çocuklar yedi evet pamuk cuğum .
karnının şişliği geçmedi mi kuzum .Akşam iki kaşık mantı ile pırasa yemeği yedim aç karnına brokoli suyu içtim ardından dereotu midem mide olalı bukadar yorulması am ne hikmetse mide ağrısı karın ağrısı yok bugün hafif sızı vardı oda kayboldu inşallah tamamen geçer karnım hep şiş geziyorum kaç gündür detox kürü yaptım am içmeye yer kalmadı midede
canım gayet iyi gitmektesin . hiç sıkma canını . şişlik malesef öyle tartıya yansıyor . canını sıkma.Kızlar ben kilo almışım ya midem ve bağırsak sistemim daha düzelemedi buda kilo olarak kendini gösterdi detoxta yapamadm mideden dolayı içtiğim şeylerle karışmasın diye bağırsağın bildiğiniz kitlendi şuanda bakteri baya sarmış beni ikigünde geçer inşallah da rahatlatın azıcık midem karnım şiş duruyor hala birgün de tamamen geçirecek değil ya beni artılara yazın 61.8 geçen hafta 60.1 müydü unuttum hafızamda zayıfladı ya bu emzirme iyice saflaştırdı beni
maşallah sana canım ya . hep eksilerde oluyorsun . tebrik ederim . yine eksi .Eki Görüntüle 2586124
Rumuz= ertugrulunhalimesi
Başlangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 61.8
Güncel kilom= 61.3
Fark= -500 gr
Yüzde= %- 0.80
akşamı hafif mi geçtin kuzum . açlık olmuş ama iyi atlatmışsın . sağlıklı ve güzel takviye yapmışsın safranımAkşam menüme ilave
1 çay bardağı muzlu süt
Küçük bir avuç fındık, ceviz, badem
Gerçekten çok değişik yemek zevkin varbir de yeni keşfettiğim bi şeyi sizlerle paylaşmak istedim .
belki sevebilecek kişiler vardır .
daha önce kuru kayıının içine fıstık koyup yedim . hoş oldu evet
adet dönemi yaklaşırken tatlı isteği tavan yaptığında bi sürü kuru kayısı yedim . 20 tane falan . bazı kurukayısıların içini açıp pul biber koydum yedim . güzeldi kesinlikle . tavsiye ederim .
ama en son nokta .
kayısıyı açıyorsunuz . içine türk kahvesi koyup kapatıyorsunuz . enfestikooo
bayıldım . 2 gündür yapıyorum .
bi de
kurukayısıyı açıp içine dark kakao doldurup kapatmak .
enfestikooo
ne dersiniz .
Eşim akşam fındık ceviz badem kırıyordu, bende biraz yemiş bulundum, canının istediği için değil aslında.akşamı hafif mi geçtin kuzum . açlık olmuş ama iyi atlatmışsın . sağlıklı ve güzel takviye yapmışsın safranım
Yogaya bende bakacağım müsait zamanda.ve yoga ya devam .
safran gelmişsin kuzum . hoş geldin . yazıver hemen . kilo durumun ne oldu bu hafta.
aslında benim kahveyi içine koyma nedenim burda imkansızlık . iş yerinde yani.Gerçekten çok değişik yemek zevkin var
Ben kahveyle gün kurusu tüketiyorum hep, ama kahveyi içecek olarak
Bu gunkurusu pul biberi deneyeceğim ama. Geçen yazdığında da dikkatimi çekmişti.
Eşim akşam fındık ceviz badem kırıyordu, bende biraz yemiş bulundum, canının istediği için değil aslında.
Muzlu sütte eşim ve kızıma yaptım, karnım cok agriyordu reglden dolayı, biraz iyi gelir diye içtim.
daha ne olsun kuzum . çok iyi gitmiş . devam böyle. çok iyisin . eşin de verdi mi.Kilom 58.8 e kadar düşmüştü ama, memlekete gidip gelmem, tabiki artırdı kilomu. Bu yüzden memleketten dönüş kilomu baz alarak başlangıç yapacağım. Pazartesi tartilmistim.
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.8
Fark 800 Gr
Yüzde %1.3
Eşim spor salonundaki tartıda tartilacakmis.daha ne olsun kuzum . çok iyi gitmiş . devam böyle. çok iyisin . eşin de verdi mi.
o gün akşamı eşime sordum kaç kilosun .
83 kiloyum dedi. 2-3 ay önce 86 olmuştu ama o çok hızlı veriyor . cenazeye gitti geldi kilo verdi.
ooo. sen de yarış onunla işte. rakibin belli.Benim eşim de 72 kilo hatta 70 di bu ara almış dikkat edeyim demeye başladı
Şuan midemdeki mikropla savaşıyorum o suları içerken midemde yer kalmıyor sabah 6 dakinden 300 Gr dah az geldim garip detox suyu iyi geliyor normalde bu hafta ve geçen hafta yapamadm hiçkarnının şişliği geçmedi mi kuzum .
benim o dönem geçti. şimdi adet dönemi içindeyim . en sevmediğim dönemim. oturamazsın rahat rahat . vs vs .
detoks sularından memnun musun . içebiliyor musun
Kayısının binbir türlü halı :)))bir de yeni keşfettiğim bi şeyi sizlerle paylaşmak istedim .
belki sevebilecek kişiler vardır .
daha önce kuru kayıının içine fıstık koyup yedim . hoş oldu evet
adet dönemi yaklaşırken tatlı isteği tavan yaptığında bi sürü kuru kayısı yedim . 20 tane falan . bazı kurukayısıların içini açıp pul biber koydum yedim . güzeldi kesinlikle . tavsiye ederim .
ama en son nokta .
kayısıyı açıyorsunuz . içine türk kahvesi koyup kapatıyorsunuz . enfestikooo
bayıldım . 2 gündür yapıyorum .
bi de
kurukayısıyı açıp içine dark kakao doldurup kapatmak .
enfestikooo
ne dersiniz .
Kız nasıl yarışayım onunla adam bikac gun az yese 1 kilo veriyor tatlıya çok düşkün bi kaç gün yemese hemen verirooo. sen de yarış onunla işte. rakibin belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?