Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Yarım gözleme
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kupa sütlü neskafe

Ara
1 günkurusu kayısı
2 tam ceviz

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kase taze fasulye yemeği
1/2 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Birkaç dilim turp

Akşam yine içmelere devam

Sahur
1.5 haşlanmış yumurta
Köy peyniri

İftar
3 kaşık mercimekli bulgur pilavı
2 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık yoğurt
Salata

Kahve, yeşilçay, portakal bunlarla da devam ederim akşam.

Bugün kü menüm

Sabah tahin pekmez
iki dilim ekmek
iki bardak çay
4 tane zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık

Akşam 7 tane küçük köfte yağsız tavada yaptım
Bir kase çorba doydum ama köfterelere devam edicem
Bir porsiyon salata
Bir bardak ayran
İki dilim ekmek

Sizce bugün kü menü fazla mı

Seviyorum
Kahvenin her turlusunu.
bnde cnmm az once kendime statbctan ismarladim ama chai tea den ictim birazdan yine kahve
biraz sabret ozaman iftara kendini ödillendir ben içemiyorum kafein kıza iyi gelmez diye birtane içsem birşey olurmu
olmaz cnm hatta 1 fincan ya da 2 kucuk fincan gunde yag yakimini hizlandirir tok tutar tabiki sade oomak kaydiyla yanina kuru meyve yiyeblirsin mesela
kofte fazla sanki bir de tahin pekmezi ne kadar yedin cnm

Köfteler küçük tü tahin pekmez ki az yedim zaten tatlı fazla yiyemiyorum ya

Sabah 10 gibi kahvaltı yaptım.

Öğlen pazara gittim baya dolaştım kızlarla eve geç geldim 1 büyük boy Trabzon hurması yedim. Çorbam yoktu pisine kadar vakit geçti ama geçte olsa saat 4 de yeşil mercimek çorbası içtim bol limonlu acılı.

Akşam yemeğini 6.30 da yedim 2 kaşık bulgur pilavı 3 kasik taze fasulye yarım kase kadar yoğurt.

Kızlar uyudu az sonra spor yapacağım.
1 lt su içtim şu ana kadar
Spordan önce sade tarcinli türk kahvesi içeceğim sütsüz büyük fincan

Kızlar ekstra olarak kızımın pizzasindan 1 ısırık aldım. 3 tatlı kaşığı da kahvaltılık gevrek yedim.

Eklentiler

• 20191214_181635.webp
    14 KB · Görüntüleme: 22
  • 20191214_165437.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 20191214_095700.webp
    15 KB · Görüntüleme: 27
Cok guzel menun afiyet olsun cnm

Cok guzel menun afiyet olsun cnm
Çok sağol canım :) regl olduğumdan mıdır nedir şu saate çok fena acıktım ne yapsam bilmiyorum ki ya canım hiç tatlı çekmiyor tam tersi tuzlu eksi çekiyor ben de küçük fincan türk kahvesi yaptım tekrar onu içiyorum. İlk defa regl olduğumda canım hiç tatlı çikolata çekmiyor

Cnm galeta ve bir oarca oeynir ya da bir dilim ekmek bir dilim peynir yiyeblirsin bana diyetisyen bu hafta bunu verdi gece atistirmaligi icin

Şimdi mesela normalde uyku saatim ama uyumadığım için ben de acıktım. Biraz da sıkıldım akşam yemeğim bittiğinde saat daha 17.30 olmamıştı kaç saattir boş beleş oturuyorum
4-5 bardak çay içtim ama nereye kadar:))

Şimdi mesela bir bardak süt içsem ne olur? Sütlü neskafe veya? Ekmekten daha masum geliyor ama nerden biliyorum bu bilgiyi bilmiyorum

Bir de size şunu soracağım canım mercimek köftesi çekti akşam yemeğinde kaç tane yenebilir? Ne ile yenebilir çorba vs?

Canım bence böyle yiyecekleri akşam değil sabah ye bak ciddiyim. Neden dersen sabah yediğimiz de akşama kadar koşturma içinde oluyoruz ev işi temizlik çocuk derken oturmuyoruz bile o yüzden büyük kısmı yakıyor zaten vücut. Mesela sabah kahvaltı da ekmek yerine 2 küçük orta boy arası tüketebilirsin canım ya da internetten kaç kalori olduğuna bak ona göre tüket olur mu nacizane tavsiyem :)

Türk kahvesi içince kesti iştahımı bence nescafe yerine tarcinli türk kahvesi için kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…