Tebrik ederim cnm istikrari saglayacaksin bu hafta inaniyorumEllerine sağlık canım hiç beklemiyordum 1.olmayı çünkü grup çok güzel kilo veriyor
Benim de bir kötü huyum 1 olduğum haftanın ertesi sonuncu oluyorum. Bu sefer böyle olmaz en azından koruyayım inşallah hepinizi de tebrik ediyorum
Ama 2 haftadir verdin demekki geride kaldiO benim de huyum
Birinci olduğum haftanın ertesi haftasında sonuncu olurum
Evet çok şükür...Ama 2 haftadir verdin demekki geride kaldiyarin 17. Gun olur insallah cnm bnm
O benim de huyum
Birinci olduğum haftanın ertesi haftasında sonuncu olurum
Tebrik ederim cnm istikrari saglayacaksin bu hafta inaniyorum
Evet çok şükür...
Bakalım inşallah geride kalmıştır, biraz korkuyorum ama önemli değil. Sen bile zaman zaman korkabiliyorsun. O kaygı hayatımızın bir parçası olacak belki de. Düşsek de kalkmayı öğreneceğiz.
Ben yanlismi hesablamisim yuzdemi15 kasım 2019 listemiz
bu hafta hep birlikte eğlenerek toplam 4800 gram vermişiz
verenler
1.ficans %-1,78 (-1400 gr)
2.hayal_hatun %-1,50 (-900 gr)
3. @Pamuk92 %-1,21(-1000 gr)
4.Safransari %-1,14 (-700 gr)
5.BESTEKIZ %_1,16 (-800 gr)
koruyanlar
Aytanesii
N nnnadal
sersum
alanlar
izole +%2,04 (+1200 gr)
Sen doğru hesaplamışsın ama listeye yanlış yazılmış sanırım.Ben yanlismi hesablamisim yuzdemi
Canım seninki normal 1 yıla yakın genelde olmuyorlar ama bende nasıl bir metabolizma varsa doğumdan beri hiç aralıksız her ay oldum hatta ayda 2 olduğum oldu 9 ay olmayınca benimki benden acısını çıkardıKızlar ya doğumdan nekadar sonra âdet oldunuz 5 ayı geçti hala olmadım
günaydın canım, yok ben niyeyse öyle yazmışım, elim sürçmüş. ama sıralama aynı.Ben yanlismi hesablamisim yuzdemi
Bende tık yok :) olsam iyi olacak ama hamilelikten önce çok ağrım olurdu 3 gün sürerdi günde kaç tane ağrı kesici kullanmışlığım var geri gelmesinden korkuyorum yaCanım seninki normal 1 yıla yakın genelde olmuyorlar ama bende nasıl bir metabolizma varsa doğumdan beri hiç aralıksız her ay oldum hatta ayda 2 olduğum oldu 9 ay olmayınca benimki benden acısını çıkardı
Insallah haftaya o grami werim icine dogmustur belkimgünaydın canım, yok ben niyeyse öyle yazmışım, elim sürçmüş. ama sıralama aynı.
herkes çok güzel vermiş maşallah
Benim hic kanamam olmadi dogumdan sonra 1 pedle bitti kesildi 45 gun sonrada ilk adetimi oldum.gobegim o yuzden kaldi benceBende tık yok :) olsam iyi olacak ama hamilelikten önce çok ağrım olurdu 3 gün sürerdi günde kaç tane ağrı kesici kullanmışlığım var geri gelmesinden korkuyorum ya
Keşke doktora soraydın aaa çok garip olması lazımdı yaBenim hic kanamam olmadi dogumdan sonra 1 pedle bitti kesildi 45 gun sonrada ilk adetimi oldum.gobegim o yuzden kaldi bence
Rakip dediğin böyle olur3 mil Leslie yaptım.
Aylardır bu kilolardaydim. Bu kadar 59 a yaklasmamistim. Çok iyi oldu bu yarış.Rakip dediğin böyle olur
Nasıl gaza geldin bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?