Nasil yaptiginida anlatirmisinCanım valla ikiz kardeşime tüp bebekten başka tutmaz dediler hormonları dan dolayı yaşlanmış yumurtalıkların demişler bir ay kullandı bir ay soğan kürü ile yaptı şimdi değerleri yarı yarıya inmiş mucize gibi birşey sende soğanda yap :)) sonra testeredişli inşallah şifa olacak
Hoşbuldum cnmTabiki katilablirsin cnm.hoageldin
Hoşbuldum cnm. Evliyim 29 yaşındayım 3 çocuğum var. En küçüğüm 8 aylık emziriyorıum.hos geldin. sen de tanitabilir misin kendini.
evli misin. cocuk var mi. boyun kilon nasil
kaç kilo vermek istiyorsun
Aynı anda yaptırdım bende yapmıştım daha önceIkisini birliktemi yapti .ayri ayri mi
Canım valla bende yaptım hatta yapmadan önceki tahllile baktı doktor buna baksaydım çocuğun olmaz derdim dedi o aydahamile kaldım soğan artı testeredişliyi kullandım soğanı aç karnına bir buçuk bardak klorsuz suyu bir cezveye köy kaynat sonra soğanın dış kabuğunu soyup dörde böl ve içine koy en küçük ocakta bı 7 dk falan kaynat sonra ılıyınca fazla ılımadan içeceksin aç karnına sakın soğutma sabah ve akşam unutmaNasil yaptiginida anlatirmisin
Pko için canimSen ne için kullanılan canım ona göre diyim
Tamam nurdan öğrenmiş oldum bendeCanım valla bende yaptım hatta yapmadan önceki tahllile baktı doktor buna baksaydım çocuğun olmaz derdim dedi o aydahamile kaldım soğan artı testeredişliyi kullandım soğanı aç karnına bir buçuk bardak klorsuz suyu bir cezveye köy kaynat sonra soğanın dış kabuğunu soyup dörde böl ve içine koy en küçük ocakta bı 7 dk falan kaynat sonra ılıyınca fazla ılımadan içeceksin aç karnına sakın soğutma sabah ve akşam unutma
Testeredişliyi de bir bardak klorsuz suyu kaynat küçük ocağa al bir tatlı kaşığı testeredişliyi köy üzerini kapa 6 dj kaynat bunu ılık içebilirsin baya soğan soğumadan içilecek aç testeredişli öğleden ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içilecek ardından başka birşey icilmiycek su hariç etkisi azalmasın diye
Şifa niyetine deyip uygulayın şifa veren yani ışfi deyip inanıp uygulayın şifa olsun inşallahPko için canim
Tamam nurdan öğrenmiş oldum bende
Nerdesin kış sen özledik yav valla kaldım burda tek bir iki kişiyiz uğrayün aradaGünaydın kızlarrrrrrkilo bildirimi için geldim
Maşallah canım güzel vermişsin inşallah devamında gelirKilo bildirimim
Rumuz ficans
Geçen hafta 77, 6
Bu hafta 76.2
Fark - 1400 gr
% 1.80
Maşallah canım güzel vermişsin inşallah devamında gelir
Harika canimmKilo bildirimim
Rumuz ficans
Geçen hafta 77, 6
Bu hafta 76.2
Fark - 1400 gr
% 1.80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?