Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Menüm:

Sabah
2 diyet kurabiye
Adaçayı

Öğlen
1 tabak barbunya
1 büyük kase yoğurt

Ara
Latte

Akşam
Kıymalı 2 yumurta
1 kase yoğurt
Az ve oz bu aralar menun hep bu sekilde ayy hayalcim bu ara heo seni takip ediorum gozum.uzuerinde bilesin bir yandan da kiskaniorum.bu az yemelerini ama yaa bnde diyet kurabik yapim bnce

Az ve oz bu aralar menun hep bu sekilde ayy hayalcim bu ara heo seni takip ediorum gozum.uzuerinde bilesin bir yandan da kiskaniorum.bu az yemelerini ama yaa bnde diyet kurabik yapim bnce
Takip et canım senin yorumların benim için çok önemli. Az mı yiyorum bilmiyorum ama doyuruyorum aç değilim. Çok çeşitli yemeyi sevmiyorum belki ondan az görünür. Yani tek çeşit yemeyi seviyorum, yanına Yardımcı bir yemek (salata, yoğurt gibi) yetiyor. Karışık yediğim zaman şişkinlik oluyor bende.
Safransari nasil gitti bu hafta yarisiniz tam tahmin bakamadim sarfancm senin de 1 basamak kalmis 9 lara harikasin
Bu raundu ben aldım

tekrar merhabalar. kilo bildirimimi yapıyorum.

rumuz: izole
başlangıç: 61,9
geçen hafta: 58,9
bu hafta: 60,1
fark: +1200 gr. +%2

bu hafta hastayım . spor ve diyet yapamadığım gibi ne bulursam da yiyorum.
Acaba cok mu ac biraktinkendini gecen jaftalarda cnm

Aç kalmak çözüm değil vücut az diye tutuyor olabilir hiç aç kalmamak lazım metabolizma çalışmasını artırmak için dönüşümlü ekmekleri değiştirin küçük kardeşimin diyetisyene gidişini gelişini ben takib ediyordum küçüktü ama kilo verdi bir süre sonra durdu tekrar hızlandırmak için çay çeâitliliğine gitti probiyotiklerden kerirlerden faydalanmak lazım birde bir gıda takviyesi vardı var adı lesitin duyan varmı bilmem mastit olunca kullanmıştım ve kilo vermiştim nedeni soya lesitini yağları parçalıyor yurt dışında diyet yapanlar kullanıyor bı araştıron derim bende mastit ile kullandım süt tıkanıklığı için yani onu kullanmaya başlayalı sütüm hep aktı okadar arttı ki sıvılaştı yoğunluğu gitti yağları hedef alıyor demek oluyor buda ama biraz pahalı

Safransari nasil gitti bu hafta yarisiniz tam tahmin bakamadim sarfancm senin de 1 basamak kalmis 9 lara harikasin
Evet canım 59 lari görmeyeli çok oldu. Yaklaştığımız için çok heycanliyim.

Bizim yarışta fark baya açıldı,
Ama hayal hatun bu verdiğim kiloyu korusam yeterli dedi, umudum bu hafta koruması kilosunu

Acaba cok mu ac biraktinkendini gecen jaftalarda cnm
yok canım, biliyorsun bol bol yerim. ama karbonhidratı ve ödem yapacak şeyleri kesmiştim. güzel gidiyordum.

bu hafta hastalık bahanesiyle önüme be. geldiysesağlıksız sağlıksız beslendim . iyileşemedim de, bakanım yok, yalnızlık zor

Ellerine sağlık canım hiç beklemiyordum 1.olmayı çünkü grup çok güzel kilo veriyor
Benim de bir kötü huyum 1 olduğum haftanın ertesi sonuncu oluyorum. Bu sefer böyle olmaz en azından koruyayım inşallah hepinizi de tebrik ediyorum

Geçmiş olsun canım bu hafta sağlıklı beslenelim inşallah hep beraber

O benim de huyum
Birinci olduğum haftanın ertesi haftasında sonuncu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…