Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kizlar nasilsiniz neler yapiosunuz herkez iyimi
Bende durumlar an ve saniye itibari ile yawasladi cumartesi pazar zeytin olabilir ama allaha sukur bugunumuze.
Benim norolojinin ilaclari hic ii gelmedi bana.hatta siwilce gibi yagli yagli dokuntu yapti sanirim kesiyorum bugece icmeyi tekrar randewu alicam.
Dideral di adi heraksam iciyodum.
Hem siwilce yaptigini dusunuyorum hem de hic ii gelmedi yaninda werdigi agri kesiciler de ise yaramio 2 kere atak ilaci almak zorunda kaldim .

Kisi basi 30 40 bu kadar ikrama az bile keske buralarda da olsa

Yarın akşama misafirim.var.
Etimek.tatlisi yapıyorum şu an
Evine ilk defa geliyorlar. İmaj birşey yemem onlarla. Tabagima alıp kızıma yedirmeyi düşünüyorum yanlarında hiç yememmekte olmaz

Ayaga dikil basini dizlerine dogru eg basin zonklayip agriyorsa sinuzittir bende migren hastasiyim biliosunuz 2 ay once kadar di galiba sinuzit mis meger migrenle cok benziodu boyle ayirt et dedi dr. Geniz akintisi sadece yeterli olmuyor
Canım sanırım benimki allerji ve migren .
Aynen canımeşimle konuşurken bana sordu o da ben de evet parfüm kokuları genel kokular hep rahatsız ediyor dedim..Açlık tetikledi beni de..Bakalım yarın ne olacak
Güle güle kullan canım..Ablan doğum yaptı mı?Allah sağlıkla kurtarsın inşallah.
Benim için de temizlik büyük yük.
Ayda bir bile biri gelse yardım için süper olur bana.
Ben de alıyorum artık ay da veya 1.5-2 ayda..Bu pazar da ilk defa bir şirket deneyeceğim ilk defa..Ankara da çok memnunlarmış..Yorumlar çok güzel..Bakalım görüciiizz
Kisi basi 30 40 bu kadar ikrama az bile keske buralarda da olsa
Gerçekten değer..

Son düzenleme:
Selam kızlar...
Bugün geç geldim eve..
İş yerime kızım geldi onunla vakit geçirdik..sonrasında ben ikea'ya gittim ..20 tl lik hediye çekim vardı zamanı dolmak üzereydi onu kullandım kızıma nevresim takımı aldım..Güzel oldu...
sabah

Kaşarlı omlet
peynir zeytin

öğlen

Barbekü soslu tavuk
2 kaşık makarna
salata

akşam da

ikea köfte
haşlanmış sebze

12000 adım atmışım yeter sanırım

Kilo durumumda oynama yok gibi ..Bakalım..Belki böyle giderse listeden çıkarım ben kızlar...Çünkü çok yavaş gidiyor..Yarışmanın anlamı yok..Sadece takılırım sizinle...

Bugün kü menüm
Sabah kıymalı yumurta
iki dilim ekmek

İki bardak çay
Kahvaltıyı geç yaptım 6 gibide üç kaşıklık çorba ve mini kasede sütlaç kaynanam ısrarla yedirdi
Akşam hamsi yanına bol limonlu salata iki dilim ekmek sahuna taytımı giydim pazara gittim pazar yakın fazla adım atamadm o nedenle am çok yer attım orası garanti kilo vermesemde inceleyin bel çevresi kalın sadece kilolu gibi durmuyorum ama psikoloji etkileniyor nede olsa bel çevrem 83 cm den 80 e geriledi hamilelikten önce 64 cm di daha çok faz sanırım

Olsun yaa çıkma listeden.
Hüzünlendim niyeyse

Cok fazla video izledim bu arada insulin direnci ile ilgili azaltmanin yollari we ornek menuleri falan dinledim.bildigin dr.a gitmis gibi walla bu youtbe den allah razi olsun dogru kullanildiginda gercekten cok faydali.

Benim icin 3 ana 3 ara diyor seker un asla hayatinizda olmucak diyor eger mumkunse her ogunde yogurt aralar da bile diyor.Mantik olarak anladik da is uygulamaya gelince sikinti yasiyorum...

Ya listeden nie cikiosun ki ozaman benimde cikmam lazim wermegi birak + gidiyorum kac haftadir birtek 1. Oldugum hafta werdim onu da geri aldim

Canım ilacı alıyor musun ?

Aksam yemegi 17.00
3 küçük bulgur+pirinc karışımı dolma uzeri sarımsaklı Yoğurtlu ,1 tb pazi kavurması uzeri Yoğurtlu, 1 tb pırasa yem,1 kucuk elma, yarim mandalina

Aralarda sade turk kahvesi cay
1 saat yürüyüş +leslie+bacak egzersizi, 1,7 lt su
Birazdan sade nescafe icerim leslieyi az once tamamladım yoruldum kahve ile kendimi odullendirecegim

iyi aksamlar kizlar

bildirim gelmeyince kimse yazmiyor sanmistim

benim.sabah kahvaltim .
yarim elma
ceyrek pankek
ise iince1 bardak süte kahve. icine 1 tatli kaşıgi bal

öğlen
3 ksik pilav
marul salatasi.
2 kare bitter
1 ceviz
yarim paket etiform
3 köfte

aksam
marul salatasi
1 dilin peynir
3 köfte
bir avuç findik

Canım ilacı alıyor musun ?
Bu gece birakmaya karar werdim yan etkilerinde terleme titreme seker dusmesi bas agrisi bas donmesi dokuntu kizariklik vb. Bisuru sey war hepsi de bende war.hatta gecen gun soguk terleyip istifra etmistim nasil bu kadar sekerim dustu ellrim titredi resmen yazmistim sanirim hepsi ilactandi

ay nasil ilaçmış o.
yan etkilrtin hepsini yasmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…