• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hepsi var ama zayıflara hasta gözüyle baktıkları için :)) 100 alt sınır birde düşün
Bir yere gidince benide hicbirşey yemiyon hasta olacan diye acıyarak bakıyorlar resmen halbuki onları yiyince hasta oluyom biride her gördügünde yiyecen az az herşeyden diyor kendiside 100 kilo var sonra ben bişey yemiyom kilo aliyorum diye dertleniyor halbu ki ne zaman görsem börek pogaça tatlı yer durur :halay::KK48:

Öğle yemeğim şehriye çorbası salata ayran bir dilim tam buğday ekmeği

Eklentiler

• B5ED7EF9-B581-4626-A462-1F2C305E10F0.webp
    B5ED7EF9-B581-4626-A462-1F2C305E10F0.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 26
Canım burda yeni evlenenler yeni bebeği olanlara böyle akın akın gelirler arkasıda bitmez :)) ondan dolayı kız 9. Aya giriyyhala gelenler bitemedi
Allah bağışlasın canım :emir_bebek: :nazar:ilk aylar geçmiş ama 1 yaşına girecek nerdeyse sırayla gelselerdi ya canım hazırlık hiç kolay olmuyor kalabalık ortamlarda

Öğle yemeğim şehriye çorbası salata ayran bir dilim tam buğday ekmeği
Afiyet olsun canım yeni katıldın
Bugün diyetisyenlik yüksek lisansı için tez hazırlayan bir tanıdıkta geldi anket yapıyormuş tartısı yanındaydı hepimize baktı da normal tartımdan iki kilo eksik tartıyor benimki fazla tartıyormuş anlaşılan neyse yağ oranım gayet iyiymiş vücut kitlemde güzelmiş ama kas az gösterdi bu aralar su içemiyorum dedim ondandır dedi 1300 kalori altına kesinlikle düşme dedi zaten emziriyorum düsemem dedim daha kaç ay olmuş kilon gayet iyi dedi 57.50 ile 57 arası diyebiliriz dedi ben 59.5 çıkıyorum tartımda kendi tartıma göre mi tartılmaya devam edeyim napayım
Ay ne güzel keşke bizide ölçseler öyle🤩bilmiyorum ki canım bazen eczaneye falan gittiginde tartıl geneli doğru çıkıyor onlarla kıyaslama yaparsın canım

Iyi geceler kizlar ☺
Cenemi kitledigim icin ac geziyorum bu ara zaten istahim da yok ilaclarim bana dokunuyor galiba vallahi ne yapacagimi sasirdim.

Sabah 10 da
1 domates
1 kk buyuklugunde beyaz peynir
2 kasik ezme peynir
1 haslanmis yumurta
1 bardak cay ictim

Oglen 3 de
5 kasik corba ictim

Aksam 6 da
5 kasik patates yemegi yedim sebzeli
2 kasik pilav
1 kasik yogurt yedim

Bu kadar yiyebiliyorum cenemden 😒
Afiyet olsun canım bende seni merak ediyordum doktora falan gidebildinmi canım 😔

Bir yere gidince benide hicbirşey yemiyon hasta olacan diye acıyarak bakıyorlar resmen halbuki onları yiyince hasta oluyom biride her gördügünde yiyecen az az herşeyden diyor kendiside 100 kilo var sonra ben bişey yemiyom kilo aliyorum diye dertleniyor halbu ki ne zaman görsem börek pogaça tatlı yer durur :halay::KK48:
Onlar birşey değil o cüsseye :)) onlara göre

kıyamam . kaynanan yardım etmiş olsa bile küçük bebekli kadına gelmesinler . gelirlerse de yapsın getirsinler mamalarını . sen de bi kek çırparsın , çay demlersin . olur biter .

