Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

smotkimin arkasinda furan cam kapakli sekerlikte bitter cikolata var.
2 paket alip icine kare kisimlarindan boluyorum
elimin altinda oluyor
Senin bu smootiyi görünce aklıma porakalagacinin yaptığı bir arınma programı geldi.
Bu akşam araştırıp malzemeleri bulabilirsem bu hafta yapayım.

yazdan buzluga attigin 2 buyuk ay dilim kavun ve ispa agin uctaki yesil kismi ile smotthi iciyorum simi.
saniyirum aksami boyle kapatirim.
cay demledim birazdan icmeye baslarim
Yeşil Detoks İçeceği: 1 avuç ıspanak + 1 salatalık + 1 küçük limon veya portakal + 1 elma veya armut

Turuncu Detoks İçeceği:3 havuç + 2 elma + 1 parça taze zencefil veya 1 limon

Kırmızı Detoks İçeceği: 1 pancar (soyulmuş) + 1 elma + 2 havuç + 1,5 su bardağı ananas

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-15-18-53-45.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 26
Yarın malzemeleri alacağım. 7 günlük bir program ama ben 3 günlük yapacağım.

Salı günü başlayacağım çünkü pazartesi Dr randevum var ve bir oturmaya gitmem.gerek.
7 günde 5-6 kilo da verdiriyormis ama, yüksek kilolardir diye düşünüyorum. Ben kilit kilomu 60 i bir kirayim 58 leri.bir göreyim yeter.

Yüzde hesaplanmayınca gözden kaçabiliyor sağlık olsun sarfancım

Bana da akupunktur Dr u bu hafta detoks yapmamı önerdi 2 gün sebze ve meyve olarak, sebzelere zeytin yağı ve zeytin ekleyebilirsin dedi, ben 1 gün yaparım inşallah dedim.Hafta sonu hiç olmaz, hafta içi de hem Dr randevum var, hem de günüm var, geriye kalan 2 günde salı ve perşembe, bakalım hayırlısı

Akşam yemeği
İki tane kıymalı pide
İki kaşık naneli yoğurt
Salata
Çay
Bir adet tulumba başım döndü hemen ben birkaç gündür bu adet yüzünden tatlı canavarı olmuşum ya neyse bir ikigüne düzelirim azıcık ta olsa rahatlrım inşallah bakalım nekadar gidecek adetle beraber sonuçta 8 ay bekledim olayım diye

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Yarım kaşık tulum peyniri

Öğlen
Yarım dilim ekmek.
Çeyrek omlet
Kaymak az, bal az
1kase ayran aşı

Ara
Küçük bir avuç kuru meyve
1 portakal

Akşam
1 kepçe tarhana corba
Yarım tabak ıspanak yemeği
2 köfte
1 dilim ekmek

haklısin canım, insallah bu hafta daha verimlinolacak zaten çok güzel calısiyorsun masallaj
Detoks her zaman iyidir arinma olur guzelce

Selamlar kızlar
Bahsettiğim detoksa salı günü başlayacağım. Birazdan malzeme almaya gideceğim.
Ama bu içecekler katı meyve sıkacağı ile yapılmış. Ben blender ile yapmayı planlıyorum.
Katı meyve sikacagim var ama lifleri çöp olacak suyunu içeceğim sadece öyle olursa. Lifleri de almak istediğim için blenderda yapmaya karar verdim.

Bu detoksu 3-4 sene önce görmüştüm ilk. Ama o zaman kış mevsiminde değildik ve malzemeleri bulmak zordu. Şimdi kış mevsiminde tekrar aklıma gelince uygulamak istedim.

İyi geceler kızlar
Dünkü ve bugünkü menülerimi yazayım
Cumartesi
Sabah menemen, lavaşa karışık tost, peynir, zeytin, köz kırmızı biber, fındık, badem
Öğlen Türk kahvesi yanında azar kuru yemiş bitter çikolata
Akşam beğendi, makarna
Pazar
Sabah çemenli yumurta, köz kırmızı biber, peynir, zeytin, badem, fındık
Öğlen Türk kahvesi, portakal
Akşam nohut az pilav, az haşhaşlı cevizli çörek, 1 elmalı pasta

Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
Peynir

Öğlen
Kısır yarım kase yeşil mercimektw vardı kisirda
1 dilim börek
1 kurabiye

Akşam
Ogleni kaçırdım biraz diye 1 kepçe domates corbasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…