Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm ağrımıyor hiç farketmedim aslında koca tencere az kaldı yarına bıraktımB
Başın ağrımıyor mu canım ben de bir ara lahana suyu içiyordum lahanaları da yiyordum ne zaman yesem başım ağrıyordu![]()
Torunlarını oğlunu özlemiştir inş. Güzel geçerevwt . dun aksam aradilar
15 tatil hngi gunlere denk geliyor iye sordular eşime
geleceklerdi zaten. zamani belli degildi
umarim tatsizlik cikmadan gelir gider
sıkıntı çıkarmazsa gül gibi geciniriz 10 gun 15 gun. o kadar kalir umarim.cocuklarla kalsa cok iyi olurdu
Ne münasebet cnm gitmek zorunda değilsin boşver alışır elbetKızlar davete gitmedim diye kavınvalidr hanım hesap sormaya gelmiş ne iştah kaldım nede moral
Aklına gelmişken iç cnm su önemliYok hiç susamadım hatta iftarda da su içmedim iyi mi![]()
Estağfurullah cnm tabiki paylaş sorun yaşamayan varmıkiKızlar kusuruma bakmayın valla okadar bunalmışım ki tutamadm kendimi hakkınızı helal edin rahatsızlığı verdimse lütfen kusuruma bakmayın olurmu
Kızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez
Çok geçmiş olsun cnm evladınada sanada rabbim şifalar versin bol c vitamini al cnm sende hasta olmaBu arada ben de hasta olcam sanırım her yerim kırılıyor hem regl hem grip fenayi
Teşekkürler canımÇok geçmiş olsun cnm evladınada sanada rabbim şifalar versin bol c vitamini al cnm sende hasta olma
Çok geçmiş olsun canım.Kızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez
Öyle yapıcaz canım teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım.
Bizim evde 2 ölçek var, hep ikisiyle ölçer, karşılaştırma yaparım.
Sende yenisini al mutlaka. Elinin altında bulunsun her zaman
Cnm coo cok gecmis olsun sanirim.ates ailelerin en cok korktugu sey olmali havale riskinden dolayi ama hemen dr a gitmeniz iyi olmus cok uzuldum bebise allah sifa versinKızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez
Evet biraz kötüyüm inşallah hasta olmam gribi kolay atlatamıyorum kına ve düğün günü grip olmuştum iğnelerle ikisini de atlattık düğün bitince soluğu hastanede almıştım hava falan vermişlerdi düğün fotolarını almaya gitmiştik 1 sene sonra fotoğrafçı bile sen o hasta gelin değil misin demişti o gün bugündür grip olursam hastanelik oluyorum serum yemeden geçmiyor bu arada bebişligi çoktan geçti tatlım kızım 6 yasindaCnm coo cok gecmis olsun sanirim.ates ailelerin en cok korktugu sey olmali havale riskinden dolayi ama hemen dr a gitmeniz iyi olmus cok uzuldum bebise allah sifa versin
Senin de iki kotu sey ust uste gelmis bitkin hissediyor olmalisin
Allah kabul etsin canimİyi geceler bayanlar
Sahur yaptım yatıyorum.
3 kaşık lor 1 yumurta 1 soğan 1 biberle lor kavurması yaptım. Yarım dilim ekmek yedim.
Canım Cuma günü duphalac aldırdım 2 gün verdim acile gitmeden önce fayda etmedi cumartesi akşamı acile gittik şimdi vereyim i yine fayda edermi cumartesi den beri yine yapmadı kötü olacak diye korkuyorumBu sefer uzun süreli bir sürece girdim ya olacak ya olacak..
Canım 175 ama bana sağlıkçı indirimi yaptı 150 oldu..Size normalini söyledim
Canım geçmiş olsun ..Anestol sür poposuna..Bir de korkar yapmaya tutar o da kabız yapar..En kötüsü devam ederse dup.alak şurup alırsın normale dönene kadar..
Hayırlısıyla atanırsın inşallah canım..
Sonradan acıkmayacaksan olur tabii..Gayet de iyi olur..
