Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tebrik ederim cnm istikrari saglayacaksin bu hafta inaniyorum

Ama 2 haftadir verdin demekki geride kaldi yarin 17. Gun olur insallah cnm bnm
Evet çok şükür...
Bakalım inşallah geride kalmıştır, biraz korkuyorum ama önemli değil. Sen bile zaman zaman korkabiliyorsun. O kaygı hayatımızın bir parçası olacak belki de. Düşsek de kalkmayı öğreneceğiz.

Ne güzel işte kırmışsındır inşallah
Kaygı maalesef benim de ayrılmaz parçam

Kızlar ya doğumdan nekadar sonra âdet oldunuz 5 ayı geçti hala olmadım
Canım seninki normal 1 yıla yakın genelde olmuyorlar ama bende nasıl bir metabolizma varsa doğumdan beri hiç aralıksız her ay oldum hatta ayda 2 olduğum oldu 9 ay olmayınca benimki benden acısını çıkardı

ficans canım tebrik ediyorum bizim yarış bu hafta başlıyor haydi bismillah 3 adım arkandayım ama korkmuyorum önümüzdeki hafta ilk raunt senin olur ama sonra yetişçem sana
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah ne güzel kilo veren bir topik olduk ne mutlu bize
hayal_hatun canım yine bu rauntu aldın tebrikler Safransari canım üzülme elbet seninde alacağın günler gelecek

Bende tık yok :) olsam iyi olacak ama hamilelikten önce çok ağrım olurdu 3 gün sürerdi günde kaç tane ağrı kesici kullanmışlığım var geri gelmesinden korkuyorum ya

Kızlar ben sabahtan beri düşünüyorum dün menü paylaştım mı paylasmadım mı diye bakıyorum da yok galiba paylaşmayı unutmuşum bu aralar hafızam zayıflama belirtisi gösteriyor neyse dünkü menümü paylaşayım unuttuysamda

Sabah 7 de bir bardak tarçınlı süt
Kahvaltı öğlen yapabilirim gece boyunca dış ve baş ağrısı çektim ilaç arayıp durdum ö6le vakti anca buldum
Kahvaltı ikitane haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
7 tane zeytin
2 dilim ekmek
1 Bardak rezene çayı
Biraz petek balla kaymak nedendir bilmem canım istedi

4 ye bir porsiyon karışık meyve

Akşam 7 de bir porsiyon kıymalı yeşil fasulye
2 dilim ekmek
SONRA cayyyy

Bende tık yok :) olsam iyi olacak ama hamilelikten önce çok ağrım olurdu 3 gün sürerdi günde kaç tane ağrı kesici kullanmışlığım var geri gelmesinden korkuyorum ya
Benim hic kanamam olmadi dogumdan sonra 1 pedle bitti kesildi 45 gun sonrada ilk adetimi oldum.gobegim o yuzden kaldi bence

Menüm:

Kahvaltı
Tam buğday ekmeğine tost
latte

Ara
Meyveli kefir

Akşam
Köfte
3-4 kaşık kuru fasülye
Cacık, salata

Akşam yemeğim saat 5 olmadan bitti.
Sanırım kahve, çay tarzı şeylerle devam ederim. Bir şey yemem. Yersem yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…