Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende sultangazi de otrym kızların küçükmüş kaç kilosunki

Nadalcım yaa acıkmak mı bilmiyorum.
Sıkıldım gibi.
Hatta seni ve pamuğu andım dün akşam.
O kısıtlılık psikolojisinden sıkıldım galiba.
Sürekli “aklımda” diyerek yaşamak gibi.
Sanki doğal akış bu değil, sürekli irademle yön veriyorum gibi.
İradem yoruldu

Kızlar kot bedeniniz kaç merak ettim bakalım ne kadar farkliyiz hoş markadan markaya da değişiyor sağlıklı bi karşılaştırma olur mu bilemedim amacim kendimi görmek
Canım ben kumaş giyiyorum 40 beden tam basen den geniş göbekten dar oluyordu şimdi göbekten de bol geliyor

Ne güzel ifade ettin.
Çok haklısın devamlı aklımda diyerek huzursuz yaşıyoruz.
İdeal kilomu görmeyeli yıllar oldu.
Koruma evresini çok merak ediyorum.

Kızlar kot bedeniniz kaç merak ettim bakalım ne kadar farkliyiz hoş markadan markaya da değişiyor sağlıklı bi karşılaştırma olur mu bilemedim amacim kendimi görmek
Canım kot bedenimi bilmiyorum ama kumaşta 40-42 giyiyorum. Çünkü tüm kilo popoda basende benim
Yasemin Yalçın'ın gulazer tiplemesini bilirsiniz.
Tipim aynı o

Canım kot bedenimi bilmiyorum ama kumaşta 40-42 giyiyorum. Çünkü tüm kilo popoda basende benim
Tipim aynı o
Hahaa çok güldüm
Ama kendine haksızlık ettiğini biliyorum.
Seni görmüş biri olarak, basenlerin seni rahatsız ediyor olabilir evet; ama karşıdakini hiç rahatsız etmiyor
Kısaca, güzelliğinden bir şey eksiltmiyor bana sorarsan.

sabah kahvaltım
1 portakal . büyükçe.

yarım saat önce . 1 paket bisküvi.

bir saat sonra marul salatası. içinde turşu ve lor da var . kekik , nar ekşisi , çörek otu, az susam .

akşama bilmiyorum .
yine ne bulursam atıyorum ağzıma az az .
kereviz var . rendeleyip yoğurtlu yapmam lazım ama 1 haftadır elim gitmedi ona .

dün et haşladım evdekilere.
bu sabah kalan suyuna ve az et kalmıştı . bulgur pilavı yaptım çıktım .
evdekiler yoğurtlu yer bunu.

Masada oturuyorsam, belden yukarimi görüyorsa evet begenebilir

Benim üst bacak ve popo bingil Bingöl yağ tulumu. Asla kumaşı ince pantolon giyemiyirum. Selülitler fırlıyor. Bunun için çok iyi spor egzersiz yapmam gerek ama devamlılığı sağlayamıyorum.

Çok güzel termal taytim var. Onu eşofman altına giyip yürüyüş yaptığım zaman, çıkartınca 2 kilo ağırlığında oluyor nerdeyse islakliktan. Çok iyi o bölgeye ter akıtıyor. Ama malesef 2 senedir içine giremiyorum. Küçük geliyor. Sanırım 57 olunca gorebilecegim.

Büyük bedenini de bulamıyorum. 8 sene önce almıştım. Şimdi çok termal taytlar var ama onlara da güvenmiyorum, penye gibi kumaşları, benimki dalgıç kumaşı gibi kalın, ve inanın 2 kilo suyu çekebilen bir termal taytti

Tipim aynı
Tipim aynı o
Mübalağa ettiğini düşünüyorum emin ol Gulazerin senden bi 25 30 kilo fazlalığı vardır merak etme benimde kilo basen ve popoda çok cok rahatsız edici değil ama kalın basenler istediğim gibi ince degiller

Canım benim üst bölge çok ince, altta toplanmış kilo.
Hatta 60 kilo ideal kilom olabilirdi, kilo vücudumda eşit dagilsaydi, ama bir bölgede olunca rahatsız edici oluyor.
Gulazer biraz abartı tabi ama, ondan halliceyim işte :)
Şükürler olsun 60 altını gördüm. Devamı da gelir inşallah.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 13 şubat evlilik yildonumumuz nerdeyse 1 ay var bu sürede 59 u ucundan da olsa görmek istiyorum ama biliyorsunuz ki kilo çok zor veriyorum ne yapayım sizce başka bi diyet yöntemini uygulayayım önerilerinize acigim yıldönümüne yakın saç rengi mi de degistirmek istiyorum biraz değişikliğe ihtiyacım var ben bile benden sıkıldım o kadar yani

Bende geçen yıl aldım öyle ağır kumaşı terleyince dikişleri den ter çıkıyor üzerine birşey giyemiyotum sanki ateş fışkırıyor :))) dün giydim artık hergün giyerim beli bol gelmeye başladı üst bel göbek çevremde sorun var doğumdan dolayı oralarda giderse süperim popo yok üst yok şuan ortada kuyu var :))) termal köşede aldım hangisi olursa kullanıyorum farkında görüyorum acaba yağlarla kullansam selülitlere etkili olurmu fazla yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…