Normalde bildiğim bilgidir lakin size atabilmek için sorularla İslamiyet sitesinden aldım ben ilahiyat mezunuyum atanamadm bekliyorum kuran kursu öğreticisi alacakCanım bu bilgiyi nerden aldın acaba ?
Canım ben aynı bilgileri daha önce diyanetin ilmihalinde de okumuştumCanım bu bilgiyi nerden aldın acaba ?
dun aksam benim buyuk oglum da gitti. sinif ogretmeni goturdu. cok begendiler.Biz de ogrencileri bugun sinemaya goturduk naim suleymanogluna cok begendik cok duygulandik gercekten
susatir kuzum.haslama yumurta .2 tane .yaninda meyve . peynir vs. yesen daha iyi .Sahurda balık yesem çok susarmıyım kızlar
Akşam yemeği olarak yaptım yiyemedim aklımda kaldı azcık yerim ya günler kısa zaten bugün korktuğum gibi olmadı çabucak akşam oluverdi canım yumurta istemiyorsusatir kuzum.haslama yumurta .2 tane .yaninda meyve . peynir vs. yesen daha iyi .
Valla canım pişman olma iyi dayandın bu zamana kadar haftada 1 ogunluk kacamagin yok mu ben diyeti 5 6 gün yapıyorum haftasonu anneme gidince ya boşnak böreği yapar ki müthiş yapar yada hashasli katmer gözleme gibi reddedilmez şeyler yapiyo bozmak zorunda kalıyorum geçen hafta kadin üşenmemiş 3 çeşit açmış boregi patatesli , peynirli ,patlıcan kiymali masada börek varken yumurta da yenmiyor kiKizlar bugun diyeti patlattim 13.gunde ama 1 gunluk kacamakti diyelim cunku gunduz gunum aksam da ew oturmasi gezmegi wardi onlarda cesit sey wardi yedim pisman degilim tartiya yeni pil almadi kocam diyetisyen tartilma dedi zaten dio ya deli etti yarin beni 73.5 olarak en azindan siralamaya koyabilirsiniz heralde
Afiyet olsun benim de misafirim vardı bugün diyeti min 2. Günü 3 çatal un helvası yedim bi tuhaf oldumKizlar bugun diyeti patlattim 13.gunde ama 1 gunluk kacamakti diyelim cunku gunduz gunum aksam da ew oturmasi gezmegi wardi onlarda cesit sey wardi yedim pisman degilim tartiya yeni pil almadi kocam diyetisyen tartilma dedi zaten dio ya deli etti yarin beni 73.5 olarak en azindan siralamaya koyabilirsiniz heralde
Allah kabul etsin canım. Hem sahur hem iftar çok az olmuş, kendimden utandım valla:)Sahur
Çeyrek kepekli ekmek
3 ince dilim kaşar
1 kupa çay
İftar
2 kepçe tarhana çorbası
1 avuç çiğ fıstık
4 tane fındık
1 cennet hurması
Çay
Önce çorba içecektim yarım saat sonra yemek yiyecektim çorbadan sonra birşey yiyemedim yarın yine niyetli olacağım inşallah
Sahur niyetine mi yedin canım? Tekrar sahur yapacak mısın yoksa?Bende dayanamadım balığı yedim şimdi ikisibirarada içiyorum bol bol su içiyorum o yüzden yarın öğleden sonra tartılmayı düşünüyorum zaten listede erken olmaz herhalde
Canım çok acıkmıştım sahur niyetine yatmadan yedim şimdi kıza kalktım imsak daha kesmemiş şimdide su içeceğim ama utanman gerek yok çok pis iftarın acısı çıktı balığı çok yemedim ama yarım ekmek yedim yanında çok tatlı geldiAllah kabul etsin canım. Hem sahur hem iftar çok az olmuş, kendimden utandım valla:)
Sahur niyetine mi yedin canım? Tekrar sahur yapacak mısın yoksa?
Bence iftarın çok azdı acıkman normal. Ben de yarın ara verip devam edeceğim. Zorlandığım için değil de işle alakalı planıma uymadığı için. Zaten 7 gün borcum var çok değil, önümüzdeki iki haftada bitireceğim inşallah.
ayy ne guzel bak iyi hatiliosun esim de az bucuk hatirkiyor ben hic blmiyordum dun izledikten sonra baya bir arastirdim hayatinidun aksam benim buyuk oglum da gitti. sinif ogretmeni goturdu. cok begendiler.
ama o donemi biz yasadik
cocuktum haberlerde gordum naim turkiyeye geliken. vatandaş olacak diye.
sporcumuz olacak demisti babam. kalabaligin arasindan ciktiyi Turgut özal ile.
o sampiyon oldugu maçı canlı izlediyfik.
sersum da bilir .ayni devreyiz cunkü.
Kacamak vermiyorlar ilk 21 gun cnm o nedenle haftada bir dedigimiz kisim sonra oluyorValla canım pişman olma iyi dayandın bu zamana kadar haftada 1 ogunluk kacamagin yok mu ben diyeti 5 6 gün yapıyorum haftasonu anneme gidince ya boşnak böreği yapar ki müthiş yapar yada hashasli katmer gözleme gibi reddedilmez şeyler yapiyo bozmak zorunda kalıyorum geçen hafta kadin üşenmemiş 3 çeşit açmış boregi patatesli , peynirli ,patlıcan kiymali masada börek varken yumurta da yenmiyor ki
afiyet bal şeker olsun kuzum . misafirlikte ne yedin . misafir mamaları yok menüde . yemedin mi yoksam .Dunku menuyu yazayim
Sabah 2 dikim ekmek 1 dilim pwynir 5 zeytin yesillik 1 yumurta
Ara 2 kayisi 1 ceviz
Oglen tavuk sis 1 dilim ekmek 1 ayran
Ara ahve 3 catal kek
Aksam
3 kasik kabak 3 kasik mercimek 1 dilim ekmek peynirli salata
Ara sutlu kahve 3 tane misir 1 patca cikokata bnde misafirlikteydim
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 kupa ballı süt (1 çay kaşığı bal koydum)
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
İftar
1 büyük kase tarhana çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Bugünkü yediklerim
Sahur yapmadım
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kase havuç tarator
3 dilim patates 1 tavuk but
Kızlar Allah kabul etsinSahur
Çeyrek kepekli ekmek
3 ince dilim kaşar
1 kupa çay
İftar
2 kepçe tarhana çorbası
1 avuç çiğ fıstık
4 tane fındık
1 cennet hurması
Çay
Önce çorba içecektim yarım saat sonra yemek yiyecektim çorbadan sonra birşey yiyemedim yarın yine niyetli olacağım inşallah
Ayy evet canım bilmem mi..Yaşlandık biz kızzdun aksam benim buyuk oglum da gitti. sinif ogretmeni goturdu. cok begendiler.
ama o donemi biz yasadik
cocuktum haberlerde gordum naim turkiyeye geliken. vatandaş olacak diye.
sporcumuz olacak demisti babam. kalabaligin arasindan ciktiyi Turgut özal ile.
o sampiyon oldugu maçı canlı izlediyfik.
sersum da bilir .ayni devreyiz cunkü.
Tebrikler canımmmEvet ilk kilo bnden gelsin
Rumuzz aaadddaaa
Baslangic 69
Gecen hafta 61.9
Bu hafta 61.3
Fark -600
Yuzde 0.247
Hedef 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?