Ellerine sağlık canım. ve geçmiş olsun.Tavuk suyuna çorba iç iyileşmeni hızlandırıryok canım, biliyorsun bol bol yerim. ama karbonhidratı ve ödem yapacak şeyleri kesmiştim. güzel gidiyordum.
bu hafta hastalık bahanesiyle önüme be. geldiysesağlıksız sağlıksız beslendim. iyileşemedim de, bakanım yok, yalnızlık zor
Ellerine sağlık canım hiç beklemiyordum 1.olmayı çünkü grup çok güzel kilo veriyor
Benim de bir kötü huyum 1 olduğum haftanın ertesi sonuncu oluyorum. Bu sefer böyle olmaz en azından koruyayım inşallah hepinizi de tebrik ediyorum
Bi de bu yönden mi yarışsanız naapsanızO benim de huyum
Birinci olduğum haftanın ertesi haftasında sonuncu olurum
Ellerine sağlık canım. ve geçmiş olsun.Tavuk suyuna çorba iç iyileşmeni hızlandırır
Bi de bu yönden mi yarışsanız naapsanız
Senin rakibin sağı solu hiç belli olmaz:)Aylardır bu kilolardaydim. Bu kadar 59 a yaklasmamistim. Çok iyi oldu bu yarış.
Ama ben rakibi yanlış seçtim.
İlk hafta mesafeyi açtı, yetişemiyorum
Ayy ne tatlissiniz siz yaAylardır bu kilolardaydim. Bu kadar 59 a yaklasmamistim. Çok iyi oldu bu yarış.
Ama ben rakibi yanlış seçtim.
İlk hafta mesafeyi açtı, yetişemiyorum
Kız evinde yapmıyon bu kadar temizlikKizlar bugun arkadas ev tutt onun evini tezmizledik temizle temizle.bitmedi valla ev sabah 1 yumurta az oeynir 6 zeytin ara tam bugdagli biskuvi ve kahve
Oglen yarim sandivix yarim borek bi biskuvi aksam yok yani 2 oarca minik tavuk citir tavuk ve 2 patates yedim baya calistik tam 7 saat temizlik saptim yani
inşallah canım. ben de öyle içimden geçirdim.Insallah haftaya o grami werim icine dogmustur belkim
teşekkür ederim. yaptım bugün, iyi geldiEllerine sağlık canım. ve geçmiş olsun.Tavuk suyuna çorba iç iyileşmeni hızlandırır
Herkesde farkli olabilir dedi bi sikinti gozukmuo dedi canimKeşke doktora soraydın aaa çok garip olması lazımdı ya
Balkabaklı pide nasıl oluyor merak ettim.Selam iyi hafta sonlari
Bugun ki menum
Sabah yumurta maydanoz domates salatalik peynir zeytin 2 dilim ekmek
Turk kahwesi 1 adet lokum minik cifte kawrulmus
Ogle 3 de 2 yemek kasigi tarcinli yogurt 1mandalina
Aksam
Kardesimin dogum gunu wardi koye gittik bal kabakli pide yaomis annem
3 dilim kabakli pide
1 ince dilim meyweli pasta
Sozde aksam yurucektim ama simdi girdik ewe yuruyisede cikamadim ewde de bisi yapamadim malesef ama sallamak yok oldu bitti yarin bol su we yesilcay la telafi ederiz insallahhh
İnşallah canım benimde hemen olur olmayınca şiş hissediyorumHerkesde farkli olabilir dedi bi sikinti gozukmuo dedi canim
Ay canım kıyamam yaaKızhayal_hatun
Nazar ettin bana 3 mile Leslie yaptım diye.
Bacak ve bel ağrısıyla uyandım şimdi.
Ama nasıl bir ağrı.
Gören de saatlerce spor yaptım hamladim sanır.
Evde de bir ağrı kesici kalmış.
Buna yarın çok ihtiyacım olacak. Orucun ilk günü basım ağrır hep.
Yarın da pazar eczaneden başka alamam diye onu icemedim.
Soğuk algınlığı ilacı içtim, ağrı kesici özelliği de vardır inşallah.
sorma valla.oyle cnmKız evinde yapmıyon bu kadar temizlik
Gecmis olsin cnm kas agrisi ovmakla fakan da hafifler bu arada oruclu musun bugunKızhayal_hatun
Nazar ettin bana 3 mile Leslie yaptım diye.
Bacak ve bel ağrısıyla uyandım şimdi.
Ama nasıl bir ağrı.
Gören de saatlerce spor yaptım hamladim sanır.
Evde de bir ağrı kesici kalmış.
Buna yarın çok ihtiyacım olacak. Orucun ilk günü basım ağrır hep.
Yarın da pazar eczaneden başka alamam diye onu icemedim.
Soğuk algınlığı ilacı içtim, ağrı kesici özelliği de vardır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?