ayyyy . safran cımmmm. çok severim . 1 bardak bana gönder .Günaydın
Cuma günü 60.2 idim. Cumadan sonra 62.4 e kadar çıktım. Ödem mi niye böyle inişli çıkışlı kilom anlamadım.
Bugün guncel kilom 61.4Eki Görüntüle 2592431
Bu kilo ile başladım detoksa bakalım.
Eki Görüntüle 2592432
Kahvaltim yeşil detoks.
1 portakal
1 salatalık
1 avuç ıspanak
1.5 elma
1 bardak su
Bunlardan nerdeyse 3 içimlik çıktı. Birini içiyorum. Diğer 2 sini diğer günler içmek için kavanozladim.
ay ay . safran sen beni burda erittin şimdi .Eki Görüntüle 2592452 Eki Görüntüle 2592453
Detokslarim hazır.
Detoks hazırlarken bir hata yaptım. 1 parça taze zencefil i ben bir tane tüm koydum. Acayip ağır bir tat olmuş. İnşallah icebilirim onu
Sabah
Yeşil detoks
Ara
Kahve 1 gunkurusu
Öğlen
Turuncu detoks
2 zeytin (tansiyonu düşük biriyim. Bugün de hiç tuzlu birşey yemeyince tansiyonum düştü. 2 zeytin yedim, tuzlu olması normale döndürdü beni.
Akşam
Kırmızı detoks
Bir haşlanmış yumurta.
ama bunlar diyetliiiikkksabah ;
2 dilim tahılı ekmek
labne sürdüm bir tanesine
2 çeri domates
zeytin
kaşar
2 çay
2 türk kahvesi içtim öğlene kadar müşterideydim
öğlen;
çorba
havuç yoğurtlu
2 dilim fırında makarna
akşam;
2çay
2 bisküvi
Saol canım sanada afiyetler olsun bal reçel mi canım ooo sen napıyon @demirleke ciğim yaz yaklaşıyor siz biraz sık dişini yaza fit girecez canım hadi kendini toparlama zamanıay ay . afieyt olsun bebeğim .
ben cozuttum bi kaç gündür o yüzden gelip yazmıyorum sanıyorum .
saçma sapan yiyorum . 3 ü bi aradalar . sarelleler . fıstıklar . ballar , reçeller .
Hazırlarken içerken inan hep sen aklıma geldin, tam şenlik şeyler diye.ayyyy . safran cımmmm. çok severim . 1 bardak bana gönder .
bu makina neyin nesi . ilk kez gördüm böyle bi şeyy
tamam canım . ben de yaza güveniyorum . domates salatalık çıktı mı onları yerim . çok severim .Saol canım sanada afiyetler olsun bal reçel mi canım ooo sen napıyon @demirleke ciğim yaz yaklaşıyor siz biraz sık dişini yaza fit girecez canım hadi kendini toparlama zamanı
anladım . kutudan bu setin bütün parçaları da çıkmış anladığım kadarıyla. bu blenderde yazın donmuş meyvelerle dondurma yapılır . benim kıytırık makinam bile dondurma yapıyorsa . seninki alasını yapar.Hazırlarken içerken inan hep sen aklıma geldin, tam şenlik şeyler diye.
Makine hamur yoğurma makinem, üstünde bir kapak var, onu çıkartınca cam blendere takabiliyorsun.
Kutusunun resmini atarım gün içinde daha anlaşılır olur
hayır kuzum . aç değilsin ki. miden ful dolu.Düz 60 i gördüm.
1.4 gitmiş dünden bu yana
Dün o kadar çok tuvalete çıktım ki, ödem gittiğini anladım.
Bugün başlıyor ağrısıyla uyandım, kızım ateşli sabah 5-7.5 arası uyuyamadım sonra uyudum 10 da uyandım. Ondan dolayı mu, detokstan dolayı mı bilemedim. Açlıktan başımı ağrıyor çünkü.Eki Görüntüle 2592932
Canım dıkkat et kendine bişey yemedende olmaz ki tansiyonun falan fırlar ne zaman bitecek bu detoksDüz 60 i gördüm.
1.4 gitmiş dünden bu yana
Dün o kadar çok tuvalete çıktım ki, ödem gittiğini anladım.
Bugün başlıyor ağrısıyla uyandım, kızım ateşli sabah 5-7.5 arası uyuyamadım sonra uyudum 10 da uyandım. Ondan dolayı mu, detokstan dolayı mı bilemedim. Açlıktan başımı ağrıyor çünkü.Eki Görüntüle 2592932
Valla bende yazın gelmesi iple çekiyom domates yemeyi özledim kışın hiç tadı yok hadi bakalım sağlıcakla verelimde gerisi önemli deģiltamam canım . ben de yaza güveniyorum . domates salatalık çıktı mı onları yerim . çok severim .
karpuz kavunu olduğu gibi bütün yutarım .
yaza fit gircez tabi. ama beni geçemezsin .
geç de görem .
seni gaza getirmeye çalışıyorum . yarışalım mıValla bende yazın gelmesi iple çekiyom domates yemeyi özledim kışın hiç tadı yok hadi bakalım sağlıcakla verelimde gerisi önemli deģil
ama bunlar diyetliiiikkk
olmuş bu sefer
Ben varım canım yarışmaktan ziyade daha eglenceli hale getirmek ne zaman başlayalımseni gaza getirmeye çalışıyorum . yarışalım mı
tamam canım . maksat eğlenmek .Ben varım canım yarışmaktan ziyade daha eglenceli hale getirmek ne zaman başlayalım
heee . anlaşıldı şimdiiiahahha aynen başarıyorum nişana son 18 gün
bi de elbiseni aldın mı.ahahha aynen başarıyorum nişana son 18 gün
Evet canım çok açlık hissi yaşamadım.hayır kuzum . aç değilsin ki. miden ful dolu.
ama baş ağrısı iyileşme atağı olabilir . yani detoks yapıyorsun ya. bu kadar sağlıklı şeyler yiyince vucut da bi yerden kendini gösteriyor .
bu ağrıları iyileşme atağı olarak gör canım
çünkü hiç yemediğin kadar sağlıklı , vitaminli şeyler yiyip içiyorsun . mükemmelllllll.
aç olduğunu düşünme. eminim midende tokluk hissi hep olmuştur dün
Detoks 7 günlük.Canım dıkkat et kendine bişey yemedende olmaz ki tansiyonun falan fırlar ne zaman bitecek bu detoks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?