- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Susamlı cıvık ne bilmiyorum ama menü harikaKahvaltı
Menemen
1 dilim ekmek
Ara
Küçük bir elma
Akşam
1 kase siyah paça çorbası
4 sikim çiğ köfte
Yeşillik.
Şimdi de yeşil çayın yanında bir susamli cıvık yedim.
Az ve oz bu aralar menun hep bu sekilde ayy hayalcim bu ara heo seni takip ediorum gozum.uzuerinde bilesinMenüm:
Sabah
2 diyet kurabiye
Adaçayı
Öğlen
1 tabak barbunya
1 büyük kase yoğurt
Ara
Latte
Akşam
Kıymalı 2 yumurta
1 kase yoğurt
Takip et canım senin yorumların benim için çok önemli. Az mı yiyorum bilmiyorum ama doyuruyorum aç değilim. Çok çeşitli yemeyi sevmiyorum belki ondan az görünür. Yani tek çeşit yemeyi seviyorum, yanına Yardımcı bir yemek (salata, yoğurt gibi) yetiyor. Karışık yediğim zaman şişkinlik oluyor bende.Az ve oz bu aralar menun hep bu sekilde ayy hayalcim bu ara heo seni takip ediorum gozum.uzuerinde bilesinbir yandan da kiskaniorum.bu az yemelerini ama yaa bnde diyet kurabik yapim bnce
Bu raundu ben aldımSafransari nasil gitti bu hafta yarisiniz tam tahmin bakamadim sarfancm senin de 1 basamak kalmis 9 lara harikasin
Çok uzunmuş ya olsak bi dert olmasak ayrı ya8-9 aylıkken oldum canım.
Bir arkadaşım 1.5 yaşında bebek ve hala olmadı. Hatta geçen ay Dr a gitti Dr olabilir dedi. Emziriyor hala çünkü.
Normal bildirim geliyor ben bildirimi kapadım mail ile gelmesini istedimKadinlar kulubune girince yukarda bildirim sayisini mi goruyosun yoksa normal telefonuna mi gelio
Acaba cok mu ac biraktinkendini gecen jaftalarda cnmtekrar merhabalar. kilo bildirimimi yapıyorum.
rumuz: izole
başlangıç: 61,9
geçen hafta: 58,9
bu hafta: 60,1
fark: +1200 gr. +%2
bu hafta hastayım. spor ve diyet yapamadığım gibi ne bulursam da yiyorum .
Eline sağlık canım ben yapsam bu kadar güzel olamazdı :) şenlikli bir liste herkes çok güzel vermiş maşallah size15 kasım 2019 listemiz
bu hafta hep birlikte eğlenerek toplam 4800 gram vermişiz
verenler
1.ficans %-1,78 (-1400 gr)
2.hayal_hatun %-1,50 (-900 gr)
3. @Pamuk92 %-1,21(-1000 gr)
4.Safransari %-1,14 (-700 gr)
5.BESTEKIZ %_1,16 (-800 gr)
koruyanlar
Aytanesii
N nnnadal
sersum
alanlar
izole +%2,04 (+1200 gr)
Susamlı çubuk yazacaktım. Yazamamisim :)Susamlı cıvık ne bilmiyorum ama menü harika
Evet canım 59 lari görmeyeli çok oldu. Yaklaştığımız için çok heycanliyim.Safransari nasil gitti bu hafta yarisiniz tam tahmin bakamadim sarfancm senin de 1 basamak kalmis 9 lara harikasin
Geçmiş olsun canım.tekrar merhabalar. kilo bildirimimi yapıyorum.
rumuz: izole
başlangıç: 61,9
geçen hafta: 58,9
bu hafta: 60,1
fark: +1200 gr. +%2
bu hafta hastayım. spor ve diyet yapamadığım gibi ne bulursam da yiyorum .
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.
yok canım, biliyorsun bol bol yerim. ama karbonhidratı ve ödem yapacak şeyleri kesmiştim. güzel gidiyordum.Acaba cok mu ac biraktinkendini gecen jaftalarda cnm
15 kasım 2019 listemiz
bu hafta hep birlikte eğlenerek toplam 4800 gram vermişiz
verenler
1.ficans %-1,78 (-1400 gr)
2.hayal_hatun %-1,50 (-900 gr)
3. @Pamuk92 %-1,21(-1000 gr)
4.Safransari %-1,14 (-700 gr)
5.BESTEKIZ %_1,16 (-800 gr)
koruyanlar
Aytanesii
N nnnadal
sersum
alanlar
izole +%2,04 (+1200 gr)
yok canım, biliyorsun bol bol yerim. ama karbonhidratı ve ödem yapacak şeyleri kesmiştim. güzel gidiyordum.
bu hafta hastalık bahanesiyle önüme be. geldiysesağlıksız sağlıksız beslendim. iyileşemedim de, bakanım yok, yalnızlık zor
O benim de huyumEllerine sağlık canım hiç beklemiyordum 1.olmayı çünkü grup çok güzel kilo veriyor
Benim de bir kötü huyum 1 olduğum haftanın ertesi sonuncu oluyorum. Bu sefer böyle olmaz en azından koruyayım inşallah hepinizi de tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?