanan raylı sistem bence. git bak bi . elle dokun öyle al . dokanmadan alma
Canım benim face de karatayve dukan yemekleri sayfam var istersen incele fikir verir sana yemekler belki..Anladim cnm
Facem yok bnm ;(Canım benim face de karatayve dukan yemekleri sayfam var istersen incele fikir verir sana yemekler belki..
Facebook'a Giriş Yap
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.www.facebook.com
Gel beraber içelim canımcım
Bende de öylesine eski arkadaşlarımdan haber almak adına var ve bir de yemek sayfam için canım..Olsun kısmet..Facem yok bnm ;(
Ah ne güzel olurduGel beraber içelim canımcım
sersumsum sen dukanla baya bir vermistin aslinda dukan beya karatayla devam etsen yine verecksin gibi hissediyorum benCanım benim face de karatayve dukan yemekleri sayfam var istersen incele fikir verir sana yemekler belki..
Facebook'a Giriş Yap
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.www.facebook.com
Vallahi kiskaniorim yaa gercekten cok duzenli ve az menukerin masallah ben niye doymuyorum yaaMenüm:
Sabah
Muzlu süt
(2 bardağa yakın sütle bir küçük muzu blendırdan geçirerek yaptım)
Öğlen
1 lahmacun
Ayran, yeşillik
Akşam
Ton balıklı salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ah ne güzel olurdu
13-14 kg vermiştimsersumsum sen dukanla baya bir vermistin aslinda dukan beya karatayla devam etsen yine verecksin gibi hissediyorum ben
Vallahi kiskaniorim yaa gercekten cok duzenli ve az menukerin masallah ben niye doymuyorum yaa
Canım az yemişsin bir pikniğe göre ..Zaten yakmışsındır da..Beni de bulgur ve kuru fasulye çok şişiriyor..Kizlar bnde her sabahki gibi bir kasik yulaf ve az sutlu omlet 2 dilim eoynir 1 kayisi ve ceiz
Bugun piknikteydik toplamda tum gun icin 4 kasik kisir 3 kasik makarna sebzeli az simit 1 tatli kadgi nutella 2 dikim kek ve bikac kasik tavuklu yogurt 2 kare bitter oglen ve aksam bu swkilde
Bana bulgur cok dokunuyor mahvediyir beni cok sisiyor karnim nedense bulgurla sanki hamileyim
Ooo evde şenlik varYarın akşam kızımın lise arkadaşları yatıya geliyor 4 kız kızımla beraber 5 abowwwww...Evde şenlik var...
Pazar gününe de şirketten temizlik görevlisi ayarladım..Eşim gelince yan gelip yatmayı planlıyorum
ipKizlar bnde her sabahki gibi bir kasik yulaf ve az sutlu omlet 2 dilim eoynir 1 kayisi ve ceiz
Bugun piknikteydik toplamda tum gun icin 4 kasik kisir 3 kasik makarna sebzeli az simit 1 tatli kadgi nutella 2 dikim kek ve bikac kasik tavuklu yogurt 2 kare bitter oglen ve aksam bu swkilde
Bana bulgur cok dokunuyor mahvediyir beni cok sisiyor karnim nedense bulgurla sanki hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?