bizim arkadaşlar geldi 3 ay önce . bi çay demledim . akşam 6 buçukta eşim aradı . misafir geliyor diye. işten yeni geldim . yemek yediydim .
kızdım eşime.
sen bi şey yapma onlar getirecek dediydi. sonra baktım ki sürpriz yapmışlar . benim arkadaşlarımmış gelenler . her bir şeyi yapmış getirmişler . kaç çeşit börek . kaç çeşit tatlı, sarma vs .
arkadaş dediğin böyle olmalı. ya da komşu dediğin . ..
Aynn öyle canım bazılarında var o karışıklıkta iş güçte elinden geleni yapıp önlerine koyunca kuru çay koydu oluyor allah herkese böyle dostlar nasip etsin🙏👍

Selamünaleyküm hanımlaaarr
hepinizle diyete girmeyi çok özledim amaaa bekleyeceğiz 7 ay daha :)
Diyet yapamam ama yediklerimi paylaşıp sohbetnize ortak olabilirim
Doğumdan sonra birlikte eririz yine inşallah
Nasılsınız?
Merhaba canım hoşgeldin allah'ım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş :nazar: sohbet için bile olsa gel canım bekleriz🤗

Kizlar soranlar olmus benim kizlar hastaydi 2 haftadir ben de hasta oldum kizlar durmuyor uyuyamiyor oksurumekten kusuyorlar kucuk kizim 8 dis patlatti bu arada hepsi ustuste geldi uykusuzluktan coktum bi gece kucuk kizim hic uyumadi ayagimda salliyorum o arada esim geldi ver ben uyuturum sen yat dedi kizim cok agladi ben de butun stresimle dislerimi sıkmısım cenem kitlendi kac gundur az biraz duzelir gibi oldu ama yine de eskisi gibi degil agriyor cenem bugun doktora gidecegim duzelir insaallah😞

Aynn öyle canım bazılarında var o karışıklıkta iş güçte elinden geleni yapıp önlerine koyunca kuru çay koydu oluyor allah herkese böyle dostlar nasip etsin🙏👍
amin canım .
kuru çay koymazdım belki . eşime bu saatte mi haber verilir , gelirken bi şeyler al pastaneden dediydim . gerek yok onlar getirecek demişti. zaten her şey planlıymış . eşimi 3-4 gün önceden arayıp haber etmişler . ama söyleme demişler . çok telaşe müdürüyüm . çok stres olurum böyle sıkışık zamanlarda . ama gelenleri görünce dünyalar benim oldu. çok sevdiğim kişilerdi

Kizlar soranlar olmus benim kizlar hastaydi 2 haftadir ben de hasta oldum kizlar durmuyor uyuyamiyor oksurumekten kusuyorlar kucuk kizim 8 dis patlatti bu arada hepsi ustuste geldi uykusuzluktan coktum bi gece kucuk kizim hic uyumadi ayagimda salliyorum o arada esim geldi ver ben uyuturum sen yat dedi kizim cok agladi ben de butun stresimle dislerimi sıkmısım cenem kitlendi kac gundur az biraz duzelir gibi oldu ama yine de eskisi gibi degil agriyor cenem bugun doktora gidecegim duzelir insaallah😞
canım benim . çok üzüldüm . bütün yük annede ne de olsa. mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış . zararı kendine dokunuyor .
çok üst üste gelmiş kuzum yaa.
git doktora tabi ki.
bize haber ver ama. ne dedi doktor diye. çok geçmiş olsun .

Afiyet olsun canım yeni katıldın

Ay ne güzel keşke bizide ölçseler öyle🤩bilmiyorum ki canım bazen eczaneye falan gittiginde tartıl geneli doğru çıkıyor onlarla kıyaslama yaparsın canım
Canım 3 sene önce gelmiştim foruma
kızlarla güzel vakit geçirdik epeydir gelemiyorsun tekrar geldim
Merhaba canım hoşgeldin allah'ım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş :nazar: sohbet için bile olsa gel canım bekleriz🤗
Sağolasın canım teşekkür ederim

Back
X