Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar kot bedeniniz kaç merak ettim bakalım ne kadar farkliyiz hoş markadan markaya da değişiyor sağlıklı bi karşılaştırma olur mu bilemedim amacim kendimi görmek
Canım benim kilolar üstte popo bacak yok şuan 30 beden kot giyiyorum ama dün eski 29 beden kotumu çıkarttım onunda içine girdim

Neden kız noldu ki bıraktın
19 kasımda safrakesesinden ameliyat oldum 15 gün antibiyotik kullandım sütü sağdım döktüm o sürede dolaptaki sütleri kullandım 15 günden sonra kızım emmedi o arada dişte çıkardı zorla emzirmeye çalıştım dişlerini biledi beni yaşlı yaşlı ağlattı ama hiç emmedi o sürede sütte bitti nasibi bu kadarmış çok şükür 6 ay sadece anne sütü aldı

8 tane dişi var canım alt ve üst azı ve köpek dişleri kabardı damaklari kıpkırmızı 2 aydır artık çıksa da ben de rahat etsem o da diyorum. Önce ki gün ısırdı mememin ucunu morartti oynaması sıkıntı değil ama ısırmasa daha güzel olacak

Rabbim sağlıklı uzun hayırlı ömür nasib etsin yavrularımıza canım benimkide emmedi beni uzun süre bildiğin savaştı benimle çok şükür emdi sonunda ben inat o inat geceler boyu uyumadım ama şimdi bensiz uyumuyor beraber yatıp uyuyacak hanımefendi :))))

İkigünde iki kilo verdiren ayran detoxu
Malzemeler

• 4 yemek kaşığı nohut
  • 4 yemek kaşığı bulgur
  • 4 yemek kaşığı yeşil mercimek
  • 2 salatalık
  • 1 kase yoğurt
  • Su
Hazırlanışı

Öncelikle inanamamıştım ama bu kuru yaptıktan sonra bende iki buçuk kilo gitti. Arkadaşlar nohutu bulguru yeşil mercimeği haşlıyoruz ( iki günlük bir kür olduğu için her birinden 8 kaşık haşlayabilirsiniz) bir kabın içine bir kase yoğurt koyun. İki salatalık rendeleyip malzemelerden 4 kaşık kabın içine ekleyin üstüne bol su koyup karıştırın (biraz ayran aşı gibi olacak). Arkadaşlar sabah kalkar kalmaz en son saat 9 ve 10 da kahvaltı bir dilim kepek ekmeği bir haşlanmış yumurta bir kalıp peynir ve bol yeşillik yiyin. İki saat arayla bir kase bu çorbadan içiyorsunuz. Akşam en son 9 yada 10 kapanış. Çorbaya pul biber nane ekleyebilirsiniz tercih meselesi. Hem yok tutuyor hemde zayıflatıyor. İki gün üstte üstte yapıp farkı görebilirsiniz ( en az 1, 5 2 litre su içmeyi ihmal etmeyin daha etkili oluyor).

Diyet cezerye
Malzemeler

1 adet havuç
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
3 adet ceviz veya 10 adet fındık
1 tatlı kaşığı bal
Üzeri için hindistan cevizi tozu
Hazırlanışı

Havucu rendeleyip biraz su ekleyip kısık ateşte pişirelim yulafı ve parçaladığımız ceviz/fındıkları ekleyelim pişerken. Kaldırmaya yakın balı ekleyelim elimizle top gibi şekil verelim. Hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alalım dolapta yarım saat soğuduktan sonra afiyetle tüketelim
↪Toplam 180 kalori

Not: Lezzetli, pratik yemek ve tatlı tarifleri, sağlıklı ve doğru beslenme, kilo verme, kilo alma, diyabet, metabolik cerrahi, obezite cerrahisi, sporcu beslenmesi ve merak ettiğiniz her şey için Diyetisyen Esengül Işık instagram hesabımı takip edebilirsiniz. :)

Detox etkili çorba
Malzemeler

1/4 brokoli
1/4 karnabahar
1/8 lahana
1-2 adet domates
1 soğan
Yarım demet maydanoz
1 su bardağı mercimek
3-4 diş sarımsak
2 dilim zencefil
Tuz
Baharatlar (pul biber, karabiber, kimyon, zerdeçal)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı

Malzemeleri 6-8 bardak suyu da ekleyip pişirin sonra blenderdan geçirin ve hazır. Bir tencere çorbayı istediğiniz kadar tüketebilirsiniz oldukça düşük kalorilidir
Not: Lezzetli, pratik yemek ve tatlı tarifleri, sağlıklı ve doğru beslenme, kilo verme, kilo alma, diyabet, metabolik cerrahi, obezite cerrahisi, sporcu beslenmesi ve merak ettiğiniz her şey için Diyetisyen Esengül Işık instagram sayfamı takip edebilirsiniz.

Çok geçmiş olsun canım

Detokslar icin teşekkürler canım Bu detoksu yapamam tiroidli biri olarak bu detokslardan denediğin oldu mu

Bunu deneyebilirim duymuştum ama yapmamistim

Göğüs altı 76
Bel 78
Göbek civarı da 90
Badem 95
Dah önce kaç demiştim ölçüleri unuttum ama incelmişim yarın birdaha ölçmem herhalde hepsini unutuyorum ölçmeyi

Detokslar icin teşekkürler canım Bu detoksu yapamam tiroidli biri olarak bu detokslardan denediğin oldu mu
Ayran detoxu güzel maydanozlu olanı ben dereotlu yapıyorum zencefil koymuyorum yaseminde yeşil çayla rezene koyuyorum kendimce değiştirerek yapıyorum sende yap dereotu troidler için yaratılmış bir bitki çalışanlara fayda ediyor çalışmayanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…