Ya etkilerini okumustum ama denize dusen yilana sarilir hesabi basini kescez deseler kabul etcem oyle bi agri yasayincaay nasil ilaçmış o.
yan etkilrtin hepsini yasmissin
Canım benim boy 164 ama benim bacaklar ince popo yok tüm kilo üstte toplanmış kot bedenim 30-31 e düştü ama üstte 44 beden hatta bazen onda bile göğüs kısmında germe oluyorMmm kuru dolma cok severim adiyaman kizi olarak senmi yaptin eline sağlık
Cnm hemfikirim sana turk kahvesi disindakileri içiyorum ama tat aldigim yok sirf agzim boş kalmasın diye mecbur gibi tv karsisinda elisi yaparken falan
Gule gule giy cnm güzeller esnekmi birde benimde ust bacak kalinlasti surekli bacak egzersizi yapiyorum mutfaktayken bile bi 30 tane yapiyorum lesliedeki gibi
Bende genrlde tv karşısında yapıyorum yoksa sıkılıyorum zaman gecmek bilmiyor yoksa
Tvyi acip videoyu kisiyorum minik ses geliyor kick kick , :)))
Beden küçüktür muhtemelen bide senin boy kacki ben 80 kilo iken 44-46 oluyordu lcwde defactda 42 oluyordu sadece
Ay canım ya bırak o ilacı faydasından çok zararı olmuş bende seni merak ediyordum ne iyi etinde geldiYa etkilerini okumustum ama denize dusen yilana sarilir hesabi basini kescez deseler kabul etcem oyle bi agri yasayinca
Benimde üst 38 beden. Alt 42Canım benim boy 164 ama benim bacaklar ince popo yok tüm kilo üstte toplanmış kot bedenim 30-31 e düştü ama üstte 44 beden hatta bazen onda bile göğüs kısmında germe oluyor
Aynen öyle canım bende orantılı olanlara özeniyorum benim yüzdende kilo gösteriyor çok kilo vermem gerekiyor ki verdiğim anlaşılsınBenimde üst 38 beden. Alt 42
Kiloyu orantılı alanlara çok çok.ozeniyirum
Ben kalça ve bacaktan alıyorum tamamen.
Seninki de kötü, sadece üst bölge.
cnm.cok.fena yan etkiler yapmis.degistir bnce de ben sana diorum.bak en guzeli karatay.insulin icin yani sen karatay yap ama.aralarda da beslen sattleri sana kalmis ben de benimseyecegim bikac gundur cok tatli kriizm geliyor ama azalttim yarin insallah sadece meyve yiyecegim umarimSelam kizlar nasilsiniz neler yapiosunuz herkez iyimi
Bende durumlar an ve saniye itibari ile yawasladi cumartesi pazar zeytin olabilir ama allaha sukur bugunumuze.
Benim norolojinin ilaclari hic ii gelmedi bana.hatta siwilce gibi yagli yagli dokuntu yapti sanirim kesiyorum bugece icmeyi tekrar randewu alicam.
Dideral di adi heraksam iciyodum.
Hem siwilce yaptigini dusunuyorum hem de hic ii gelmedi yaninda werdigi agri kesiciler de ise yaramio 2 kere atak ilaci almak zorunda kaldim .
cnm bizim de yarinnpiknik var ve ben gercekten hamurisi o bu suyu yemek.istemiorum ama cok.israr ediolar yani irademden degil onlari yiyince sekerim.yukseliyor gnlerce kendimo.toplayamiorim.yarinsirf onlar istedi diye yeme diorum.kendimeYarın akşama misafirim.var.
Etimek.tatlisi yapıyorum şu an
Evine ilk defa geliyorlar. İmaj birşey yemem onlarla. Tabagima alıp kızıma yedirmeyi düşünüyorum yanlarında hiç yememmekte olmaz
bnde ikeadan sifonyer alacagim bu ara demirleke de biseyler almisti topikce oradayizSelam kızlar...
Bugün geç geldim eve..
