- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Senin bu smootiyi görünce aklıma porakalagacinin yaptığı bir arınma programı geldi.smotkimin arkasinda furan cam kapakli sekerlikte bitter cikolata var.
2 paket alip icine kare kisimlarindan boluyorum
elimin altinda oluyor
Yeşil Detoks İçeceği: 1 avuç ıspanak + 1 salatalık + 1 küçük limon veya portakal + 1 elma veya armutyazdan buzluga attigin 2 buyuk ay dilim kavun ve ispa agin uctaki yesil kismi ile smotthi iciyorum simi.
saniyirum aksami boyle kapatirim.
cay demledim birazdan icmeye baslarim
Canım o hesaplamamisti, yüzdelik dilimini ben hesapladim, bana da yanlış gibi geldi ama senin kilom fazla diye senin ondan yüzdelik dilimin fazla çıktı sandım
Meğer yanlış hesaplamisim.
Kusura bakmaAytanesii tebrik ediyorum seni
Yarın malzemeleri alacağım. 7 günlük bir program ama ben 3 günlük yapacağım.
Salı günü başlayacağım çünkü pazartesi Dr randevum var ve bir oturmaya gitmem.gerek.
7 günde 5-6 kilo da verdiriyormis ama, yüksek kilolardir diye düşünüyorum. Ben kilit kilomu 60 i bir kirayim 58 leri.bir göreyim yeter.
haklısin canım, insallah bu hafta daha verimlinolacak zaten çok güzel calısiyorsun masallajKız evdeyken verimli çalışamıyorum canım.
Ben aylık program yapıyorum, kızım okulda olduğu sürece günde 4 saat ona uymaya çalışıyordum. Kızım bu hafta 3 gün kar tatili olunca programim aksadı
Detoks her zaman iyidir arinma olur guzelceYarın malzemeleri alacağım. 7 günlük bir program ama ben 3 günlük yapacağım.
Salı günü başlayacağım çünkü pazartesi Dr randevum var ve bir oturmaya gitmem.gerek.
7 günde 5-6 kilo da verdiriyormis ama, yüksek kilolardir diye düşünüyorum. Ben kilit kilomu 60 i bir kirayim 58 leri.bir göreyim yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?