Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım benim boy 164 ama benim bacaklar ince popo yok tüm kilo üstte toplanmış kot bedenim 30-31 e düştü ama üstte 44 beden hatta bazen onda bile göğüs kısmında germe oluyor

Canım benim boy 164 ama benim bacaklar ince popo yok tüm kilo üstte toplanmış kot bedenim 30-31 e düştü ama üstte 44 beden hatta bazen onda bile göğüs kısmında germe oluyor
Benimde üst 38 beden. Alt 42
Kiloyu orantılı alanlara çok çok.ozeniyirum
Ben kalça ve bacaktan alıyorum tamamen.

Seninki de kötü, sadece üst bölge.

Benimde üst 38 beden. Alt 42
Kiloyu orantılı alanlara çok çok.ozeniyirum
Ben kalça ve bacaktan alıyorum tamamen.

Seninki de kötü, sadece üst bölge.
Aynen öyle canım bende orantılı olanlara özeniyorum benim yüzdende kilo gösteriyor çok kilo vermem gerekiyor ki verdiğim anlaşılsın

cnm.cok.fena yan etkiler yapmis.degistir bnce de ben sana diorum.bak en guzeli karatay.insulin icin yani sen karatay yap ama.aralarda da beslen sattleri sana kalmis ben de benimseyecegim bikac gundur cok tatli kriizm geliyor ama azalttim yarin insallah sadece meyve yiyecegim umarim
Yarın akşama misafirim.var.
Etimek.tatlisi yapıyorum şu an
Evine ilk defa geliyorlar. İmaj birşey yemem onlarla. Tabagima alıp kızıma yedirmeyi düşünüyorum yanlarında hiç yememmekte olmaz
cnm bizim de yarinnpiknik var ve ben gercekten hamurisi o bu suyu yemek.istemiorum ama cok.israr ediolar yani irademden degil onlari yiyince sekerim.yukseliyor gnlerce kendimo.toplayamiorim.yarinsirf onlar istedi diye yeme diorum.kendime
bnde ikeadan sifonyer alacagim bu ara demirleke de biseyler almisti topikce oradayizsersumcum oy birligiyle losteden cikman yasaklandi cnm
Seker un asla ve asla olmayacak bnm de insukin direncim vardi bel cevresi asiri yagli dr dediki asla.ekmek ve seker yok tam bugday bile yok dedi bana

Benimde ust bolgede birikiyor kilolar dedigin gibi cok kilo vermeden anlamiyor kimse kilo verdigimi hatta 75 iken bile anlasilmiyor en az 68 e dusmeden belki olmuyor zayifladigim

Olsun yaa çıkma listeden.
Hüzünlendim niyeyse

Ya listeden nie cikiosun ki ozaman benimde cikmam lazim wermegi birak + gidiyorum kac haftadir birtek 1. Oldugum hafta werdim onu da geri aldim
Canım ben yıllardır bıktım artık ondan yanii..Her + olan listeden çıksa ooohooo...Sen üstüne alınma..
bnde ikeadan sifonyer alacagim bu ara demirleke de biseyler almisti topikce oradayizsersumcum oy birligiyle losteden cikman yasaklandi cnm
Topikçe ikea günlerimiz hayırlı olsun...
Tamam şekerim kızmayın..
Taaammm örtmenim ösür dilerim..

Son düzenleme:
Selam canlarım..Yine bir aç günü ve sersum sahalarda..
Bu sabah 15 saatlik açlık yaptım ki yine başım tutmasın
kahvaltı

omlet
zeytin ve peynir

Öğlen
az önce

Salata getirecektim unuttum
lavaşsız 150 gr çiğ köfte
60 gr hindi salam
ayran

600 kalori doldu akşama aç nasıl olcak bilmem

Şaka bir yana akşama da çorba ayran gibi şeylerle tamamlarım günü yapacak birşey yok..Yemeğe gitsem orada da börek vardı en masumu bu oldu...

Yok kiz ustume alinmadim seni gaza getirmek icin soledim

Sabah 1 yumurta 3 dilim cawdar ekmegi
2 bardak cay 5 zeyitin 1minik ceri domates yarim salatalik 1 biber
Sabah dedigim 12 gec kalktim hemen de canim istemedi boyle gunler icin arkadasin listesi wardi sizinlede paylasmistim onu yapicam
4 bucuk gibi 1 adet meywe tarcinli yogurt
7de aksam yemegi yicem

Ayrica kizi birakip bi 4km daha yurudum sahil boyu bu hafta etti 2 yuruyus bence guzel bi hafta oldu

evet listeye giriyoruz . şükür korumadayız . Allah size de nasip etsin .

adaaaa . benim şifonyerler iyi . ama kendi mekanizması yok . yani açıyorsun kapatıyorsun eski sistem .
yine de memnunum .
sanıyorum bi üst modeli ondan da pahalıydı. hani aradaki fark çok , neden acaba diye düşünmüştük . o otomatik kapanan raylı sistem bence. git bak bi . elle dokun öyle al . dokanmadan alma

sabah kahvaltım
1 orta boy ayva
çeyrek dilim ekmek

öğlen göbek marul salatası. içinde 1 dilim süzme peynir . 3 dilim sepet peyniri
1 elma

1 dilim ekmek
1 küçük ayva

2 kare bitter

akşama ne yiycem bilmiyorum .

tavuk suyu var onunla çorba yapıp içebilirim . canım sanki öyle bi şey istiyor ama ağır gelebilir . su ile karıştırmayı düşünüyorum tavuk suyunu . midem bulanmasın.

ay ne güzel sahilde yürüyüş . missss

Evet cnm gttim gordum cok begndim rayliydi ne soracagim kurulumunu kim yaptu

2parca tawugum war ne yapim nasil yapim tawuk konusunda cok acemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…