Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersumsum sen dukanla baya bir vermistin aslinda dukan beya karatayla devam etsen yine verecksin gibi hissediyorum ben

Vallahi kiskaniorim yaa gercekten cok duzenli ve az menukerin masallah ben niye doymuyorum yaa
Sağol canım benim
Ama ben de sana imreniyorum çok ölçülü yiyorsun bence. Kaldı ki sen korumadasın benim daha çok yolum var.. neyse yolu düşünmüyoruz şu anı düşünüyoruz sadece :)

afiyet olsun. kiviliyi de çok seviyorum. gerçek kivi parçacıkları var içinde.

esin mi geliyorrr aa bu ara gekcekti ama kacirmisim bak cnm
ip
Piknikte Nutella bitteri nereden buldun
sormayin ogrermen arkadaslardan biri nutella getirmis ya
Sağol canım benim
Ama ben de sana imreniyorum çok ölçülü yiyorsun bence. Kaldı ki sen korumadasın benim daha çok yolum var.. neyse yolu düşünmüyoruz şu anı düşünüyoruz sadece :)
yok cnm ya hala tam istedgim gibe degil benim kirumak cok daha zor aslinda zor degil de ben daha iyi bir duzen olsun istiorum

Bende menümü paylaşayım
Sabah 7 de bir bardak tarçınlı süt
Kahvaltı 10 da
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane domates
1tanesalatalık
1 dilim peynir
2 dilim küçük ekmek
1 bardak rezene çayı

Saat 2 de 5 kaşık makarna kıymalı
3 kaşık yoğurt
1 su bardağı vişne suyu az şekerli kendim yaptım

Akşam saat 6 da bir porsiyon kıymalı Yeşilyurt fasulye
3 kaşık yoğurt
Bir dilim ekmek
Saat 8 de bir avuç fındık
Birtane ceviz ve tabiki çay

evet ben 42 yasindayim
tersten bakarsan 24. çıtırım yani.haha
Hahaha 2 yılını iyi değerlendir 44 olunca tersi düzü kalmayacak..Yeniden çıtır hissetmen için 52 yi beklemen gerekecek O da demek oluyor ki ben senden önce 52 olacağım Yani 25
esin mi geliyorrr aa bu ara gekcekti ama kacirmisim bak cnm
sormayin ogrermen arkadaslardan biri nutella getirmis ya
yok cnm ya hala tam istedgim gibe degil benim kirumak cok daha zor aslinda zor degil de ben daha iyi bir duzen olsun istiorum
Evet canım..Pazartesi geliyor inşallah

Keske telefonumuza uyari gelse watsapta oldugu gibi 2010 yilinda falan wardi ozamn da cok giriodum kk uye oldugun foruma yazi yazildi die bip bip geliodu.

Ha derdim ne o gelelim acayip karnim acikti saat 4 de yedigim tarcinli yogurt cok ii gelmis 6 ya kadar idare etmisti aklima geldi 2 kasik koydum ustune tarcin serptim yine iyi geldi icime gelen o fenaligi aldi.

Meger bu tarcinli yogurt hakilaten ii mis yawwww yillardir agzima yogurt surmedigim kafama edim ben

Canım kk üyeliği biraz gizli oluyor ya.
Mesela benim eşim cevremdekiler kimse bilmiyor.
Ondan bildirim felan gelse, gören olur benim için bir özeliği kalmaz buranın.
Ondan uygulamasını kaldırdılar diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…