Günaydın
Cuma günü 60.2 idim. Cumadan sonra 62.4 e kadar çıktım. Ödem mi niye böyle inişli çıkışlı kilom anlamadım.
Bugün guncel kilom 61.4Eki Görüntüle 2592431
Bu kilo ile başladım detoksa bakalım.
Eki Görüntüle 2592432
Kahvaltim yeşil detoks.
1 portakal
1 salatalık
1 avuç ıspanak
1.5 elma
1 bardak su
Bunlardan nerdeyse 3 içimlik çıktı. Birini içiyorum. Diğer 2 sini diğer günler içmek için kavanozladim.
Gün içinde çok değişiyor canım o yüzden pek üzerinde durma cuma günü eksileri görürsün canımGünaydın
Cuma günü 60.2 idim. Cumadan sonra 62.4 e kadar çıktım. Ödem mi niye böyle inişli çıkışlı kilom anlamadım.
Bugün guncel kilom 61.4Eki Görüntüle 2592431
Bu kilo ile başladım detoksa bakalım.
Eki Görüntüle 2592432
Kahvaltim yeşil detoks.
1 portakal
1 salatalık
1 avuç ıspanak
1.5 elma
1 bardak su
Bunlardan nerdeyse 3 içimlik çıktı. Birini içiyorum. Diğer 2 sini diğer günler içmek için kavanozladim.
Eline sağlık canım şifa olsunEki Görüntüle 2592452 Eki Görüntüle 2592453
Detokslarim hazır.
Detoks hazırlarken bir hata yaptım. 1 parça taze zencefil i ben bir tane tüm koydum. Acayip ağır bir tat olmuş. İnşallah icebilirim onu
Teşekkürler canım. İnşallah.Eline sağlık canım şifa olsun
Eki Görüntüle 2592452 Eki Görüntüle 2592453
Detokslarim hazır.
Detoks hazırlarken bir hata yaptım. 1 parça taze zencefil i ben bir tane tüm koydum. Acayip ağır bir tat olmuş. İnşallah icebilirim onu
Canım inşallah huzursuzluğun aydınlığa kavuşur tez zamandabugun kahvaltim ayni yumurta peynir zeytin
bugun kafam karisik biraz o yuzden oglen hic yiyemedim. Aksam ne yerim bilmiyorum .canim sıkkın..dun spor yapmadim
bugunde yaparmiyim yapamam sanirim.oyle kizlar
ay çok severim . detoks olarak değil de . böyle değüşük şeylere hastayım . ilginçliklerin insanıyım .Yeşil Detoks İçeceği: 1 avuç ıspanak + 1 salatalık + 1 küçük limon veya portakal + 1 elma veya armut
Turuncu Detoks İçeceği:3 havuç + 2 elma + 1 parça taze zencefil veya 1 limon
Kırmızı Detoks İçeceği: 1 pancar (soyulmuş) + 1 elma + 2 havuç + 1,5 su bardağı ananas
ay ay . afieyt olsun bebeğim .Eki Görüntüle 2591879
Iyi aksamlar kızlar
Akşam 18.30
2 kase Köfteli çorba
Salata
Yoğurt
Turp
Acıbiber
2 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?