kızın nasıl oldu . daha iyi mi.Kızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez
Biraz daha iyi canım iki gündür okula gitmiyor ateş düştü biraz ama halsiz geçicek inşallah sağolasın canımkızın nasıl oldu . daha iyi mi.
evet yaa. ben de bulamadım . bakındım . resmi var mı bunun . hiç görmedim de .izole canım senin krema bime spot ürün olarak gelmiş normal satışta yokmuş :)
Ben bi görsel buldum da emin değilim en iyisi izole söylesin :))nette de arattım bulamadım . hatta nasıl bi şey bakayım da gidince de alırım dediydim . ama nette de yok hh...
Ben bi görsel buldum da emin değilim en iyisi izole söylesin :))
Kız bu ne
izole den cevap bekle dedin ya ondan .Kız bu ne
Anladım onu anladım :)))izole den cevap bekle dedin ya ondan .
kahve kreması için .
Hahahaha o zaman zamanı geldiğinde işlerin değişmemesini ümit etmekten başka çare kalmıyor galibaEşi de kayınvalide yı de ne kadar tanırsın tanı canım, evlendikten sonra işler çok değişiyor
Ben kızla yiyorum bu etki ediyor istersen öyle yap meyve ile karıştırıp yedirSu gibi içmezki cnm ondan bekletiyorum puding formunda olsun diye umut ediyorum
Olur mu canım..Allah sana sabır versin ama..Kızlar kusuruma bakmayın valla okadar bunalmışım ki tutamadm kendimi hakkınızı helal edin rahatsızlığı verdimse lütfen kusuruma bakmayın olurmu
Çok geçmiş olsun canım...Kızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez
İmmün sistem düşüyor ya regl de..Ben de regl oldum bu arada..Bu arada ben de hasta olcam sanırım her yerim kırılıyor hem regl hem grip fenayi
ben bu kadarla dursam akşama açlıktan bayılırım bayılmazsam da gece açımm diye ağlaya ağlaya hastanelik olurum kız buna doyulmazzselam kızlar...
Bugün Ankara yağmurlu..
Kasvetli insanın içi sıkılıyor..Reglinin de etkisi var sanırım bu mod düşmesinde ama ...
sabah
omlet peynir
zeytin yeşillik.
öğlen
3-4 kaşık domates çorbası
soslu köfte 2 kaşık pilav
Akşam
Kıymalı arpa şehriye çorbası
bamya
süzme yoğurt
Sağolasın canımOlur mu canım..Allah sana sabır versin ama..
Çok geçmiş olsun canım...
İmmün sistem düşüyor ya regl de..Ben de regl oldum bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?