Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Metabolizma hızlandırma diyetlerine önerilerine bakalım canım nefis yemek tarifleri uygulamasında diyetisyen var orda tatlı krizleri için tarifleri var sonra metabolizma için detoxlar var buldugumu atayım istermisin

Canım nerden aldın termal taytı ?
Çok fazla var fenomenler reklam yapıyor, abana inandırıcı gelmiyor. Seni gerçek kullanıcıyı memnun bulmuşken bende alabilirim.

Çok fazla var fenomenler reklam yapıyor, abana inandırıcı gelmiyor. Seni gerçek kullanıcıyı memnun bulmuşken bende alabilirim.
Hepsiburada dan aldım Altis markaydı birde jel Lut gölü tuzu hediyesi vardı 50 TL ye almıştım lutgölü tuzu ile dah bir dehşet terletiyor

Tüm bedenleri var bak sadece göbekse sorun kemerde alınabilir ama popo da olunca iş değişiyor

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-09-12-36-23-87.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 25
Yok canım ben seni boydan da gördüm gayet hoşsun :) ama senin kendini mutlu hissettiğin görüntü de önemli.
Benim de basen ve bacak sıkılaştırmaya ihtiyacım var, kilom böyle kalsa sıkılaşsam ona bile razıyım. Ama spor yapmaya çok üşeniyorum, özellikle son zamanlarda.

Tüm bedenleri var bak sadece göbekse sorun kemerde alınabilir ama popo da olunca iş değişiyor
Canım.benimkinin aynisiymis.
Hani siyah boydan olanlar var ya, seninki ondan sanmıştım. Onlar bana terlettigi konusunda güven vermiyor, seninki ondan sanıp tavsiye istemiştim.
Bak benimki de bu.
Benim L beden. Biraz önce denedim, fermuari kapanmadi. Esnek bir kumaşta değil biliyorsun . Neyse 1-2 kilo daha verirsem giyerim inşallah.
Bende hepsi buradan almıştım 8 sene önce.

Evde kabak detoksu dan kalan 1.5 kabak vardı.
Buzlukta da ayran detoksundan kalan haslanmis nohut yarma yeşil mercimek karışımı vardı.

İkisini birlestirdim ayranla karıştırdım. Şimdi bir kase içtim. Akşam da bir kase içme planım var.
Çok acikirsam 1 kase daha içerim bakalım.

Boşuna alma ozaman inşallah azıcık vers n girersin

Canım yesem bişey olmaz galiba benim kız az emiyor zaten beni daha doğrusu dişlerini damaklarını rahatlatmak için kullanıyor beni dislik niyetine
henüz dişleri çıkmamış anlaşılan geçen ay ben yaşlı yaşlı ağlıyordum
Bilmiyodum iyiki söyledin
canım yeşillik azaltıyor diyorlar ama benim sütümü arttırıyorum sanırım kişisine göre değişir ben süt olayına hep inek gibi yaklaştım su ve yeşillik yiyordum süt için

Sabahki menümü yazmadm
İkitane ceviz
10 tane minik fındık
İkitane haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir dilim helva
Bir dilim ekmek
13 tane zeytin
4 tane kayısı
Aç yiyemedim ondan yedim
Çokça çay limonlu
Helvayı kahvaltı hazırlayan kadar açlıktan yedim yoksa yemiycektim açlıktan gözüm dönmüş kız bırakmadı ki kahvaltı yapayım ayrılmıyor benden
Kahvaltı ortasında durdum çay içtim açlık hissim gitsin diye :)) çok yemişim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…