Sende ona tatlı yap :))))Kız nasıl yarışayım onunla adam bikac gun az yese 1 kilo veriyor tatlıya çok düşkün bi kaç gün yemese hemen verir
Bende hamburger konusunda iştahli değilim olmasada olur çocuklar bayılıyor benimkilerdeçocuklar yedi evet pamuk cuğum .
ben de artanından tadına baktım . alışkın olmayınca çok da önemli gelmedi bana ama çocuklar seviyor . köftesinin de az tadına baktım . hiç bana göre değil et , köfte ve et ürünleri.
Enteresannn pulbiber kayısı, acı çikolata misali yeniliklere açığım denerim bir arabir de yeni keşfettiğim bi şeyi sizlerle paylaşmak istedim .
belki sevebilecek kişiler vardır .
daha önce kuru kayıının içine fıstık koyup yedim . hoş oldu evet
adet dönemi yaklaşırken tatlı isteği tavan yaptığında bi sürü kuru kayısı yedim . 20 tane falan . bazı kurukayısıların içini açıp pul biber koydum yedim . güzeldi kesinlikle . tavsiye ederim .
ama en son nokta .
kayısıyı açıyorsunuz . içine türk kahvesi koyup kapatıyorsunuz . enfestikooo
bayıldım . 2 gündür yapıyorum .
bi de
kurukayısıyı açıp içine dark kakao doldurup kapatmak .
enfestikooo
ne dersiniz .
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben kilo almışım ya midem ve bağırsak sistemim daha düzelemedi buda kilo olarak kendini gösterdi detoxta yapamadm mideden dolayı içtiğim şeylerle karışmasın diye bağırsağın bildiğiniz kitlendi şuanda bakteri baya sarmış beni ikigünde geçer inşallah da rahatlatın azıcık midem karnım şiş duruyor hala birgün de tamamen geçirecek değil ya beni artılara yazın 61.8 geçen hafta 60.1 müydü unuttum hafızamda zayıfladı ya bu emzirme iyice saflaştırdı beni
Geçecek inşallah canım yediklerimden zevk alsam da gam yemesem :)) brokoli suyu ne ya iğrendim resmen soğan suyu bile bundan güzelÇok geçmiş olsun canım
Canım bizde hasta olmadık şükür.Bende hamburger konusunda iştahli değilim olmasada olur çocuklar bayılıyor benimkilerde
Bu kış hiçbirimiz hasta olmadık çok şükür bunun sebebi bence bu kış çok sebze ve meyve yemekten ve çok dışarı ile temas etmediğimizden kaynaklanıyor diye düşünüyorum et tavuk pek almıyorum haftada 1 balık da haftada 1 eşim etcil baktım sesi çıkmıyor devam ediyorum böyle sevdim bu düzeni
Tebrikler canim M mochachocolateIyi günler kızlar vakit bulamadım anca yazabiliyorum
Rumuz: M mochachocolate
Başlangıç kilom:70
Geçen haftaki kilom:64.7
Güncel kilom:63.7
Fark:-1000 kilo
yine kıskançlıktan çatlayacağım bi tabak , sunum . her neyse . keşke benim olsa.Eki Görüntüle 2586341
Sabah 11.50
Yumurta
Zeytin
Peynir
Ceviz fındık fıstık
Dereotu roka tere
Muz
Az yoğurt
Çay
Türk kahvesi
Saol canım bilmiyorum ki olabilir canımTebrikler canim M mochachocolate
Gayet iyi gidiyorsun yiye yiye zayifliyorsun vallahi
Protein ağırlıklı olduğundan mu acaba çok protein tuketiyorsun
Ay ayıpsın sanada hazırlarım gel buyur canımyine kıskançlıktan çatlayacağım bi tabak , sunum . her neyse . keşke benim olsa. Eki Görüntüle 2586390
Her gün mü içiyon canım biraz ara ver suyunu hic denemedim ama haşlayıp limonlusunu seviyorumGeçecek inşallah canım yediklerimden zevk alsam da gam yemesem :)) brokoli suyu ne ya iğrendim resmen soğan suyu bile bundan güzel
Daha yeni başladım bugün ikinci gün 7 gün yapıp 3 gün ara vericemHer gün mü içiyon canım biraz ara ver suyunu hic denemedim ama haşlayıp limonlusunu seviyorum
Hadi bakalım bitince deneyimini paylaş canım 2günü gitti bileDaha yeni başladım bugün ikinci gün 7 gün yapıp 3 gün ara vericem
Canım şu mikropmudur bakterimidir nedir gitsin de paylaşması kolay ama lavaboya sık çıkmaya başladım orası kesinHadi bakalım bitince deneyimi paylaş canım 2günü gitti bile
Lavaboya sık çıkıyorsan iyi bişey bakteriyi falan atar yavas yavaş kisa zamanda iyileşirsin inş canımCanım şu mikropmudur bakterimidir nedir gitsin de paylaşması kolay ama lavaboya sık çıkmaya başladım orası kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?