Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ayyyy . safran cımmmm. çok severim . 1 bardak bana gönder .

bu makina neyin nesi . ilk kez gördüm böyle bi şeyy

bu şekilde manyak kilo vereceksin . eminim . son kararım .

ama bunlar diyetliiiikkk
olmuş bu sefer

ay ay . afieyt olsun bebeğim .
ben cozuttum bi kaç gündür o yüzden gelip yazmıyorum sanıyorum .
saçma sapan yiyorum . 3 ü bi aradalar . sarelleler . fıstıklar . ballar , reçeller .
Saol canım sanada afiyetler olsun bal reçel mi canım ooo sen napıyon @demirleke ciğim yaz yaklaşıyor siz biraz sık dişini yaza fit girecez canım hadi kendini toparlama zamanı

ayyyy . safran cımmmm. çok severim . 1 bardak bana gönder .

bu makina neyin nesi . ilk kez gördüm böyle bi şeyy
Hazırlarken içerken inan hep sen aklıma geldin, tam şenlik şeyler diye.

Makine hamur yoğurma makinem, üstünde bir kapak var, onu çıkartınca cam blendere takabiliyorsun.

Kutusunun resmini atarım gün içinde daha anlaşılır olur

Düz 60 i gördüm.
1.4 gitmiş dünden bu yana
Dün o kadar çok tuvalete çıktım ki, ödem gittiğini anladım.
Bugün başlıyor ağrısıyla uyandım, kızım ateşli sabah 5-7.5 arası uyuyamadım sonra uyudum 10 da uyandım. Ondan dolayı mu, detokstan dolayı mı bilemedim. Açlıktan başımı ağrıyor çünkü.

Saol canım sanada afiyetler olsun bal reçel mi canım ooo sen napıyon @demirleke ciğim yaz yaklaşıyor siz biraz sık dişini yaza fit girecez canım hadi kendini toparlama zamanı
tamam canım . ben de yaza güveniyorum . domates salatalık çıktı mı onları yerim . çok severim .
karpuz kavunu olduğu gibi bütün yutarım .
yaza fit gircez tabi. ama beni geçemezsin .
geç de görem .

anladım . kutudan bu setin bütün parçaları da çıkmış anladığım kadarıyla. bu blenderde yazın donmuş meyvelerle dondurma yapılır . benim kıytırık makinam bile dondurma yapıyorsa . seninki alasını yapar.

hayır kuzum . aç değilsin ki. miden ful dolu.
ama baş ağrısı iyileşme atağı olabilir . yani detoks yapıyorsun ya. bu kadar sağlıklı şeyler yiyince vucut da bi yerden kendini gösteriyor .
bu ağrıları iyileşme atağı olarak gör canım
çünkü hiç yemediğin kadar sağlıklı , vitaminli şeyler yiyip içiyorsun . mükemmelllllll.
aç olduğunu düşünme. eminim midende tokluk hissi hep olmuştur dün

Canım dıkkat et kendine bişey yemedende olmaz ki tansiyonun falan fırlar ne zaman bitecek bu detoks

Valla bende yazın gelmesi iple çekiyom domates yemeyi özledim kışın hiç tadı yok hadi bakalım sağlıcakla verelimde gerisi önemli deģil

Evet canım çok açlık hissi yaşamadım.
Ama akşam açılır da birşey kaciririm korkusundan akşam 5 gibi haşlanmış yumurta yedim.

Canım dıkkat et kendine bişey yemedende olmaz ki tansiyonun falan fırlar ne zaman bitecek bu detoks
Detoks 7 günlük.
Ama 3 gün de yapılabiliniyor.
Ben 3 gün yapacağım.
Karışımlardan elimde kalırsa, diğer günler kahvaltı yada öğle yemeği olarak tuketirim onları da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…