Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar iyi akşamlar :)

10.30 da yaptım kahvaltımı.
3 bardak çay içtim.

Saat 2 de
Çok az sütlü tarçınlı türk kahvesi

Saat 4 te
1 tane orta boy Trabzon hurması

Saat 6.10 da

Köftelerin 1.5 unu küçük kızım yedi
1.5 kaşık bulgur pilavı
3 kasik yoğurt
1.5 küçük kepçe brokoli çorbası
1 kase karışık yağsız salata

Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 11 gibi 1 saat daha leslie yapacağım
10 gibi sade tarçınlı türk kahvesi içeceğim
3 4 bardak çay içerim belki.

Bugünkü menüm
Sabah 10.30 da
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarim haşlanmış patates
Az köy peyniri

Sabah canım hiçbirşey istemedi zorla yedim
Istahsiz olunca arada bisey yemedim

Akşam 18.00 de
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık tavuk sote
1 dilim tam buğday ekmeği

teşekkür ederim motive ettin sözlerinle. ablam gibi geliyorsun hep

inşallah beslenmemi düzene sokacağım. çok sağlıksız beslendiğin bir dönemi atlatmaya çalışıyorum. bahara kadar fazla kiloları veririm gibi geliyor

Istedikten sonra neden olmasın verirsin tabi verenlerden neyin eksik yeter ki inan

bugünün menüsü:

sabah: bir fincan filtre kahve

öğlen:
çok büyük kasede tavuklu salata
3 kaşık yoğurt
bir avuç badem
iki bardak ayran
bir fincan nescafe

akşam:
iki kase buğdaylı yoğurtlu çorba
bir muz
bir fincan türk kahvesi

su: 2 litre

spor: esneme hareketleri yapacağım.

geçmiş olsun nadal cım . ağrı yapıyor mu bu gözündeki şey . şarımsak uçukları da baştan yok ediyor . bunu da edebilirdi. çok içine sürme gözünün de sadece kapağına sür yine sen .
Canım bugün düne göre daha iyiydi ara ara batma yaptı ama dünkü gibi beynimi zonklatmadı çok şükür tam gözün içinde olunca sarımsak süremedim

N nnnadal cim gecmis olsun kızlar söylemiş sarımsak iyi gelir evet geçmezse eczanelerde minik tüpte kremi var
sağol canım ama iyiye doğru gidiyor sanki
kız nerden bulursun böyle şeyler
Hahahaha o zaman zamanı geldiğinde işlerin değişmemesini ümit etmekten başka çare kalmıyor galiba
korkma korkma su akar yolunu bulur
Selaammmmm

Sabah yumurta domates salatalik zeytin biber cawdar dilim
Ogle armut 20 badem nescafe
Aksam corba 1dlm cawdar ekmegi

Turkkahwesi
kendim pek beceremediğim için menülerde yorum yapmıyorum ama maşallah demeden geçemedim
Gozkapagina sur kuzum oradan geciyor
canım iyileşmeye başladı çok üstüne düşmedim
Bide millete kar tatili olur bize Adana da yağmur tatili oldu okullar bugün tatildi yarında tatilmiş eşimde yarın izin almış bana çarşambadan pazarı yaşayacaklar yarın

Evet canım gördüm haberlerde, sel gitmiş nerdeyse. Burada da çok rüzgar var, ara ara yağıp rüzgarı durduruyor. Kar yağmasını bekliyoruz.

Yarın dışarıda kahvaltı yapacaktık, gideceğimiz mekan biraz uzak, hava durumu kar yağışlı deyince oradan vazgeçtik. Çünkü ilk karda yollar pert oluyor. Daha yakın bir yere rezervasyon yaptırdık.

Canım 30 saat oldu daha hiç durmadı Allah bereket versin felaket olmasın inşallah siz sadece kendiniz mi gideceksiniz

ben chia nin o laugan tadina bir turlu alisamadim kuzum sen sevdin mi bugun
Aaa senden duyuyorum nadalcim bi kv leri arayayim o da okula gtmemis olablir iyiki soyledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…