Bende dün lahana aldım ama ne yapsam bilmiyorumCanım çorbayı nasıl yaptın ? Bende bugün yapmayı planliyirum
Canım benimde 7 gün oldu ben haftasonu tutmadım dün niyetliydim ama bugün hiç niyetlenmedim gözümde alt kapakta birşey çıktı eşim it dirseği derler dedi ama ben ilk defa duydum dün çok sızladı ağrısı beynime vuruyordu bugün de aynı olursa belki ağrı kesici alırım dedimAllah kabul etain oruclarinizi. safranin da . masallah.
nadal tutuyir mu .o da tutacakti sanki
İnşallah canım gecen hafta gibi herkes bol eksili olsun umarım bende olurum diyecem ama benimde regl ye az kaldı 1 tane gofret kaçamağı olmuş ama menün gayet güzel olmuş ben çok beğendimNe cok yazmisssiniz masallahhh moreller guzell kamakli menuler ayri lezzet katmis diyeyim nazar olmayalim bu hafta da gecen hafta gibi olalim insallah....
Sabah tost yagsiz suzme peynirli domates salatalik zeytin cay
Oglen aywa 20 badem
Aksam tawuk sote 1 dilim ekmek
Turk kahwesi 1 gofret en kacamagindan regle 5 e kala cunku...
hayırlısıyla gelsinler gitsinler otursunlar torun baksınlar belki insafa gelir kv evde süpürge bulaşık yemek işine de girer sende işten gelince rahat edersinevwt . dun aksam aradilar
15 tatil hngi gunlere denk geliyor iye sordular eşime
geleceklerdi zaten. zamani belli degildi
umarim tatsizlik cikmadan gelir gider
sıkıntı çıkarmazsa gül gibi geciniriz 10 gun 15 gun. o kadar kalir umarim.cocuklarla kalsa cok iyi olurdu
Boşver canım kafaya takma yalandanda olsa geçmiş olsun deseydi bari ne diyorKızlar davete gitmedim diye kavınvalidr hanım hesap sormaya gelmiş ne iştah kaldım nede moral
maşallah senin menüde sade ve şıkSahur
Kıymalı yumurta
Yarım dilim.ekmek
İftar
1 tabak kıymalı kapuska
1 kase yoğurt
2 kaşık mantı (kizimin tabagindan kalan)
canım kış geldiğinden sanırım bende hiç su istemiyorum zorlamayla içiyorumYok hiç susamadım hatta iftarda da su içmedim iyi mi![]()
ne kadar ayıp birşey onlara ne bende giydiğin minilere karışır giyme diyor sandım ama kadın tam tersiymiş çok istiyorsa kendi giysinBaşka bir tür bunlar alışmazlar eminim kızıma hamileyken ilk zamanlardı gelmiş üzerine doğrudürüst birşeyler giy yok şunu giy yok bunu giy yeminle bu alıp hergün ağlıyordum eşime dedim karışmasın oda gitmiş kayınpere demiş kaynnmı bir güzel azarlamışlar ama görümcem geldi başıma bu kadın sizin yüzünüzden hergün ağlasın mı diyor naparsın ben onlar8n istediği gibi olmak zorunda mıyım kadınlar içinde mini hiymeliymisim hayat8mda giymemisim başı giyeyim o hafta kanamam başladım son pişmanlığı fayda etmez ama yine yapar doğum yapınca daha beterini yaptı ömrüm geçsede unutmam
bir başladın pir başladın yaniSpordan geldim duşumu aldım ilk haftalar ağırlık üzerine değil kardiyo üzerine çalışacakmışım gelişmeleri yine sizlerle paylaşacağım kızlar ama otura otura baya hamlamışım tutmuyor hiçbir yerim![]()
Allah ıslah etsinYok canım ne yüz gözü saygımı kullanıyor doğumdan souannem.bir haftada kaldı kadına demedigini bırakmadı hastaneden çıktığımız gün kapıdan girerken evdeymis demedin mi şerif hanım evi çok pisletmişsiniz diye şok olduk annem incesinde bir hafta kaldı kadın acilde. Zor evde kaldı ishal olmuş hesap sormak ona mı kamış saatlerce ağladı eşim bozacaktı bide senle uğraşmayın gidin başımdan dedim ben naparsın hangine yanayım sonra kadın misafir gelince göründü ayy sormayın burdan çıkamıyorum temizlik yemek dedi bukadar yalancılık hayatım boyu görmemişim ben
çok geçmiş olsun canım onları Allah koruyor canım minik meleklerKızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez
haftaya topikçe regl olcazBu arada ben de hasta olcam sanırım her yerim kırılıyor hem regl hem grip fenayi