İş yerime kızım geldi onunla vakit geçirdik..sonrasında ben ikea'ya gittim ..20 tl lik hediye çekim vardı zamanı dolmak üzereydi onu kullandım kızıma nevresim takımı aldım..Güzel oldu...
sabah
Kaşarlı omlet
peynir zeytin
öğlen
Barbekü soslu tavuk
2 kaşık makarna
salata
akşam da
ikea köfte
haşlanmış sebze
12000 adım atmışım yeter sanırım
Kilo durumumda oynama yok gibi ..Bakalım..Belki böyle giderse listeden çıkarım ben kızlar...Çünkü çok yavaş gidiyor..Yarışmanın anlamı yok..Sadece takılırım sizinle...
Seker un asla ve asla olmayacak bnm de insukin direncim vardi bel cevresi asiri yagli dr dediki asla.ekmek ve seker yok tam bugday bile yok dedi banaCok fazla video izledim bu arada insulin direnci ile ilgili azaltmanin yollari we ornek menuleri falan dinledim.bildigin dr.a gitmis gibi walla bu youtbe den allah razi olsun dogru kullanildiginda gercekten cok faydali.
Benim icin 3 ana 3 ara diyor seker un asla hayatinizda olmucak diyor eger mumkunse her ogunde yogurt aralar da bile diyor.Mantik olarak anladik da is uygulamaya gelince sikinti yasiyorum...
Benimde ust bolgede birikiyor kilolar dedigin gibi cok kilo vermeden anlamiyor kimse kilo verdigimi hatta 75 iken bile anlasilmiyor en az 68 e dusmeden belki olmuyor zayifladigimCanım benim boy 164 ama benim bacaklar ince popo yok tüm kilo üstte toplanmış kot bedenim 30-31 e düştü ama üstte 44 beden hatta bazen onda bile göğüs kısmında germe oluyor
Olsun yaa çıkma listeden.
Hüzünlendim niyeyse
Canım ben yıllardır bıktım artık ondan yanii..Her + olan listeden çıksa ooohooo...Sen üstüne alınma..Ya listeden nie cikiosun ki ozaman benimde cikmam lazim wermegi birak + gidiyorum kac haftadir birtek 1. Oldugum hafta werdim onu da geri aldim
bnde ikeadan sifonyer alacagim bu ara demirleke de biseyler almisti topikce oradayizsersumcum oy birligiyle losteden cikman yasaklandi cnm
Taaammm örtmenim ösür dilerim..sersum cum canım hiç kilo vermesen bile bende listede olmanı istiyorum listeden çıktığımız anda hepimiz vermeyi bırak geri alıyoruz bu hepimizde tecrübeyle sabit zaten bu yüzden aaadddaaa ve demirleke ye korudukları halde listede yer veriyoruz ki almasınlar diye
Yok kiz ustume alinmadim seni gaza getirmek icin soledim
Canım ben yıllardır bıktım artık ondan yanii..Her + olan listeden çıksa ooohooo...Sen üstüne alınma..
Topikçe ikea günlerimiz hayırlı olsun...
Tamam şekerim kızmayın..
Taaammm örtmenim ösür dilerim..
ay ne güzel sahilde yürüyüş . missssSabah 1 yumurta 3 dilim cawdar ekmegi
2 bardak cay 5 zeyitin 1minik ceri domates yarim salatalik 1 biber
Sabah dedigim 12gec kalktim hemen de canim istemedi boyle gunler icin arkadasin listesi wardi sizinlede paylasmistim onu yapicam
4 bucuk gibi 1 adet meywe tarcinli yogurt
7de aksam yemegi yicem
Ayrica kizi birakip bi 4km daha yurudum sahil boyu bu hafta etti 2 yuruyus bence guzel bi hafta oldu
Evet cnm gttim gordum cok begndim rayliydi ne soracagim kurulumunu kim yaptuevet listeye giriyoruz . şükür korumadayız . Allah size de nasip etsin .
adaaaa . benim şifonyerler iyi . ama kendi mekanizması yok . yani açıyorsun kapatıyorsun eski sistem .
yine de memnunum .
sanıyorum bi üst modeli ondan da pahalıydı. hani aradaki fark çok , neden acaba diye düşünmüştük . o otomatik kapanan raylı sistem bence. git bak bi . elle dokun öyle al . dokanmadan alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?