Adacım ven Bayadır gelmiyorum ya seni en son 58 gibi hatırlıyorum ama sen azimlisin hedefine ulaşman kısa zaman alır cnm edilmeye başlamışsın bileEvet ilk kilo bnden gelsin
Rumuzz aaadddaaa
Baslangic 69
Gecen hafta 61.9
Bu hafta 61.3
Fark -600
Yuzde 0.247
Hedef 59
Ohh ne güzel misafirler eli kolu dolu gelmişler masallah anlayışlı insanları pek severimafiyet bal şeker olsun kuzum . misafirlikte ne yedin . misafir mamaları yok menüde . yemedin mi yoksam .
dün akşam burda etiforrmlu krem peynir yiyince. üzerine 1 gofret yiyince eve gidip canım bi şey istemedi.
bi kahve yaptım türk kahve.
çocukları yedirdim .
bugün çocuklar yer diye biraz mercimek köfte yaptım .
sonra saat 7 de eşim aradı. çay suyu koy . yarım saat sonra misafir geliyor diye.
dedim bu saatte bi şey yapamam . sen gelirken kurabiye vs getir . yok dedi gelenler getircek , sen merak etme. iyi dedim .
ortalık topladım . salonda çamaşırlık seriliydi.
etraf çok bi dağınık değildi.
mutfağı biraz toparladım .
ben de baya düzenli kadın olmuşum . onu anladım .
kolay toparlandık . yarım saat sonra misafir geldi.
getirdikleri sarmadan 4-5 adet yedim .
börekten bir kaç ısırık aldım .
şalgam sulu bulgur salatası yedim 2 kaşık falan . bol çay içtim .
en son türk kahvesi pişirdim . içtik . şekerli yaptım . arkadaşlarım öyle içince kendimi ayırmadım .
öyle güzel bi akşam oldu.
kalan mamaları bu akşam yeriz . bi şey yapmayacağım akşama.
börekleri sosyete mantısı gibi ısıtıp üzerine sarımsaklı yoğurt ile yedirmeyi düşünüyorum .tam sosyete mantısı gibi sarmışlar börekleri .
sarma . bulgur salatası . aman yeter . rahatım bu akşam Allah ın izniyle.
bu sabah kilom 50,5 kg.
Sersumcum güzel gitmiş yine maşallah cnmGünaydın...
rumuz:sersum
diyeti:Akupunktur
başlangıç kilo:88.4kg
baş.tarihi:29 Kasım 2019
geçen hafta:87.4 kg
bu hafta:86.8 kg
fark:-600 gr
yüzde:-%0,993
ilk hedef:79kg
spor:İş yerinde en az 7000 adım
Uzuun süredir 86 yı göremiyordum şükür gördüm..
Dr tartılma dedi ama o beni öğleden sonra tartıyor dayanamadım tartıldım..Veremedim sanıyordum 600 gr da olsa gitmiş..İnşallah bu sefer gidecek bu kilolar..
Maşallah cnm çok iyi gitmişRumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6
Geçen hafta: 58.1
Bu hafta: 57.4
Fark: 700 g
Yüzde: 1,20
senden de gitmiş . aferin hayal ciğime.Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6
Geçen hafta: 58.1
Bu hafta: 57.4
Fark: 700 g
Yüzde: 1,20
herkes eksi 600 maşallahEvet ilk kilo bnden gelsin
Rumuzz aaadddaaa
Baslangic 69
Gecen hafta 61.9
Bu hafta 61.3
Fark -600
Yuzde 0.247
Hedef 59
yeni başlıyorsun demi pamuk cum .Rumuz: pamuk92
Baş. Tarihi : aralık 2019
Baş kilo : 82
Boy : 158
Diyet: yok
Spor:yok
Kilomda eksilme yok sporu düzenli yapmak gerek belki haftaya şifa orucu yapabilirim
Aynen cnm bu hafta alıştırma yaptımyeni başlıyorsun demi pamuk cum .
hayırlısı olsun .
Çok net hatırlıyorum ben lisede edebiyat sınavıma hazırlanıyordum gece 12-1 gibi haberlerde savaş başladı diye canlı yayın yapıyorlardısersum bir de körfez savaşı çıktığında türkiye de savaşa girecek . saddam bizi bombalayacak diye korkutuyorlardı dayımlar falan . saddam füzesi falan diye . o zaman ölcez diye çok korkmuştum . küçüktüm ki . yine 8-9 yaşlarım olmalı.
tebrik ederim . 600 gr gitmiş . cok iyi . iyi gidiyor akapunktur .
Sağol canımAdacım ven Bayadır gelmiyorum ya seni en son 58 gibi hatırlıyorum ama sen azimlisin hedefine ulaşman kısa zaman alır cnm edilmeye başlamışsın bile
Ohh ne güzel misafirler eli kolu dolu gelmişler masallah anlayışlı insanları pek severim
Kilo olarakta formundasın
Sersumcum güzel gitmiş yine maşallah cnm
Maşallah cnm çok iyi gitmiş
Canım senin yüzden 0.96 etmiyor mu ben mi yanlış hesaplıyorum acaba yüzdeyi?Evet ilk kilo bnden gelsin
Rumuzz aaadddaaa
Baslangic 69
Gecen hafta 61.9
Bu hafta 61.3
Fark -600
Yuzde 0.247
Hedef 59
1991 canım ben lise 2 deydim..sersum bir de körfez savaşı çıktığında türkiye de savaşa girecek . saddam bizi bombalayacak diye korkutuyorlardı dayımlar falan . saddam füzesi falan diye . o zaman ölcez diye çok korkmuştum . küçüktüm ki . yine 8-9 yaşlarım olmalı.
ben de 13 yaşındaymışım .
Benim gorumcem gidiyor diyetisyene onun diyetisyeni 10 yıllık kilolar oturmamış diyor senin kiloların yeni mi oldu canımRumuz: zeze_35
Başlama tarihi: 13.12.2019
Başlangıç Kilo: 63
Hedef kilo: 58
Bu kiloda olduğum için çok mutsuzum yerleşti gitmiyo da of offf
Canım Hesaplama şöyle: verdiğin kiloyu (gram cinsinden yazıp) geçen haftaki kilona bölüyorsun (virgülleri atarak).Eki Görüntüle 2564709
70.3 kg ile başladım 3 gün önce bugün kilom bu kızlar ben bu yüzde yi nasıl yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?