- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Hayır bence gayet iyi gidiyoruz ikimiz de
Maşallah :) bir bardak suda içtim olsun almamışım ya onada şükür çünkü geçen hafta cuma hatim duası diye gittim ziyaret vardı ikigün öncede doğum günü vardı atlatmışım hamdolsunSüt ictiysen -200 Gr diyebilirdin
Boyumuz kilomuz aynı canım.
Ama ben 50 yı hedefleyemiyirum.
Çünkü en son lisedeyken 50 kiloydum.
Benim yaşta 33 bu arada. 1 ay sonra 34
Aralık doğumlumusun yoksa bende Aralık doğumluyum 2 su bende 33 olucam :)Süt ictiysen -200 Gr diyebilirdin
Boyumuz kilomuz aynı canım.
Ama ben 50 yı hedefleyemiyirum.
Çünkü en son lisedeyken 50 kiloydum.
Benim yaşta 33 bu arada. 1 ay sonra 34
Evet Aralık 25.Aralık doğumlumusun yoksa bende Aralık doğumluyum 2 su bende 33 olucam :)
Bak canım face olmadan da incelenebiliyormuş sayfam bakabilirsin sen deKeske telefonumuza uyari gelse watsapta oldugu gibi 2010 yilinda falan wardi ozamn da cok giriodum kk uye oldugun foruma yazi yazildi die bip bip geliodu.
Ha derdim ne o gelelim acayip karnim acikti saat 4 de yedigim tarcinli yogurt cok ii gelmis 6 ya kadar idare etmisti aklima geldi 2 kasik koydum ustune tarcin serptim yine iyi geldi icime gelen o fenaligi aldi.
Meger bu tarcinli yogurt hakilaten ii mis yawwww yillardir agzima yogurt surmedigim kafama edim ben
Çok gizliyiss bissssCanım kk üyeliği biraz gizli oluyor ya.
Mesela benim eşim cevremdekiler kimse bilmiyor.
Ondan bildirim felan gelse, gören olur benim için bir özeliği kalmaz buranın.
Ondan uygulamasını kaldırdılar diye biliyorum.
Aferin sanaaaa gayet güüzel yemişsin..Akşam misafirlerle
Yarım dilim Etimek tatlısı
1 dilim patatesli yufka börek.
Yarım mandalin
Süpersin canımGünaydın kızlar
Ben de bildirim yapayım bu ara gelemedim yoğunluktan yediklerim de çok dikkat edemedim ama yürüyüşü hiç aksatmadım inşallah devamı gelir
Rumuz ficans
Başlangıç kilo 78.5
Geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.1
Hedef 75
Verilen kilo 1400 gr
% 1.78
Supermis kizlar partisi :))
Sayfani cok begendim bu arada facem yok ama chome dan inceledim
Yaninda taşımıştır belki:)))
Sersum senin boy kaç ?Ben de bildirim yapayım barii
Rumuz :sersum
Diyet:5-2 diyeti
Başlangıç kilo:88.4 kg
Geçen hafta:88 kg
Bu hafta:88 kg
Fark:00
Yüzde:00
Spor:iş yeri en az 7000 adım
161 cm canımSersum senin boy kaç ?
Benim ailem insaf etmiş Şubat'ta yazrdırmışlar :)Evet Aralık 25.
5 gün yüzünden 1 sene büyük hesaplanıyor yaş
Yaaaa ama nasil oldu bu is 59 laro girmeler falan masallah emin ol tartilmasaydim eger daha cok verirdin cnm cnku beyni direk etkiliyorsun harikasin cok cok sevndim yaa cidden bir de ana kuralimizi unutmayalim.diyet yapmak yokRumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6
Geçen hafta: 60.3
Bu hafta: 59.4
Fark: - 900 g
Yüzde: 1.5
Kendi kendime kupayı kaldırdım bile
Nasıl oldu anlamadım bu hafta her sabah tartıldım ve sadece dün 59.9’u görebildim onun dışında hep 6’lı rakamlardı. Bu sabah ise birden 500 gram daha gitmiş buldum. 10 defa inip çıktım tartıya bir yanlışlık olabilir mi diye. Tartının yerini değiştirip yine çıktım.
Kendi kendimin birincisi oldum böylece :)))
Ayrıca 4 haftada 2 kilo vermiş oldum toplamda.
Haftayaki hedefim bunu korumak. Bakalım inşallah.
8-9 aylıkken oldum canım.Kızlar ya doğumdan nekadar sonra âdet oldunuz 5 ayı geçti hala olmadım
Bilmiyorum canım bu hafta çok heyecan yaptım 59 u görür müyüm diye ondan sürekli tartıya çıktım.Yaaaa ama nasil oldu bu is 59 laro girmeler falan masallah emin ol tartilmasaydim eger daha cok verirdin cnm cnku beyni direk etkiliyorsun harikasin cok cok sevndim yaa cidden bir de ana kuralimizi unutmayalim.diyet yapmak yok
Aslında gelmiyordu bildirim ama geçen gün tekrar giriş yapın dedi girdim şimdi geliyor mail hesabımı tekrar onaymam gerekti bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?