Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

@demirleke cim hamburger çok güzel görünüyor ellerine sağlık çocuklar iştahla yemiştir eminim
çocuklar yedi evet pamuk cuğum .
ben de artanından tadına baktım . alışkın olmayınca çok da önemli gelmedi bana ama çocuklar seviyor . köftesinin de az tadına baktım . hiç bana göre değil et , köfte ve et ürünleri.

karnının şişliği geçmedi mi kuzum .
benim o dönem geçti. şimdi adet dönemi içindeyim . en sevmediğim dönemim. oturamazsın rahat rahat . vs vs .
detoks sularından memnun musun . içebiliyor musun

canım gayet iyi gitmektesin . hiç sıkma canını . şişlik malesef öyle tartıya yansıyor . canını sıkma.
Eki Görüntüle 2586124

Rumuz= ertugrulunhalimesi
Başlangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 61.8
Güncel kilom= 61.3
Fark= -500 gr
Yüzde= %- 0.80
maşallah sana canım ya . hep eksilerde oluyorsun . tebrik ederim . yine eksi .
ve paketin ne zaman yenileniyor acaba.

günaydın
benim sabah kahvaltı 1 avuç fıstık .
waffle yaptım çocuklara onun tadına baktım az .
oğlana portakal suyu sıktım . hazır ettim . çöpü çıkardım . ve koşarak çıktım .
bu sabah kilom 52.1
3 gün önce 53 e kadar çıktı kilo .
adet dönemi ve sürekli tatlı yemem yüzünden .
oturdum kalktım tatlı yedim . fıstık . tahin pekmez . bitter

ee sonuç ortada.
ama adet olduktan sonra azaldı tatlı istediği. tamamen bitti diyemem ama baya azaldı.
her gün bol fıstık yemeye devam en azından . tatlı canım istemese de

bugün öğlene yemek olarak .
1 kırmızı elma
1 greyfurt
1 yeşil elma

havuç salatası
1 kase yoğurt
1 küçük kase kısır.

ve mutlaka fıstık yiyeceğim tabi.
o kaçmaz
bir de fıstık yiyerek cildimin daha güzel olduğunu farkettim . fazla yiyince yani.
1 avuç değil de 4 avuç yiyince.

bir de yeni keşfettiğim bi şeyi sizlerle paylaşmak istedim .
belki sevebilecek kişiler vardır .
daha önce kuru kayıının içine fıstık koyup yedim . hoş oldu evet
adet dönemi yaklaşırken tatlı isteği tavan yaptığında bi sürü kuru kayısı yedim . 20 tane falan . bazı kurukayısıların içini açıp pul biber koydum yedim . güzeldi kesinlikle . tavsiye ederim .

ama en son nokta .
kayısıyı açıyorsunuz . içine türk kahvesi koyup kapatıyorsunuz . enfestikooo

bayıldım . 2 gündür yapıyorum .

bi de
kurukayısıyı açıp içine dark kakao doldurup kapatmak .

enfestikooo
ne dersiniz .

Gerçekten çok değişik yemek zevkin var
Ben kahveyle gün kurusu tüketiyorum hep, ama kahveyi içecek olarak

Bu gunkurusu pul biberi deneyeceğim ama. Geçen yazdığında da dikkatimi çekmişti.
akşamı hafif mi geçtin kuzum . açlık olmuş ama iyi atlatmışsın . sağlıklı ve güzel takviye yapmışsın safranım
Eşim akşam fındık ceviz badem kırıyordu, bende biraz yemiş bulundum, canının istediği için değil aslında.

Muzlu sütte eşim ve kızıma yaptım, karnım cok agriyordu reglden dolayı, biraz iyi gelir diye içtim.

Kilom 58.8 e kadar düşmüştü ama, memlekete gidip gelmem, tabiki artırdı kilomu. Bu yüzden memleketten dönüş kilomu baz alarak başlangıç yapacağım. Pazartesi tartilmistim.

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.8
Fark 800 Gr
Yüzde %1.3

aslında benim kahveyi içine koyma nedenim burda imkansızlık . iş yerinde yani.
ama böyle daha güzel .pişmemiş telvenin lezzeti çok hoşmuş safrancım . dene sen de . telve yemek de iyi diye okumuştum bi yerde yıllar yıllar evvel de .onun için yemedim gerçi.

afiyet olsun . az yemişsin zaten .

daha ne olsun kuzum . çok iyi gitmiş . devam böyle. çok iyisin . eşin de verdi mi.
o gün akşamı eşime sordum kaç kilosun .
83 kiloyum dedi. 2-3 ay önce 86 olmuştu ama o çok hızlı veriyor . cenazeye gitti geldi kilo verdi.

Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 62.5
Bu haftaki kilom: 62.5
Aradaki fark : 0

Hafta ici 63.1 leri görmüştüm şükür indim ödemim var bunu çok iyi hissediyorum ellerim hissettiriyor
Su içemiyorum bu ara unutuyorum ama içmeliyim
Tiroid hastalarında ödem çok olur günde 2 3 litre su içmek lazımmış

Eşim spor salonundaki tartıda tartilacakmis.
89.15 çıkmıştı 3 gün önce orada.

Erkekler çok çabuk kilo veriyor. Metobolizmalari daha hızlı olduğu için.

karnının şişliği geçmedi mi kuzum .
benim o dönem geçti. şimdi adet dönemi içindeyim . en sevmediğim dönemim. oturamazsın rahat rahat . vs vs .
detoks sularından memnun musun . içebiliyor musun
Şuan midemdeki mikropla savaşıyorum o suları içerken midemde yer kalmıyor sabah 6 dakinden 300 Gr dah az geldim garip detox suyu iyi geliyor normalde bu hafta ve geçen hafta yapamadm hiç

Kayısının binbir türlü halı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…