Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Nadalcım ben dün yine hunharca yedim.
Midem artık almıyordu ama ben yatana kadar tıkıştırmaya devam ettim. Yemin ederim görseniz insan değil bu derdiniz :KK70:
Gülüyorum ağlanacak halime...

Neyse bu sabah artık fiziksel olarak bitik vaziyetteydim. Sindirime yardımcı tüm organlarım yorgun, bitik, perişan... İstesem de yiyemedim artık. Zaten istemiyorum tiksindim resmen. Boş mideyi özledim.

Bir kitap okuyordum beni çok sardı.
Şizofren bir kadının hikayesini anlatıyor. Dün başlayıp bugün bitirdim kitabı. Beni çok etkiledi. Biraz ibadet ettim, 3 mil leslie yaptım, sıvı şeyler tükettim sadece. Tabii sadece sıvı şeyler de midemi bulandırdı. Fiziksel olarak iyi değilim. Bugün bir şey yemeden atlatırsam yarın çok daha iyi olacağıma inanıyorum.

Ay resmen psikolojik vakayım ama normal insanlar gibi dolaşıyorum ortalıkta :KK57:
şekerli şeyler yiyince ertesi gün baş ağrısı ve kırgınlıkla uyanıyorum ben de.

nefsin köreldiyse ne ala canım, afiyet olsun. canın hala başka yiyecekler çekiyor olsaydı o kötüydü:rolleyes:

bugün koşturmacalıydı, fırsat buldukça yedim, toparlayıp yazıyorum, aralarda başka şeyler de yemiş olabilirim :kk77:

sabah:
4 buğday patlağı
filtre kahve

öğlem:
5 buğday patlağı
1 dilim tahıllı ekmek
2 dilim kaşar
incirli activia
meyveli soda
türk kahvesi
filtre kahve

akşam:
3 buğday patlağı
bir ayva
2 fincan türk kahvesi

su: 2 litre kadar

adım sayım 6000. yürüyüş değil maalesef. günlük koşturmaca.

Bugünkü menüm
Sabah 11.00 de
1 yumurtadan kıymalı yumurta
1dilim kızarmış ekmek
Kasar

15.00 de
1 bardak az sütlü nescafe

18.30 da
1 tabak dolusu tavuklu kereviz çorbası
2 3 kaşık haslanmis tavuklu salata
2 çatal patates kızartması
2 ısırık pizza

Sabah zorla yedirdi eşim çok ağrım vardı iyi hissedince ev içinde koşturmaca akşama cocukĺara pizza vardı ben sadece 2 ısırık aldım normalde pizzaya asla hayır diyemem sık dişini dedim kendime🤤🤤🤤

Bugün 735 kalori almisim
Dün aksam yemekten daha kalkmadan eşim cevizli kadayif tatlısı istedi yaptim bi hızla cok da güzel görünüyor normalde bugün az kalori aldim yesem mi diye aklimdan gecti yesem bile en fazla 1150 kalori falan olurdu ama yemedim boşver dedim kendime

Yanık fazla ise dr görür canım onlar bikac tane yanık kremi falan verebiliyorlar benim kızım da 2 yaşinda yanmıştı birsuru krem kullandık iz kalmadı
Bir komşuda sıcak su torbası patlayıp sırtı yanmıştı onada sürdüğüm kremlerden vermişler Fito ile medagassol ikisini karıştırıp sürüyorum öncesinde silverdin sürdümde o fazla kalmıyor üzerinde

İyi akşamlar canlarım 😄

Saat 11 de
3 fincan çay
1 büyük kırmızı biber ve 2 yeşil biberi 1 çay kaşığı tereyağı ile soteledim.

20200118_112608.webp

Saat 5.50 de
1 kepçe kesme makarnalı yeşil mercimek çorbası
1 kepçe türlü
3 minik kara lahana sarması zeytinyağlı
3 kaşık yoğurtlu kırmızı lahana salatası
1 küçük dilim sütlü nuriye
2 küçük çatal pasta

Saat 11 de 1 saat leslie yapacağım
12 gibi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa yeşilçay içtim
2 kupa da ıhlamur içtim
1.5 lt su içtim

Gitmedim canım götürelim diyen olmadı valla eşin yanında olmayınca ben buralı değilim hicbiryer bilmiyorum
Canım niye birilerinin götürmesini bekliyorsun ki en fazla taksiye atlar gidersin hastaneye gittin diye hatırlıyorum yolu da biliyorsun boşver onu bunu hayatta çoğu zaman kendi işimi kendim yaparım sırf bu yüzden araba kullanmayı öğrenmiştim servisi kacirmistim bigun eşime beni birakir misin dedim kalkmadi ben de aldim anahtari ciktim yola ( tabi pratigim vardi cesaret yoktu )

Bende menümü yazayım dün ne yedim hatırlamıyorum ama
Sabah
İki yumurtalı omlet
9 âdet zeytin
Yarım salatalık
Yarım domates
Yarım havuç
Çay

Misafir geldi bugün
Fındık falan atıştirdım kahvaltı 10 da idi

Akşam yemeği saat 8 di yedim
Bir porsiyon etli türlü
Çay içmek istiyorum deli gibi neden bilmiyorum

