- 14 Ağustos 2013
- 1.669
- 4.314
- 333
antibiyotikler ve soğuk algınlığı ilaçları kullandım canım. ödem yapıyor, bazen yüzüm bile şişiyorNe ilacı kullanmıştın canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
antibiyotikler ve soğuk algınlığı ilaçları kullandım canım. ödem yapıyor, bazen yüzüm bile şişiyorNe ilacı kullanmıştın canim
şekerli şeyler yiyince ertesi gün baş ağrısı ve kırgınlıkla uyanıyorum ben de.Nadalcım ben dün yine hunharca yedim.
Midem artık almıyordu ama ben yatana kadar tıkıştırmaya devam ettim. Yemin ederim görseniz insan değil bu derdiniz
Gülüyorum ağlanacak halime...
Neyse bu sabah artık fiziksel olarak bitik vaziyetteydim. Sindirime yardımcı tüm organlarım yorgun, bitik, perişan... İstesem de yiyemedim artık. Zaten istemiyorum tiksindim resmen. Boş mideyi özledim.
Bir kitap okuyordum beni çok sardı.
Şizofren bir kadının hikayesini anlatıyor. Dün başlayıp bugün bitirdim kitabı. Beni çok etkiledi. Biraz ibadet ettim, 3 mil leslie yaptım, sıvı şeyler tükettim sadece. Tabii sadece sıvı şeyler de midemi bulandırdı. Fiziksel olarak iyi değilim. Bugün bir şey yemeden atlatırsam yarın çok daha iyi olacağıma inanıyorum.
Ay resmen psikolojik vakayım ama normal insanlar gibi dolaşıyorum ortalıkta![]()
Gitmedim canım götürelim diyen olmadı valla eşin yanında olmayınca ben buralı değilim hicbiryer bilmiyorumHiç bilemiyorum ki canım başıma böyle talihsizlik gelmedidoktora gittin mi
Bir komşuda sıcak su torbası patlayıp sırtı yanmıştı onada sürdüğüm kremlerden vermişler Fito ile medagassol ikisini karıştırıp sürüyorum öncesinde silverdin sürdümde o fazla kalmıyor üzerindeYanık fazla ise dr görür canım onlar bikac tane yanık kremi falan verebiliyorlar benim kızım da 2 yaşinda yanmıştı birsuru krem kullandık iz kalmadı
Canım niye birilerinin götürmesini bekliyorsun ki en fazla taksiye atlar gidersin hastaneye gittin diye hatırlıyorum yolu da biliyorsun boşver onu bunu hayatta çoğu zaman kendi işimi kendim yaparım sırf bu yüzden araba kullanmayı öğrenmiştim servisi kacirmistim bigun eşime beni birakir misin dedim kalkmadi ben de aldim anahtari ciktim yola ( tabi pratigim vardi cesaret yoktu )Gitmedim canım götürelim diyen olmadı valla eşin yanında olmayınca ben buralı değilim hicbiryer bilmiyorum
Yok canım bilmiyorum yolları hangi otobüs kalkar onubile unutuyorum normalde unutmam ama doğumdan sonra iyice unutkan oldum yanığı çok değil ama işte iyileşmeye başladı daCanım niye birilerinin götürmesini bekliyorsun ki en fazla taksiye atlar gidersin hastaneye gittin diye hatırlıyorum yolu da biliyorsun boşver onu bunu hayatta çoğu zaman kendi işimi kendim yaparım sırf bu yüzden araba kullanmayı öğrenmiştim servisi kacirmistim bigun eşime beni birakir misin dedim kalkmadi ben de aldim anahtari ciktim yola ( tabi pratigim vardi cesaret yoktu )
Tekrardan geçmiş olsun canım götürüp götürmeyen gerektiğini en iyi sen bilirsin otobüsler kafanı karışıyorsa illerin otobüs kalkış saatleri oluyo nerden kaliyo nereye gidiyo istersen bakabilirsin tabi orda varsaYok canım bilmiyorum yolları hangi otobüs kalkar onubile unutuyorum normalde unutmam ama doğumdan sonra iyice unutkan oldum yanığı çok değil ama işte iyileşmeye başladı da
Duraklarda yazıyormu bilmiyorum nette görmedim hiç bakayım dur belki bulurum Lazım olur belki ilerde olmazsa taksi çağırın napayım mecbur kalırsamTekrardan geçmiş olsun canım götürüp götürmeyen gerektiğini en iyi sen bilirsin otobüsler kafanı karışıyorsa illerin otobüs kalkış saatleri oluyo nerden kaliyo nereye gidiyo istersen bakabilirsin tabi orda varsa
Canım zeze de söylemiş zaten kimsenin götürelim demesini bekleme, ihtiyaç duyuyorsan sen kendin götür, götürelim de. İnsan mecbur kalınca her şeyin üstesinden geliyor.Gitmedim canım götürelim diyen olmadı valla eşin yanında olmayınca ben buralı değilim hicbiryer bilmiyorum
Değil mi:)))şekerli şeyler yiyince ertesi gün baş ağrısı ve kırgınlıkla uyanıyorum ben de.
nefsin köreldiyse ne ala canım, afiyet olsun. canın hala başka yiyecekler çekiyor olsaydı o kötüydü![]()
aksam yemegi patlak mi sadecebugün koşturmacalıydı, fırsat buldukça yedim, toparlayıp yazıyorum, aralarda başka şeyler de yemiş olabilirim
sabah:
4 buğday patlağı
filtre kahve
öğlem:
5 buğday patlağı
1 dilim tahıllı ekmek
2 dilim kaşar
incirli activia
meyveli soda
türk kahvesi
filtre kahve
akşam:
3 buğday patlağı
bir ayva
2 fincan türk kahvesi
su: 2 litre kadar
adım sayım 6000. yürüyüş değil maalesef. günlük koşturmaca.
guzelll lokma kacamaklar bede de war bugunBugünkü menüm
Sabah 11.00 de
1 yumurtadan kıymalı yumurta
1dilim kızarmış ekmek
Kasar
15.00 de
1 bardak az sütlü nescafe
18.30 da
1 tabak dolusu tavuklu kereviz çorbası
2 3 kaşık haslanmis tavuklu salata
2 çatal patates kızartması
2 ısırık pizza
Sabah zorla yedirdi eşim çok ağrım vardı iyi hissedince ev içinde koşturmaca akşama cocukĺara pizza vardı ben sadece 2 ısırık aldım normalde pizzaya asla hayır diyemem sık dişini dedim kendime![]()
tebrikler ben kesin yerdim bi isirikda olsa yutardimBugün 735 kalori almisim
Dün aksam yemekten daha kalkmadan eşim cevizli kadayif tatlısı istedi yaptim bi hızla cok da güzel görünüyor normalde bugün az kalori aldim yesem mi diye aklimdan gecti yesem bile en fazla 1150 kalori falan olurdu ama yemedim boşver dedim kendime
Nasil oldu cocugun eli canim biraz duzelme war miBir komşuda sıcak su torbası patlayıp sırtı yanmıştı onada sürdüğüm kremlerden vermişler Fito ile medagassol ikisini karıştırıp sürüyorum öncesinde silverdin sürdümde o fazla kalmıyor üzerinde