Bende sultangazi de otrym kızların küçükmüş kaç kilosunkiSen de benim gibi süt olsun diye aldın kilo ya napalim oluyor işte ama veriyorsun Maasallah sanaben de 28 yaşındayım 2 kızım var büyük kızım 4.5 yaşında küçük kızım 16 aylık. Ben de İstanbuldayım Atasehir taraflarında.
En son cuma günü 64.3 dü kilom. 70.3 ile başladım ben de Aralık ayının 10 undaBende sultangazi de otrym kızların küçükmüş kaç kilosunki
Guzel vermişsin sağlıklı olduktan sonra kolay kolay almazsın kiloEn son cuma günü 64.3 dü kilom. 70.3 ile başladım ben de Aralık ayının 10 unda
Benim hiç kot pantolonum yokKızlar kot bedeniniz kaç merak ettim bakalım ne kadar farkliyiz hoş markadan markaya da değişiyor sağlıklı bi karşılaştırma olur mu bilemedim amacim kendimi görmek
Nadalcım yaa acıkmak mı bilmiyorum.canım geçen cuma aynı şeyi ben yaşadım +2 kilo çıktım akşama kadar regl oldum bu sabah bile hala 1 kilosu duruyordu ama sen çok dikkatli besleniyorsun daha kısa sürede gider moral bozmaya gerek yok
Allah bağışlasın hoşgeldin umarım dilediğin kiloya istediğin zamanda ulaşırsın
Demekki çok acıktın canım kuralı unutma pişman olma önüne bak hemen kilo olmayacak merak etme
Canım ben kumaş giyiyorum 40 beden tam basen den geniş göbekten dar oluyordu şimdi göbekten de bol geliyorKızlar kot bedeniniz kaç merak ettim bakalım ne kadar farkliyiz hoş markadan markaya da değişiyor sağlıklı bi karşılaştırma olur mu bilemedim amacim kendimi görmek
Ne güzel ifade ettin.Nadalcım yaa acıkmak mı bilmiyorum.
Sıkıldım gibi.
Hatta seni ve pamuğu andım dün akşam.
O kısıtlılık psikolojisinden sıkıldım galiba.
Sürekli “aklımda” diyerek yaşamak gibi.
Sanki doğal akış bu değil, sürekli irademle yön veriyorum gibi.
İradem yoruldu
Canım kot bedenimi bilmiyorum ama kumaşta 40-42 giyiyorum. Çünkü tüm kilo popoda basende benimKızlar kot bedeniniz kaç merak ettim bakalım ne kadar farkliyiz hoş markadan markaya da değişiyor sağlıklı bi karşılaştırma olur mu bilemedim amacim kendimi görmek
Hahaa çok güldümCanım kot bedenimi bilmiyorum ama kumaşta 40-42 giyiyorum. Çünkü tüm kilo popoda basende benim
Yasemin Yalçın'ın gulazer tiplemesini bilirsiniz.
Tipim aynı o
Kot 42 kumaş 46 bende elma tipliyim üst bölgeden kilo alıyorumKızlar kot bedeniniz kaç merak ettim bakalım ne kadar farkliyiz hoş markadan markaya da değişiyor sağlıklı bi karşılaştırma olur mu bilemedim amacim kendimi görmek
süpersin . azmin . kararlılığın beni benden ediyorEn son cuma günü 64.3 dü kilom. 70.3 ile başladım ben de Aralık ayının 10 unda
Masada oturuyorsam, belden yukarimi görüyorsa evet begenebilirHahaa çok güldüm
Ama kendine haksızlık ettiğini biliyorum.
Seni görmüş biri olarak, basenlerin seni rahatsız ediyor olabilir evet; ama karşıdakini hiç rahatsız etmiyor
Kısaca, güzelliğinden bir şey eksiltmiyor bana sorarsan.
Canım kot bedenimi bilmiyorum ama kumaşta 40-42 giyiyorum. Çünkü tüm kilo popoda basende benim
Tipim aynı
Mübalağa ettiğini düşünüyorum emin ol Gulazerin senden bi 25 30 kilo fazlalığı vardır merak etme benimde kilo basen ve popoda çok cok rahatsız edici değil ama kalın basenler istediğim gibi ince degillerCanım kot bedenimi bilmiyorum ama kumaşta 40-42 giyiyorum. Çünkü tüm kilo popoda basende benim
Tipim aynı o
Canım benim üst bölge çok ince, altta toplanmış kilo.Mübalağa ettiğini düşünüyorum emin ol Gulazerin senden bi 25 30 kilo fazlalığı vardır merak etme benimde kilo basen ve popoda çok cok rahatsız edici değil ama kalın basenler istediğim gibi ince degiller
Bende geçen yıl aldım öyle ağır kumaşı terleyince dikişleri den ter çıkıyor üzerine birşey giyemiyotum sanki ateş fışkırıyor :))) dün giydim artık hergün giyerim beli bol gelmeye başladı üst bel göbek çevremde sorun var doğumdan dolayı oralarda giderse süperim popo yok üst yok şuan ortada kuyu var :))) termal köşede aldım hangisi olursa kullanıyorum farkında görüyorum acaba yağlarla kullansam selülitlere etkili olurmu fazla yok amaMasada oturuyorsam, belden yukarimi görüyorsa evet begenebilir
Benim üst bacak ve popo bingil Bingöl yağ tulumu. Asla kumaşı ince pantolon giyemiyirum. Selülitler fırlıyor. Bunun için çok iyi spor egzersiz yapmam gerek ama devamlılığı sağlayamıyorum.
Çok güzel termal taytim var. Onu eşofman altına giyip yürüyüş yaptığım zaman, çıkartınca 2 kilo ağırlığında oluyor nerdeyse islakliktan. Çok iyi o bölgeye ter akıtıyor. Ama malesef 2 senedir içine giremiyorum. Küçük geliyor. Sanırım 57 olunca gorebilecegim.
Büyük bedenini de bulamıyorum. 8 sene önce almıştım. Şimdi çok termal taytlar var ama onlara da güvenmiyorum, penye gibi kumaşları, benimki dalgıç kumaşı gibi kalın, ve inanın 2 kilo suyu çekebilen bir termal taytti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?