Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun Aytanesii kuzucuklar hemen iyileşir inş
Sonuçları iyi geldi canım d vitamini biraz fazlaymış bir hafta kullanma dedi kanı düşmüştü düzelmiş çok şükür gözünde iyi damla kullanıyoruz sürekli sağolasın sorduğun için

çok güzelmiş . afiyet olsun . enfes görünüyor.

geçmiş olsun canım . sen nasıl oldun . çenen ne durumda. yemek yiyebiliyor musun ?
Benim çenem iyi birinin olmuştu burda ama unuttum kimdi Ertuğrulunhalimesimiydi neydi unuttum valla kusura bakmayın ama benimde cenemde arada sorun oluyor o şekilde kötü oluyor malesef

Bugün niyetliydim gece 4 'te sahur yaptım kendinize çok çok dikkat edin kızlar Allah hepimizi korusun

Sahur 4.00
2 tane haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Kaymak tereyağ
Fındık ceviz
Ayva portakal
Roka

Akşam 19.08
Tavuk suyu
Tavuk haşlanması birazda sulu tavuk yemeği
Salata
Yoğurt
Acıbiber
Közbiber
Ayran

Sonuçları iyi geldi canım d vitamini biraz fazlaymış bir hafta kullanma dedi kanı düşmüştü düzelmiş çok şükür gözünde iyi damla kullanıyoruz sürekli sağolasın sorduğun için
Aman maşallah iyileştiğine sevindim canım değerleri normale dönünce kendine gelmiştir kuzucuk kuzucuğu öp yerimize canım bu arada çok çok dikkat edin allahım hepimizi korusun

Benim çenem iyi birinin olmuştu burda ama unuttum kimdi Ertuğrulunhalimesimiydi neydi unuttum valla kusura bakmayın ama benimde cenemde arada sorun oluyor o şekilde kötü oluyor malesef
Evet canim ertuğrulunhalimesi bende ne zaman yazacam sorayım diye yoğunluktan yazamadım kaldı le iyidir inş

merhaba kızlar ;

sabah ;
1 dilim kepek ekmek labne peynirli
yarın dilim kepek ekmek fındık ezmesi
1 dilim kaşar
2 çay

öğlen;
çorba
salata
2 dilim ekmek ile maalesef başka birşey yoktu

1 çay

1 paket kepek kraker
çay

türk kahvesi

akşam;
makarna
karnıbahar

çay

regl olduğum için sürekli ağzıma birşeyler atma hissi vardıı

O bela ben de de vardı çok şükür 3. günde atlattım ama maalesef 24 Şubat kiloma geri döndüm 70.70 tim sabah

Dün sabah;
Yarım dilim ekmek bir dilim peynir 3 zeytin yedim yürüyüş sonrası canım istemiyor bir de işte ancak o yeniyor
Öğle de lahana çorbası yanında 1 tk kaşığı unla çırpılmış zeytinyağlı yumurta 2-3 zeytin
Akşam 6-7 gibi 2 yemek kaşığı pilav 4 yemek kaşığı bezelye 1 bardak ayran içtim
7 den sonra sadece çay içtim bir şey yemedim biraz da böyle deniycem

afiyet olsun . pilav ve bezelye . cık cık .
umarım kızmazsın da .
bunlar diyetlik değil .
kulakları çınlasın okuyucuu

sabah 1 avuç çiğ fıstık .
bir kaç kuru erik .

5 kuru erik . (az önce yedim )

öğlen sütlü brokoli çorbası . bolca getirdim işe. ve çok koyu kıvamlı yoğun bir çorba.

sabah limonlu su içtim .

şimdi kahveyi içiyorum .

bol marul salatam da var .

aralarda kuru erik . kuru üzüm . fıstık . yerim .

Merhaba kızlar bende birkaç gündür pek gelemedim yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş geçen hafta 5 gün hurma yapmıştım sözde 2 buçuk kilo gitti görünüyordu ama ertesi gün bıraktığım anda 700 g geri geldi ertesi gün 700 g daha bu hafta sırf 1 kilo bile olsa korumaya çalıştım ara sıra yediğimi kaçırdığım oldu ama tatlı yemedim ekmeği kısıtlı yedim yarın sabah ne olacak bende merak ediyorum 3 gün oldu oruç tutuyorum tabi bunun diyetle alakası yok benim kazam çok var 3 aylarda biraz azaltayım diye bakıyorum ama gün içinde de her gördüğümü yememiş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…