Metabolizma hızlandırma diyetlerine önerilerine bakalım canım nefis yemek tarifleri uygulamasında diyetisyen var orda tatlı krizleri için tarifleri var sonra metabolizma için detoxlar var buldugumu atayım istermisinKızlar yardımınıza ihtiyacım var 13 şubat evlilik yildonumumuz nerdeyse 1 ay var bu sürede 59 u ucundan da olsa görmek istiyorum ama biliyorsunuz ki kilo çok zor veriyorum ne yapayım sizce başka bi diyet yöntemini uygulayayım önerilerinize acigim yıldönümüne yakın saç rengi mi de degistirmek istiyorum biraz değişikliğe ihtiyacım var ben bile benden sıkıldım o kadar yani
Canım nerden aldın termal taytı ?Bende geçen yıl aldım öyle ağır kumaşı terleyince dikişleri den ter çıkıyor üzerine birşey giyemiyotum sanki ateş fışkırıyor :))) dün giydim artık hergün giyerim beli bol gelmeye başladı üst bel göbek çevremde sorun var doğumdan dolayı oralarda giderse süperim popo yok üst yok şuan ortada kuyu var :))) termal köşede aldım hangisi olursa kullanıyorum farkında görüyorum acaba yağlarla kullansam selülitlere etkili olurmu fazla yok ama
Hepsiburada dan aldım Altis markaydı birde jel Lut gölü tuzu hediyesi vardı 50 TL ye almıştım lutgölü tuzu ile dah bir dehşet terletiyorCanım nerden aldın termal taytı ?
Çok fazla var fenomenler reklam yapıyor, abana inandırıcı gelmiyor. Seni gerçek kullanıcıyı memnun bulmuşken bende alabilirim.
Tüm bedenleri var bak sadece göbekse sorun kemerde alınabilir ama popo da olunca iş değişiyorCanım nerden aldın termal taytı ?
Çok fazla var fenomenler reklam yapıyor, abana inandırıcı gelmiyor. Seni gerçek kullanıcıyı memnun bulmuşken bende alabilirim.
Yok canım ben seni boydan da gördüm gayet hoşsun :) ama senin kendini mutlu hissettiğin görüntü de önemli.Masada oturuyorsam, belden yukarimi görüyorsa evet begenebilir
Benim üst bacak ve popo bingil Bingöl yağ tulumu. Asla kumaşı ince pantolon giyemiyirum. Selülitler fırlıyor. Bunun için çok iyi spor egzersiz yapmam gerek ama devamlılığı sağlayamıyorum.
Çok güzel termal taytim var. Onu eşofman altına giyip yürüyüş yaptığım zaman, çıkartınca 2 kilo ağırlığında oluyor nerdeyse islakliktan. Çok iyi o bölgeye ter akıtıyor. Ama malesef 2 senedir içine giremiyorum. Küçük geliyor. Sanırım 57 olunca gorebilecegim.
Büyük bedenini de bulamıyorum. 8 sene önce almıştım. Şimdi çok termal taytlar var ama onlara da güvenmiyorum, penye gibi kumaşları, benimki dalgıç kumaşı gibi kalın, ve inanın 2 kilo suyu çekebilen bir termal taytti
Olur tabi memnuniyetleMetabolizma hızlandırma diyetlerine önerilerine bakalım canım nefis yemek tarifleri uygulamasında diyetisyen var orda tatlı krizleri için tarifleri var sonra metabolizma için detoxlar var buldugumu atayım istermisin
Canım.benimkinin aynisiymis.Tüm bedenleri var bak sadece göbekse sorun kemerde alınabilir ama popo da olunca iş değişiyor
Çok geçmiş olsun canım siyah tabakta beyaz yoğurdu seviyorumEki Görüntüle 2574121
Akşam 18.00
Kereviz salatası yanınada az bişey yoğurt
Canım bişey istemiyor yoğurt iyi geliyor böyle bisey yaptım bende
Ha ha ha aynı ben karnım tok olsa bile ben bugün az yedim deyip çayın yanında kuruyemiş yiyen insanımMidem küçülse de gözüm doymuyor benim
Tesekkür ederim canım yoğurt biraz sulu tabakta akıyor biraz amaÇok geçmiş olsun canım siyah tabakta beyaz yoğurdu seviyorum
Kuruyemişten yine bişey olmaz abur cuburdan iyidir canımHa ha ha aynı ben karnım tok olsa bile ben bugün az yedim deyip çayın yanında kuruyemiş yiyen insanım
Boşuna alma ozaman inşallah azıcık vers n girersinCanım.benimkinin aynisiymis.
Hani siyah boydan olanlar var ya, seninki ondan sanmıştım. Onlar bana terlettigi konusunda güven vermiyor, seninki ondan sanıp tavsiye istemiştim.
Bak benimki de bu.Eki Görüntüle 2574454
Benim L beden. Biraz önce denedim, fermuari kapanmadi. Esnek bir kumaşta değil biliyorsun . Neyse 1-2 kilo daha verirsem giyerim inşallah.
Bende hepsi buradan almıştım 8 sene önce.
Benim kızımda 9 aylık ama ben 1 buçuk ay önce emzirmeyi bıraktımBenim kizim 16 aylık canım aytenin bebeği 6 aylık
Canım kendimi ispiyonlamayım dedim en masumunu yazdım bide saatini yazmadımKuruyemişten yine bişey olmaz abur cuburdan iyidir canım
Sustum canım aman kimse duymasınCanım kendimi ispiyonlamayım dedim en masumunu yazdım bide saatini yazmadım
henüz dişleri çıkmamış anlaşılan geçen ay ben yaşlı yaşlı ağlıyordumCanım yesem bişey olmaz galiba benim kız az emiyor zaten benidaha doğrusu dişlerini damaklarını rahatlatmak için kullanıyor beni dislik niyetine
canım yeşillik azaltıyor diyorlar ama benim sütümü arttırıyorum sanırım kişisine göre değişir ben süt olayına hep inek gibi yaklaştımBilmiyodum iyiki söyledin
Neden kız noldu ki bıraktınBenim kızımda 9 aylık ama ben 1 buçuk ay önce emzirmeyi bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?