Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın...

rumuz:sersum
diyeti:Akupunktur
başlangıç kilo:88.4kg
baş.tarihi:29 Kasım 2019
geçen hafta:87.4 kg
bu hafta:86.8 kg
fark:-600 gr
yüzde:-%0,993
ilk hedef:79kg
spor:İş yerinde en az 7000 adım

Uzuun süredir 86 yı göremiyordum şükür gördüm..
Dr tartılma dedi ama o beni öğleden sonra tartıyor dayanamadım tartıldım..Veremedim sanıyordum 600 gr da olsa gitmiş..İnşallah bu sefer gidecek bu kilolar..

Misafirim mamaları kendi getireni makbuldür
ne güzel bak akşam yemeği de çıkmış sana

evet kuzum . hatırladım aysel i .
ve öylelikle türkiyeye göç başlamıştı Bulgaristan'dan değil mi.
eziyet görüyordu oradaki Türkler
neler neler çıkıyordu haberlerde.
kamyonlarla otobuslerle göç geldiydi oradan .

yıllar sonra oradan 5 yaşında gelen bi arkadaşla tanışmıştım . o sıra 20 li yaşlardaydık ikimiz .
orada isimlerini değiştirmişler . nazile ydi arakadaşımın adı. ama bulgaristanda nadya diye kimlik vermişler . türkçe konuşmayı yasaklamışlar. çok eziyet yaşamaya başlayınca türkiye kapılarını açtıydı oradaki türklere. demi. ne günlerdi .

naim çok erken öldü . haklısın . bi tane kötü haberini duymadım açıkcası. duyan var mı bilmem ama iyi adamdı. Mekanı cennet olsun inşallah.

bir de çocukken hiç unutmuyorum . evde tek başıma oturuyordum .
gündüz vaktiydi.
sersum sanıyorum 9-10 yaşlarındaydım emin değilim .
romanya başbakanı çavuuşesku , eşi ile birlikte canlı yayında kurşuna dizilmişti. ertesi gün verilen haberi izledim muhtemelen . gündüz vaktiydi çünkü. ya da gündüz kurşuna dizildiler . ve ben o an tv açmıştım . zaten 2-3 tane tv kanalı vardı.
malesef düşme anları gözümün önünden gitmiyor .
şimdi böyle şeyler göremezsin tv de . haberlerde.

Evet canım Hatta oradaki eziyeti anlatan dizi bile çekilmişti Mehmet Aslantuğ oynamıştı..Allah birdaha öyle şeyler göstermesin Türklere

Ben hatırlamıyorum bak onu..Ne kadar kötü bir şey bunun verilmesi..O zaman bu kadar dikkatli yayınlar yapılmıyordu tabii..

Yaa siz böyle konuşunca olaya çok Fransız kaldım:)) ama cep herkülüne gitmek aklımda hatta izin alırsam gidecektim ama izin işi şimdilik yattı. Yine de ilk fırsatta gideceğim.

Benim çocukluğuma dair ne vardı
Apo yakalanmıştı bak benim nesil hemen hatırlayacak Çok da çocuk değildim gerçi orta okuldaydım

Ben hatırlamıyorum bak onu..Ne kadar kötü bir şey bunun verilmesi..O zaman bu kadar dikkatli yayınlar yapılmıyordu tabii..
çok büyük haber olmuştu. zaten bazı başbakanlar vs ler hep isimleri dönerdi tv de . duyduğumuz isimlerdi kulak aşinalığı vardı .ama küçük çocukların görebileceğğini düşünmeamişler . çok hızlıca yargılamadan odasından alıp duvarın dibinde çat çat vurmuşlardı karısını ve onu.
benim gözler manto düğmesi gibi açıldıydı bu nee diye.

çocukken trt 3 de müzikal film izlerdim .
o zamandan belliymiş değüşük biri olacağım .
oturup müzikal izlerdim . anneannem yemeğe çağırırdı . hep bi dakka .derdim . 1 saat öyle kandırırdım rahmetliyi.
şimdi benim çocuklar öyle yapınca çıldırıyorum . cırlıyorum . çabuk masaya gelin diye.

he yaa onun da idamı çok hızlı olmuştu.
yakaladılar . hızlı bi dar ağacı. ilmek . saniyeler içinde bitti işi.

kaç doğumluydun hayalcim .

libya liderinin de halk , askerler tarafından linç edilerek , döve döve öldürülmesini yine canlı canlı izletmişti haber kanalları.
çok değil bi kaç yıl önceydi o da .

Ben 85’liyim.
Apo idam edilmedi başkasıyla karıştırdın galiba.

Evet canım yakın geçmiş Apo,kaddafi,saddam
Alemsin ..Biz de gerçi trt1 de pazarları sinemadan önce klasik müzik konseri olurdu onu izlerdik
Kız Apo asılmadı imralıda yaa

Evet canım yakın geçmiş Apo,kaddafi,saddam
Alemsin ..Biz de gerçi trt1 de pazarları sinemadan önce klasik müzik konseri olurdu onu izlerdik

Kız Apo asılmadı imralıda yaa
evet yaa. o konserleri izlemekten başka da seçenek yoktu. başka kanal yoktu. hahahahah

sersum bir de körfez savaşı çıktığında türkiye de savaşa girecek . saddam bizi bombalayacak diye korkutuyorlardı dayımlar falan . saddam füzesi falan diye . o zaman ölcez diye çok korkmuştum . küçüktüm ki . yine 8-9 yaşlarım olmalı.

tebrik ederim . 600 gr gitmiş . cok iyi . iyi gidiyor akapunktur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…