Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hosbuldum .tesekkur ederim.36 yaşındayım. Ikiz kızlarım var.polikistik over hastasıyım.bundan dolayi kilo alıyorum,.74 kiloyum. 165 boyum.simdilik 10 kilo hedefim.
çok süper . bence 10 kiloyu verirsin bizimle .
günlük menu bildiriyoruz . ne yedik ne içtik takip ediyoruz birbirimizi.
bir de katıldığın ilk hafta değil de ikinci haftadan itibaren cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz . tartılıyoruz .
ama yine de sen ilk hafta tartılıp bize yazabilirsin . listeye sonraki hafta eklenirsin .

Yarın sabah hem aç karNina tartılirim güncellerim kilomu :)

Ayrıca çok fazla motivasyona ihtiyacım var.pko bana kilo aldırıyor ama yenemedigim stres daha çok aldiriyor
Hormon değerlerin mı dengesiz onun için testere dişli aslanpençesi kullanabilirsin canım hormonları düzenliyor emzirirkende de kullanabilirsin

Hormon değerlerin mı dengesiz onun için testere dişli aslanpençesi kullanabilirsin canım hormonları düzenliyor emzirirkende de kullanabilirsin
Yok küçük bebegim yok.kizlarim 8 yasindalar.polikistik over var kilo herzanan sorunum oldu.adetim yok mesela .ilac kullaniyorum adet gormek icin.aslan pençesi iyi gelebilir belki.simdilik kilo vermeye odaklanayim.zaten kilo verince adetim duzelecek insallah

Canım polikistik olmanın sebebi hormonlar onlar düzene girince polikiskiğonde geçecek onun içinde hormonları düzenlenen lazım muhtemelen san doğum kontrol hapı veriyorlardır ama o daha çok bozuyor

Canım polikistik olmanın sebebi hormonlar onlar düzene girince polikiskiğonde geçecek onun içinde hormonları düzenlenen lazım muhtemelen san doğum kontrol hapı veriyorlardır ama o daha çok bozuyor
Dogum kontrol hapi daha cok kilo aldirir diye vermedi doktor.onun yerine tarlusal kullaniyorum .doktor swnin tek caten kilo vermek dedi.ben veriyorum ama cokta kolay alıyorum malesef.dengede tutamiyorum.hayatimda olan kötü olaylar nedeniyle bunalim takılıyorum cogu zaman .buda bana kilo olarak dönüyor.

Hosbuldum .tesekkur ederim.36 yaşındayım. Ikiz kızlarım var.polikistik over hastasıyım.bundan dolayi kilo alıyorum,.74 kiloyum. 165 boyum.simdilik 10 kilo hedefim.
Bende pko hastasıyım canım.
Sürekli doğum kontrol hapı kullanıyorum.
Bu ay bıraktım ama.
Çünkü kemiklesti kilom yaklaşık 2 senelik diyetle 3 aşağı 5 yukarı aynı kilodayim. Hapsiz devam edeceğim bu yüzden bir süre.

İyi akşamlar kızlar
Akşam 17.30
Tavuk haşlaması
Salata
2 kaşık zeytinyağlı turşu kavurması
Yoğurt
Tere
Acıbiber
Öglen türk kahvesi gün boyu 2 litreye yakın su yatana kadar 3 litreye tamamlarım içersem türk kahvesi bide

ellerine saglik canim

suyu da kilona gore ne kadar içmen gerektigini hesaplayarak ic canim.
benim kiloma gore gunluk 1.250 lt icmem ueterliymis

aksam eve gelince ne varsa attim agzima. sarelleli ejmek
pankek.
salatalik ispanak yarim muz ve 1 kucuk yesil elma ie smothi yaptim. 2 bardak cikti.
1 baragini ictim.2. yi sonra icerim
simi yari su yari sut ile yaptigim necafeiciyorum
icine bal koydum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…