çok süper . bence 10 kiloyu verirsin bizimle .Hosbuldum .tesekkur ederim.36 yaşındayım. Ikiz kızlarım var.polikistik over hastasıyım.bundan dolayi kilo alıyorum,.74 kiloyum. 165 boyum.simdilik 10 kilo hedefim.
evet hatta bugün şimdiden itibaren bile başlarsın . sabah ne yedin . öğlen ne yedin gibiYarın sabahtan itibaren yediklerimi bildirmeye başlayabilirmiyim
Eki Görüntüle 2589773
İyı günler kızlar
Sabah 11.00
Aç karna 2 bardak limonlu su
Haşlanmış yumurta üzeri tereyağ zeytinyağlı
Zeytin
Peynir
Avokado
Ceviz fıstık
Muz
Maydanoz tere
Tarçınlı süt
Yarın sabah hem aç karNina tartılirim güncellerim kilomu :)çok süper . bence 10 kiloyu verirsin bizimle .
günlük menu bildiriyoruz . ne yedik ne içtik takip ediyoruz birbirimizi.
bir de katıldığın ilk hafta değil de ikinci haftadan itibaren cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz . tartılıyoruz .
ama yine de sen ilk hafta tartılıp bize yazabilirsin . listeye sonraki hafta eklenirsin .
Hormon değerlerin mı dengesiz onun için testere dişli aslanpençesi kullanabilirsin canım hormonları düzenliyor emzirirkende de kullanabilirsinAyrıca çok fazla motivasyona ihtiyacım var.pko bana kilo aldırıyor ama yenemedigim stres daha çok aldiriyor
Yok küçük bebegim yok.kizlarim 8 yasindalar.polikistik over var kilo herzanan sorunum oldu.adetim yok mesela .ilac kullaniyorum adet gormek icin.aslan pençesi iyi gelebilir belki.simdilik kilo vermeye odaklanayim.zaten kilo verince adetim duzelecek insallahHormon değerlerin mı dengesiz onun için testere dişli aslanpençesi kullanabilirsin canım hormonları düzenliyor emzirirkende de kullanabilirsin
Canım polikistik olmanın sebebi hormonlar onlar düzene girince polikiskiğonde geçecek onun içinde hormonları düzenlenen lazım muhtemelen san doğum kontrol hapı veriyorlardır ama o daha çok bozuyorYok küçük bebegim yok.kizlarim 8 yasindalar.polikistik over var kilo herzanan sorunum oldu.adetim yok mesela .ilac kullaniyorum adet gormek icin.aslan pençesi iyi gelebilir belki.simdilik kilo vermeye odaklanayim.zaten kilo verince adetim duzelecek insallah
Dogum kontrol hapi daha cok kilo aldirir diye vermedi doktor.onun yerine tarlusal kullaniyorum .doktor swnin tek caten kilo vermek dedi.ben veriyorum ama cokta kolay alıyorum malesef.dengede tutamiyorum.hayatimda olan kötü olaylar nedeniyle bunalim takılıyorum cogu zaman .buda bana kilo olarak dönüyor.Canım polikistik olmanın sebebi hormonlar onlar düzene girince polikiskiğonde geçecek onun içinde hormonları düzenlenen lazım muhtemelen san doğum kontrol hapı veriyorlardır ama o daha çok bozuyor
Evliler falan içinmiydi canım bu kür brokoli suyu zayıflatıyor diye biliyordum sogan suyuda pko lular falan kullanıyordu duymuştum her gün bir konuya denk geliyom valla bilmediğim onca seyler duydum buralardaSen bekarsın da yazıcan yinede merak etme:)))
Merhaba canım hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar.acaba bende katilabilirmiyim araniza.
çoook güzel yine .renkli bir tabak olmuş . afiyet olsun
Saol canim sanada afiyetler olsun
Bende pko hastasıyım canım.Hosbuldum .tesekkur ederim.36 yaşındayım. Ikiz kızlarım var.polikistik over hastasıyım.bundan dolayi kilo alıyorum,.74 kiloyum. 165 boyum.simdilik 10 kilo hedefim.
Saol canımbol besinli mamalar faydalı faydalı maşaallah :)
ellerine saglik canimEki Görüntüle 2589997
İyi akşamlar kızlar
Akşam 17.30
Tavuk haşlaması
Salata
2 kaşık zeytinyağlı turşu kavurması
Yoğurt
Tere
Acıbiber
Öglen türk kahvesi gün boyu 2 litreye yakın su yatana kadar 3 litreye tamamlarım içersem türk kahvesi bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?