- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Sağol canım benimsersumsum sen dukanla baya bir vermistin aslinda dukan beya karatayla devam etsen yine verecksin gibi hissediyorum ben
Vallahi kiskaniorim yaa gercekten cok duzenli ve az menukerin masallah ben niye doymuyorum yaa
afiyet olsun. kiviliyi de çok seviyorum. gerçek kivi parçacıkları var içinde.Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1/3 dilim ekmek
Ara
Activita yoğurt
izole ye ozenip aldım. İncirli aradım ama yoktu kivi ve yulaf kepekliydi.
Akşam
Tavuklu salata
1 kaşık makarna.
Misafir var, inşallah onlarla.birsey yemem.
Bi inst. War iste oda yetio tesekkur ederim yine de okumus kadat oldumGel beraber içelim canımcım
Bende de öylesine eski arkadaşlarımdan haber almak adına var ve bir de yemek sayfam için canım..Olsun kısmet..
Senin liseli kizin mi warYarın akşam kızımın lise arkadaşları yatıya geliyor 4 kız kızımla beraber 5 abowwwww...Evde şenlik var...
Pazar gününe de şirketten temizlik görevlisi ayarladım..Eşim gelince yan gelip yatmayı planlıyorum
evet bendeeee
SağolSenin liseli kizin mi warmasallahhh
Geçmiş olsun canım..Hasta hasta ne sporu saçmalamaevet bendeeee
bu hafta alanlarda olurum. çok hastayım, besleneyim diye ne bulursam yiyorum.spor zaten hiç yapamıyorum, zor yürüyorum
Yaşınızın yakın olduğunu ben bile bilmiyordum :))Sağol
Canım @demirleke ile yaşıtız biz ben 44 (ya da aramızda1-2 yaş vardı)onun çocukları küçük ama benimki 19 yaşında ..Üniversite sınavına hazırlanıyor
evet ben 42 yasindayimSağol
Canım @demirleke ile yaşıtız biz ben 44 (ya da aramızda1-2 yaş vardı)onun çocukları küçük ama benimki 19 yaşında ..Üniversite sınavına hazırlanıyor
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım..Hasta hasta ne sporu saçmalama
Sağol
ben de 37 yaşındayım. benden bir tık büyük olan ablalarımmışsınız gibi geliyor zaten hepevet ben 42 yasindayim
tersten bakarsan 24. çıtırım yani.haha
esin mi geliyorrr aa bu ara gekcekti ama kacirmisim bak cnmYarın akşam kızımın lise arkadaşları yatıya geliyor 4 kız kızımla beraber 5 abowwwww...Evde şenlik var...
Pazar gününe de şirketten temizlik görevlisi ayarladım..Eşim gelince yan gelip yatmayı planlıyorum
sormayin ogrermen arkadaslardan biri nutella getirmis yaip
Piknikte Nutella bitteri nereden buldun
yok cnm ya hala tam istedgim gibe degil benim kirumak cok daha zor aslinda zor degil de ben daha iyi bir duzen olsun istiorumSağol canım benim
Ama ben de sana imreniyorum çok ölçülü yiyorsun bence. Kaldı ki sen korumadasın benim daha çok yolum var.. neyse yolu düşünmüyoruz şu anı düşünüyoruz sadece :)
Ben 31 ama tersi duzu 80 gibiyimben de 37 yaşındayım. benden bir tık büyük olan ablalarımmışsınız gibi geliyor zaten hep
Hahaha 2 yılını iyi değerlendir 44 olunca tersi düzü kalmayacak..Yeniden çıtır hissetmen için 52 yi beklemen gerekecekevet ben 42 yasindayim
tersten bakarsan 24. çıtırım yani.haha
Evet canım..Pazartesi geliyor inşallahesin mi geliyorrr aa bu ara gekcekti ama kacirmisim bak cnm
sormayin ogrermen arkadaslardan biri nutella getirmis ya
yok cnm ya hala tam istedgim gibe degil benim kirumak cok daha zor aslinda zor degil de ben daha iyi bir duzen olsun istiorum
Hedef kaç canımSağol canım benim
Ama ben de sana imreniyorum çok ölçülü yiyorsun bence. Kaldı ki sen korumadasın benim daha çok yolum var.. neyse yolu düşünmüyoruz şu anı düşünüyoruz sadece :)
Canım kk üyeliği biraz gizli oluyor ya.Keske telefonumuza uyari gelse watsapta oldugu gibi 2010 yilinda falan wardi ozamn da cok giriodum kk uye oldugun foruma yazi yazildi die bip bip geliodu.
Ha derdim ne o gelelim acayip karnim acikti saat 4 de yedigim tarcinli yogurt cok ii gelmis 6 ya kadar idare etmisti aklima geldi 2 kasik koydum ustune tarcin serptim yine iyi geldi icime gelen o fenaligi aldi.
Meger bu tarcinli yogurt hakilaten ii mis yawwww yillardir agzima yogurt surmedigim kafama edim ben
Biz de aynı yastayiz demi. 85 liyim. Aralık ayı.Yaşınızın yakın olduğunu ben bile bilmiyordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?