Canım niye birilerinin götürmesini bekliyorsun ki en fazla taksiye atlar gidersin hastaneye gittin diye hatırlıyorum yolu da biliyorsun boşver onu bunu hayatta çoğu zaman kendi işimi kendim yaparım sırf bu yüzden araba kullanmayı öğrenmiştim servisi kacirmistim bigun eşime beni birakir misin dedim kalkmadi ben de aldim anahtari ciktim yola ( tabi pratigim vardi cesaret yoktu )
Yok canım bilmiyorum yolları hangi otobüs kalkar onubile unutuyorum normalde unutmam ama doğumdan sonra iyice unutkan oldum yanığı çok değil ama işte iyileşmeye başladı da

Yok canım bilmiyorum yolları hangi otobüs kalkar onubile unutuyorum normalde unutmam ama doğumdan sonra iyice unutkan oldum yanığı çok değil ama işte iyileşmeye başladı da
Tekrardan geçmiş olsun canım götürüp götürmeyen gerektiğini en iyi sen bilirsin otobüsler kafanı karışıyorsa illerin otobüs kalkış saatleri oluyo nerden kaliyo nereye gidiyo istersen bakabilirsin tabi orda varsa

Tekrardan geçmiş olsun canım götürüp götürmeyen gerektiğini en iyi sen bilirsin otobüsler kafanı karışıyorsa illerin otobüs kalkış saatleri oluyo nerden kaliyo nereye gidiyo istersen bakabilirsin tabi orda varsa
Duraklarda yazıyormu bilmiyorum nette görmedim hiç bakayım dur belki bulurum Lazım olur belki ilerde olmazsa taksi çağırın napayım mecbur kalırsam

Gitmedim canım götürelim diyen olmadı valla eşin yanında olmayınca ben buralı değilim hicbiryer bilmiyorum
Canım zeze de söylemiş zaten kimsenin götürelim demesini bekleme, ihtiyaç duyuyorsan sen kendin götür, götürelim de. İnsan mecbur kalınca her şeyin üstesinden geliyor.

şekerli şeyler yiyince ertesi gün baş ağrısı ve kırgınlıkla uyanıyorum ben de.

nefsin köreldiyse ne ala canım, afiyet olsun. canın hala başka yiyecekler çekiyor olsaydı o kötüydü:rolleyes:
Değil mi:)))
Mümkünse çekmesin de artık.
Yemeğe anlam yüklemeyi sevmiyorum, yiyorsun bitiyor sonuçta. Sonra tekrar acıkıyorsun zaten. Uykuya böyle bir anlam yüklemiyoruz mesela. Dinlenmiş olmak için uyuyoruz, uyanıyoruz, bitiyor. Bu yemekle imtihanı nedir yahu insanoğlunun 🤣🤣

bugün koşturmacalıydı, fırsat buldukça yedim, toparlayıp yazıyorum, aralarda başka şeyler de yemiş olabilirim :kk77:

sabah:
4 buğday patlağı
filtre kahve

öğlem:
5 buğday patlağı
1 dilim tahıllı ekmek
2 dilim kaşar
incirli activia
meyveli soda
türk kahvesi
filtre kahve

akşam:
3 buğday patlağı
bir ayva
2 fincan türk kahvesi

su: 2 litre kadar

adım sayım 6000. yürüyüş değil maalesef. günlük koşturmaca.
aksam yemegi patlak mi sadece
Bugünkü menüm
Sabah 11.00 de
1 yumurtadan kıymalı yumurta
1dilim kızarmış ekmek
Kasar

15.00 de
1 bardak az sütlü nescafe

18.30 da
1 tabak dolusu tavuklu kereviz çorbası
2 3 kaşık haslanmis tavuklu salata
2 çatal patates kızartması
2 ısırık pizza

Sabah zorla yedirdi eşim çok ağrım vardı iyi hissedince ev içinde koşturmaca akşama cocukĺara pizza vardı ben sadece 2 ısırık aldım normalde pizzaya asla hayır diyemem sık dişini dedim kendime🤤🤤🤤
guzelll lokma kacamaklar bede de war bugun
Bugün 735 kalori almisim
Dün aksam yemekten daha kalkmadan eşim cevizli kadayif tatlısı istedi yaptim bi hızla cok da güzel görünüyor normalde bugün az kalori aldim yesem mi diye aklimdan gecti yesem bile en fazla 1150 kalori falan olurdu ama yemedim boşver dedim kendime
tebrikler ben kesin yerdim bi isirikda olsa yutardim
Bir komşuda sıcak su torbası patlayıp sırtı yanmıştı onada sürdüğüm kremlerden vermişler Fito ile medagassol ikisini karıştırıp sürüyorum öncesinde silverdin sürdümde o fazla kalmıyor üzerinde
Nasil oldu cocugun eli canim biraz duzelme war mi

sabah yumurta 1 kiwi minik peynir 1 cawdar dilim
ogle 1 awuc findik
aksam karnabahar yogurt

arada yarim dilim meshur annemin kabakli pidesi 1 isirik corek 2 pringes

pazar oldu bole oldu
neyse gunu kapadik
simdi bi form cay ustunede turk kahwesi ile mutfagida kapadik mi tamam

Back
X