Ciddimisin:)) sondanda olsa birinciyim diye seviniyorum :)))
Ciddimisin:)) sondanda olsa birinciyim diye seviniyorum :)))
Canım o hesaplamamisti, yüzdelik dilimini ben hesapladim, bana da yanlış gibi geldi ama senin kilom fazla diye senin ondan yüzdelik dilimin fazla çıktı sandım
Yok canım ne önemi var orda vermiş olmak bile güzel dert etme :)) ellerine sağlıkCanım o hesaplamamisti, yüzdelik dilimini ben hesapladim, bana da yanlış gibi geldi ama senin kilom fazla diye senin ondan yüzdelik dilimin fazla çıktı sandım
Meğer yanlış hesaplamisim.
Kusura bakmaAytanesii tebrik ediyorum seni
Tebrik ederim.bu arada adetli iken mi baslayayim kurlere.Ciddimisin:)) sondanda olsa birinciyim diye seviniyorum :)))
Adetten sonra başla canım ikigün geçsin başlaTebrik ederim.bu arada adetli iken mi baslayayim kurlere.
Afiyet olsun canım keyfini iyi çıkarmışsın :)geçmiş sevgililer günümüz kutlu olsun.
aksam eşim lasta getirdi. koca dilim yedim.
pişman degilim.buun dengelemeyi düsünüyorum.
son 15 günür tatliya düşkün oldum.
pasta da üstüne tam oldu.
Ders calisamadin mi canim dogru mu anladimİyiyim.cok şükür canım.
Bu hafta 3gun kar tatili oldu bizde. Baya da kar var.
Kızım okula.gidemedi ben ders çalışmasını.oyle.oturduk.
afiyet olsun. güzel . tebrik ederim.Ogle yemegi olarak salata
Iki kasik bulgur pilavi
Kizartilmis tavuk kanat iki yada uc.parca
Iki uc kasik yogurt
Az oncede. Yarimdan az elma uzerine tarcin serpip yedim
Yesil cay icemedim kabak detoksunada baslayamadim.bugun .aksam yesil cayi icerim.
Suan sadece yoğurt yiyeceğim keten tohumu yine biraz tarcin katip.saat dokuz gibi.bi yesil cay cok az da leblebi yemeyi düşünüyorumafiyet olsun. güzel . tebrik ederim.
aksam ne yersin peki
Kız evdeyken verimli çalışamıyorum canım.Ders calisamadin mi canim dogru mu anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?