Aynen oyle mesela bulgur yiyorsan ekmek yemiyorsun gibi gibi..yok canım . kimse ekmek yeme demez .
zamanla tanıyoruz zaten birbirimizi .
ben ekmek yemem ama arkadaşım yer .
ekmek yerine galeta, form bisküvi , çubuk kraker yemiş oluyorum ben de. aynı şey aslında ekmekle. kaloriye de baktığında ekmekle aynı kaloriye sahipler
aslında yapma ihtimali yüksek .Hergün kilo mu yapar kiAhmet apa da her akşam bulgur pilavı yeniyor ya ben rahattım ya
Ay inşallah çok değil zaten 30 kilo versem yeterOlsun kııız çoktan çok azdan az kuralı var sen daha çok verir hep birinci olursun
Ahmet apa kimmiş acepHergün kilo mu yapar kiAhmet apa da her akşam bulgur pilavı yeniyor ya ben rahattım ya
Ahmet apayla kilo verenleri duydum ama her aksam bulgur pilavı çok mantıklı gelmedi şişirir her şeyden önce tabi ki siz bilirsiniz benimki nacizane tavsiye sadeceHergün kilo mu yapar kiAhmet apa da her akşam bulgur pilavı yeniyor ya ben rahattım ya
06 mart 2020 cuma kilo bildirimi
Kilo verenler
@nnnadal 2500 gr
@ertugrulunhalimesi 2100 gr
@Pamuk92 2000 gr
M mochachocolate 800 gr
@miraycan84 100 gr
Aynı kalanlar
@demirleke
@aaadddaaa
Kilo alanlar
Z zeze_35 700 gr
Aytanesii 400 gr
@sarfansari 200 gr
Ara verenler
@hayal_hatun
sersum
@Svltr
Bildirim yapmayanlar
okuyucuu telaşen var anlıyorum cnm
Unuttuğum varsa affola
Güle güle iyi günlerde giyin canım çok güzel
Güzel geçmesine sevindim canım Allah tamamına erdirsin düğün tarihi belli miselam kızlarrr sahalara dönüyorum çok şükür bitti nişanım çok güzel geçti hamdolsun..
artık başlayalım değilmi kilo vermelere :)
hoş kadın demi. çok da pozitif. maşallah
Aynen canım
Geçmiş olsunKızlar hayırlı geceler bugün hiç yazamadm annemler burda birkaç gün burdalr yazamayabilirim kızımda biraz rahatsızlandı hastaneler sağlık ocağı derken perişan oldum yarın yine hastaneye gidicez Perşembe de aşımız var bu hafta izinli kabul edin beni olurmu
Bende seni merak ediyordum cnm nişanın güzel geçmiş çok şükür atlattın Allah tamamına erdirsinselam kızlarrr sahalara dönüyorum çok şükür bitti nişanım çok güzel geçti hamdolsun..
artık başlayalım değilmi kilo vermelere :)
afiyet olsun . ciğeri ben de böyle seviyorum . sade kavurma. başka türlü yiyemiyorum .Iyi akşamlar kızlar dün atamamıştım dünkü menüm
Eki Görüntüle 2603496
Sabah 8.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Tereyağ kaymak
Ceviz fındık fıstık
Muz
Tere maydanoz
Çay
Eki Görüntüle 2603497
Akşam
Ciğer
Salata
2 kase yoğurt
Ayran
Közbiber
Acıbiber
çok güzelmiş . afiyet olsun . enfes görünüyor.Eki Görüntüle 2603499
Sabah 10.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Ceviz fındık
Portakal ayva
Tere maydanoz
Yeşilçay
Öglen
Türk 9
Eki Görüntüle 2603510
Akşam 19.00
Tavuk kızartması
Nohut salatası
Marul salatası
Yoğurt
Acıbiber
geçmiş olsun canım . sen nasıl oldun . çenen ne durumda. yemek yiyebiliyor musun ?Kızlar hayırlı geceler bugün hiç yazamadm annemler burda birkaç gün burdalr yazamayabilirim kızımda biraz rahatsızlandı hastaneler sağlık ocağı derken perişan oldum yarın yine hastaneye gidicez Perşembe de aşımız var bu hafta izinli kabul edin beni olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?