- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Kisi basi 30 40 bu kadar ikrama az bile keske buralarda da olsa
Aspava Ankaraya özgü kebapçılardır..Yan yana en az 2 kebapçı Aspava olur ve ikramları boldur ..yemek sonrası künefe helva dondurma ve semaverde çay gelir..
İlk gittiğimizde eşim de senin gibi aspavayı bir kebap çeşidi sanmıştı sonrasında olmadığını kebapçı türü olduğunu öğrendi..Çok gülmüştük oturduk eşim menüsüne baktı aspava diye birşey yok
Aspava'nın açılımı :Allah-Sağlık-Para-Afiyet -Versin-Amin Çok güzel bence
Yarın akşama misafirim.var.Ay nihayet dolmalar bitti
Pirince çok düşkün değilim biliyorsunuz ama evde var ve çocuklar ağzına sürmedi ne yapayım az az yedim tükettim. Zaten küçüklerdi.
AmaSafransari bu hafta beni geçecek gibi duruyor. Bomba gibi geliyor maşallah ☺
MantikliYarın akşama misafirim.var.
Etimek.tatlisi yapıyorum şu an
Evine ilk defa geliyorlar. İmaj birşey yemem onlarla. Tabagima alıp kızıma yedirmeyi düşünüyorum yanlarında hiç yememmekte olmaz
Canım sanırım benimki allerji ve migren .Ayaga dikil basini dizlerine dogru eg basin zonklayip agriyorsa sinuzittir bende migren hastasiyim biliosunuz 2 ay once kadar di galiba sinuzit mis meger migrenle cok benziodu boyle ayirt et dedi dr. Geniz akintisi sadece yeterli olmuyor
Aynen canımeşimle konuşurken bana sordu o da ben de evet parfüm kokuları genel kokular hep rahatsız ediyor dedim..Açlık tetikledi beni de..Bakalım yarın ne olacaksersum cnm ben acken cok agriyordu migren hic aklimama gelmemisti ancak bir de bnde inanilmaz bir koku hassasiyeti var herseyin kokusin hemen aliyorum neyse ben bas agilarim icin gittim dr bikac soru sordu o sorulardan biri koku hassasiyetiydi ve ben cok sasirmistim migreni olanlarda bu da varmis neyse ac kalinca oyle boyle bir agri degil.baya giriyor hic dayanamiyoruz zaten ac kalma demisti
Güle güle kullan canım..Ablan doğum yaptı mı?Allah sağlıkla kurtarsın inşallah.
Yok.yok tam sn sn sinde yaptım.
Hatta son esneme hareketlerini bile yaptım.
Geçen internetten pantolon siparişi vermiştim 2 tane. Görseldeki kız ip.ince olmasına.ragmen 38 beden giymiş. Dedim bende 42 sipariş vereyim de, bol olursa daraltirim. Dara çözüm yok, bola var malum.
Neyse bugün onlar geldi. 42 beden tam oturdu
Hatta şöyle 3-4 kilo versem ancak olacak.
O hırsla bugün lesli yaptım.
Cuma inşallah eksileri görürüm amin.Eki Görüntüle 2553822
Ben de alıyorum artık ay da veya 1.5-2 ayda..Bu pazar da ilk defa bir şirket deneyeceğim ilk defa..Ankara da çok memnunlarmış..Yorumlar çok güzel..Bakalım görüciiizzBenim için de temizlik büyük yük.
Ayda bir bile biri gelse yardım için süper olur bana.
Gerçekten değer..Kisi basi 30 40 bu kadar ikrama az bile keske buralarda da olsa
Yok canım akşam çayına geliyorlarMantiklisadece kahweye mi geliolar
Kolay gelsin canim eline saglikYok canım akşam çayına geliyorlar
Çayın yanına tatlı ve börek yapıyorum.
Sonra çerez meyve ikram ederim.
Olsun yaa çıkma listeden.Selam kızlar...
Bugün geç geldim eve..
İş yerime kızım geldi onunla vakit geçirdik..sonrasında ben ikea'ya gittim ..20 tl lik hediye çekim vardı zamanı dolmak üzereydi onu kullandım kızıma nevresim takımı aldım..Güzel oldu...
sabah
Kaşarlı omlet
peynir zeytin
öğlen
Barbekü soslu tavuk
2 kaşık makarna
salata
akşam da
ikea köfte
haşlanmış sebze
12000 adım atmışım yeter sanırım
Kilo durumumda oynama yok gibi ..Bakalım..Belki böyle giderse listeden çıkarım ben kızlar...Çünkü çok yavaş gidiyor..Yarışmanın anlamı yok..Sadece takılırım sizinle...
Ya listeden nie cikiosun ki ozaman benimde cikmam lazim wermegi birak + gidiyorum kac haftadir birtek 1. Oldugum hafta werdim onu da geri aldimSelam kızlar...
Bugün geç geldim eve..
İş yerime kızım geldi onunla vakit geçirdik..sonrasında ben ikea'ya gittim ..20 tl lik hediye çekim vardı zamanı dolmak üzereydi onu kullandım kızıma nevresim takımı aldım..Güzel oldu...
sabah
Kaşarlı omlet
peynir zeytin
öğlen
Barbekü soslu tavuk
2 kaşık makarna
salata
akşam da
ikea köfte
haşlanmış sebze
12000 adım atmışım yeter sanırım
Kilo durumumda oynama yok gibi ..Bakalım..Belki böyle giderse listeden çıkarım ben kızlar...Çünkü çok yavaş gidiyor..Yarışmanın anlamı yok..Sadece takılırım sizinle...
Canım ilacı alıyor musun ?Cok fazla video izledim bu arada insulin direnci ile ilgili azaltmanin yollari we ornek menuleri falan dinledim.bildigin dr.a gitmis gibi walla bu youtbe den allah razi olsun dogru kullanildiginda gercekten cok faydali.
Benim icin 3 ana 3 ara diyor seker un asla hayatinizda olmucak diyor eger mumkunse her ogunde yogurt aralar da bile diyor.Mantik olarak anladik da is uygulamaya gelince sikinti yasiyorum...
Benim boyda ayni cnmBoyum 1.60 canım, hatta 1.59.
Bu gece birakmaya karar werdim yan etkilerinde terleme titreme seker dusmesi bas agrisi bas donmesi dokuntu kizariklik vb. Bisuru sey war hepsi de bende war.hatta gecen gun soguk terleyip istifra etmistim nasil bu kadar sekerim dustu ellrim titredi resmen yazmistim sanirim hepsi ilactandiCanım ilacı alıyor musun ?
ay nasil ilaçmış o.Bu gece birakmaya karar werdim yan etkilerinde terleme titreme seker dusmesi bas agrisi bas donmesi dokuntu kizariklik vb. Bisuru sey war hepsi de bende war.hatta gecen gun soguk terleyip istifra etmistim nasil bu kadar sekerim dustu ellrim titredi resmen yazmistim sanirim hepsi ilactandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?