- 2 Temmuz 2019
- 250
- 268
- 103
Öyle yapayım evet çünkü gerçekten sinir bozucu bir durum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor sırf bu yüzden.Yediğin ekmeği değiştir birde krışık çayları deneyebilirsin akşamı biraz erken yiyebilirsin
SeviyorumBağımlılık mı yaptı alışkanlık mı :))
Seviyorum
Kahvenin her turlusunu.
Canım ben hamileyken de emzirirken de içtim hep kahve. Bir zararını görmedim.biraz sabret ozaman iftara kendini ödillendir ben içemiyorum kafein kıza iyi gelmez diye birtane içsem birşey olurmu
Ozaman gün de birtane deneme yapayım bakalımCanım ben hamileyken de emzirirken de içtim hep kahve. Bir zararını görmedim.
bnde cnmm az once kendime statbctan ismarladim ama chai tea den ictim birazdan yine kahveSeviyorum
Kahvenin her turlusunu.
olmaz cnm hatta 1 fincan ya da 2 kucuk fincan gunde yag yakimini hizlandirir tok tutar tabiki sade oomak kaydiyla yanina kuru meyve yiyeblirsin meselabiraz sabret ozaman iftara kendini ödillendir ben içemiyorum kafein kıza iyi gelmez diye birtane içsem birşey olurmu
kofte fazla sanki bir de tahin pekmezi ne kadar yedin cnmBugün kü menüm
Sabah tahin pekmez
iki dilim ekmek
iki bardak çay
4 tane zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
Akşam 7 tane küçük köfte yağsız tavada yaptım
Bir kase çorba doydum ama köfterelere devam edicem
Bir porsiyon salata
Bir bardak ayran
İki dilim ekmek
Sizce bugün kü menü fazla mı
Köfteler küçük tü tahin pekmez ki az yedim zaten tatlı fazla yiyemiyorum yabnde cnmm az once kendime statbctan ismarladim ama chai tea den ictim birazdan yine kahve
olmaz cnm hatta 1 fincan ya da 2 kucuk fincan gunde yag yakimini hizlandirir tok tutar tabiki sade oomak kaydiyla yanina kuru meyve yiyeblirsin mesela
kofte fazla sanki bir de tahin pekmezi ne kadar yedin cnm
Bir araştırayım bakalım zararı varmı yoksa içerim ne var küçük fincan birşey yapmaz herhaldeAytanesii türk kahvesi içmende bir problem olacağını sanmıyorum. Ama yine de doktoruna bir danış istersen.
Cok guzel menun afiyet olsun cnmEki Görüntüle 2565258
Sabah 10 gibi kahvaltı yaptım.
Eki Görüntüle 2565257
Öğlen pazara gittim baya dolaştım kızlarla eve geç geldim 1 büyük boy Trabzon hurması yedim. Çorbam yoktu pisine kadar vakit geçti ama geçte olsa saat 4 de yeşil mercimek çorbası içtim bol limonlu acılı.
Eki Görüntüle 2565259
Akşam yemeğini 6.30 da yedim 2 kaşık bulgur pilavı 3 kasik taze fasulye yarım kase kadar yoğurt.
Kızlar uyudu az sonra spor yapacağım.
1 lt su içtim şu ana kadar
Spordan önce sade tarcinli türk kahvesi içeceğim sütsüz büyük fincan
Kızlar ekstra olarak kızımın pizzasindan 1 ısırık aldım. 3 tatlı kaşığı da kahvaltılık gevrek yedim.
Çok sağol canım :) regl olduğumdan mıdır nedir şu saate çok fena acıktım ne yapsam bilmiyorum ki ya canım hiç tatlı çekmiyor tam tersi tuzlu eksi çekiyor ben de küçük fincan türk kahvesi yaptım tekrar onu içiyorum. İlk defa regl olduğumda canım hiç tatlı çikolata çekmiyorCok guzel menun afiyet olsun cnm
Cnm galeta ve bir oarca oeynir ya da bir dilim ekmek bir dilim peynir yiyeblirsin bana diyetisyen bu hafta bunu verdi gece atistirmaligi icinÇok sağol canım :) regl olduğumdan mıdır nedir şu saate çok fena acıktım ne yapsam bilmiyorum ki ya canım hiç tatlı çekmiyor tam tersi tuzlu eksi çekiyor ben de küçük fincan türk kahvesi yaptım tekrar onu içiyorum. İlk defa regl olduğumda canım hiç tatlı çikolata çekmiyor
Gece bir dilim ekmek yenir mi psikolojik olarak kilo yapar kesin banaCnm galeta ve bir oarca oeynir ya da bir dilim ekmek bir dilim peynir yiyeblirsin bana diyetisyen bu hafta bunu verdi gece atistirmaligi icin
Canım bence böyle yiyecekleri akşam değil sabah ye bak ciddiyim. Neden dersen sabah yediğimiz de akşama kadar koşturma içinde oluyoruz ev işi temizlik çocuk derken oturmuyoruz bile o yüzden büyük kısmı yakıyor zaten vücut. Mesela sabah kahvaltı da ekmek yerine 2 küçük orta boy arası tüketebilirsin canım ya da internetten kaç kalori olduğuna bak ona göre tüket olur mu nacizane tavsiyem :)Şimdi mesela normalde uyku saatim ama uyumadığım için ben de acıktım. Biraz da sıkıldım akşam yemeğim bittiğinde saat daha 17.30 olmamıştı kaç saattir boş beleş oturuyorum
4-5 bardak çay içtim ama nereye kadar:))
Şimdi mesela bir bardak süt içsem ne olur? Sütlü neskafe veya? Ekmekten daha masum geliyor ama nerden biliyorum bu bilgiyi bilmiyorum
Bir de size şunu soracağım canım mercimek köftesi çekti akşam yemeğinde kaç tane yenebilir? Ne ile yenebilir çorba vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?