Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda vermeyi de nasib eder inşallahKızlar Merhaba uzun zamandır yoktum. Önce ben Sonra çocuklarım domuz gribi olduk. Kendimize gelmemiz Bayağı zaman aldı Şükür Artık iyiyiz. Hasta Geçen dönemde diyetime dikkat etmediğim den ilaçlardan baldan ve portakaldan verdiğimin bir kısmını geri aldım. Her şeyin başı sağlık, Yapacak bir şey yok Tekrar Diyete devam etmeye başladım. Yine ketojenikte devam edeceğim. Hatta bu sefer. Aradaki zaman kaybına tolere etmek için if yapmayı düşünüyorum. Keto artı if daha çabuk yanıt veriyor. Hepinize selamlar.
Olsun canım sende bendensin bende yiyorum ara sıradan bişey olmaz hele evde yapılandan ne kattığını biliyon en azından afiyet olsun canımAkşam yemeği
Valla ne desem bilemedim kızılacak işler yaptım lahmacun yaptım :)))
Bahadır yapmıyordum eşimde sevindi yap annemler falan hep beraber yeriz dedik ben aramayı unuttum onları derken kapı çaldı onlar :) ben aramadan geldiler yardım ettiler ama bittim yav
İkitane lahmacun
Ve salata yedim
Çay içtim ayran yapamadm yoğurdum kalmamış
Sağolasın canım benim valla zeytinyağlı yaprak sarması yaptım koymayı unutmuşum:))))Olsun canım sende bendensin bende yiyorum ara sıradan bişey olmaz hele evde yapılandan ne kattığını biliyon en azından afiyet olsun canım
canım afiyet olsun . ben de içiyorum her gün ama dikkat et . tuzlu bi içecek ve çok şişiriyor insanKarataya başlamadım henüz spora başladım düzenli olarak çok hantallaşmıştım zımba gibi oldum biraz biraz
@demirleke şalgam aldım 5 lt alırken sen geldin aklımaboğaz enfeksiyonları ve ağız içi bakteri oluşumuna engel oluyormuş eşim içerdi çok ben yeni başladım kızımda oğlum içemedi acı birde sade lahana turşusu kurdum turşum bitmek üzereydi onuda probiyotik için
Günde 1 bardak içiyorum cnm acı ya çok içilmiyorcanım afiyet olsun . ben de içiyorum her gün ama dikkat et . tuzlu bi içecek ve çok şişiriyor insan
davul gibi geziyorum desem yeridir .
yarı yarıya su ile seyreltiyorum ama yine de 2 bardak öyle içsem bile . yine de şişkinlik yapıyor hissediyorum.
bi de tahin pekmez benim iştahı açtı.
sürekli tatlı yiyorum .
bu sabah kahvaltıda 3 tulumba tatlısı . 1 havuç . 1 avuç fındık yedim .
tulumba tatlısını hiç yemem oysa . adet dönemine yakın olabilir ama şu an öyle bi durum da yok .
spor yapmana çoook ama çoook sevindim kuzum . hareket her şeydir . ama hareket derken ev işini kastetmiyorum .
ben de hep çok hareketli oldum . yaradılışım
Ama şunu unutma ki ev işi insanı yorarken . spor , plates , yoga insanı dinlendirir . yatıştırır . rahatlatır .
Bende hepsini kendime göre uyarladım çok komik hareketler oldu am napayım diz sakat kız küçük gün kısa bir düzgün mekiği yapıyorum ama onuda belimde doğuştan omurilikte açılm varmış ondan sorlyamıyorum halim vahim kilo vermem mucize sıkılaşma olağanüstü olarak görüyorum am oluyor yavaştan :)Günde 1 bardak içiyorum cnm acı ya çok içilmiyor
Spor olarak bacak squat koşu leslie karna birşeyler yapıyorum
Evet ev işi çok yoruyor
Yazarsan cok sevinirim canımBir tekrar daha yapınca neler değiştiğini anlatıcam brokoli kürü ile baya bir fark var her türlü detaylı anlatmayı düşünüyorum ikiyüne başlarım ama bu arada soğan kürü de uygulamak istiyorum ara verdim şuan brokoli kürüne zayıflama amaçlı yapmamıştım ama farklı etkileride oldu dayanamdm yazayım dedim
Sen bekarsın da yazıcan yinede merak etme:)))Yazarsan cok sevinirim canım
Tabiki hoşgeldin ama hergün listeni oaylasabilirsen buyur birde kilonu bildir haftaya listeye girmen icin gerekli birde kaç kilosun çocuk varmı kiloların sebebi nedirMerhaba arkadaşlar.acaba bende katilabilirmiyim araniza.
çoook güzel yine .renkli bir tabak olmuş . afiyet olsunEki Görüntüle 2589773
İyı günler kızlar
Sabah 11.00
Aç karna 2 bardak limonlu su
Haşlanmış yumurta üzeri tereyağ zeytinyağlı
Zeytin
Peynir
Avokado
Ceviz fıstık
Muz
Maydanoz tere
Tarçınlı süt
tabi hoş geldin . biraz kendinden bahsedebilir misin .Merhaba arkadaşlar.acaba bende katilabilirmiyim araniza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?