yok canım öyle şartlama kendini.Verecek kilo çok olunca verirlir de canım 5-6 kilo fazlası olan biri bir ayda değil 2 ayda bile veremez
maşallah . hızlı verirsin bence . istediğin kiloya ulaşman zor değilSabah kahvaltı yapmıyorum ben biraz önce Türk kahvesi içtim bu beni 12 ye kadar götürüyor sonra yumurtalı yeşillikli kahvaltı yapıyorum okula getiriyorum yapacak bişey yok kahvaltı ile birlikte çay içmiyorum çayımı 1-1,5 saat sora içiyorum akşam da bulgur pilavı mutlaka yiyorum sebze veya et yemeği baklagil de olur salata kesin bunuyor sofrada.Ve kapanış akşam yemeğinden sonra hiç birşey yemiyorum içecekler şerkersiz olacak
Öncelikle yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz herkese başarılarSabah kahvaltı yapmıyorum ben biraz önce Türk kahvesi içtim bu beni 12 ye kadar götürüyor sonra yumurtalı yeşillikli kahvaltı yapıyorum okula getiriyorum yapacak bişey yok kahvaltı ile birlikte çay içmiyorum çayımı 1-1,5 saat sora içiyorum akşam da bulgur pilavı mutlaka yiyorum sebze veya et yemeği baklagil de olur salata kesin bunuyor sofrada.Ve kapanış akşam yemeğinden sonra hiç birşey yemiyorum içecekler şerkersiz olacak
Çok yemiyorum artık az az yiyorumcanım ben de 170 boyunda ve 52 kiloyum . 43 yaşındayım .
yaş ile ilgisi yok . bence yeme alışkanlıkları ile ilgisi var .
sen de yeme alışkanlıklarını değiştirdin mi ..akşamları yiyor musun kalorili. o zaman olmaz .
Ben de daha önce burda verdim 3 yıldır takılsam yine verirdim belki neyse geç olsun da güç olmasınyok . kilo verme durumu yok . çünkü hep aynı kilodayım . ama son yaptığım 2 doğum sonrası hep burda verdim fazla kiloları.
yani 8 yıldır buralardayım .kilo versen de yazabiliyorsun . ideal kilona ulaşsan da gitmesen de oluyor . arkadaşlıklar var .
Desin kız ne var deyince sofrada aklıma geliyor benim yesem de az yiyim bari diyorumAnladim ne guzel..
Yok bende 5 senedir burdaym :))
Ama bireysel kafa daha rahat oluyor ben bi grupta yaziyorum ne yedim yemedim.
Kimse niye sunu yedin demiyor. Zaten duzeyli istikrsrli gidiyorum.
MaaşallahMerhabalar hb .32 yaşındayım izmirliyim evliyim 9 aylık oğlum var:)
Ya ben karar verdimmi net oluyorum. O yuzden herkes vucudunu kendi biliyor neyin yarayip yaramadigini.. simdi burdaki der ki aa niye ekmek yedin yememeliydin :))Desin kız ne var deyince sofrada aklıma geliyor benim yesem de az yiyim bari diyorum
Olsun kııız çoktan çok azdan az kuralı var sen daha çok verir hep birinci olursunEn şişkonuzda benim sanırım 99 kiloyla:)
Kolay gelsinHoşgeldin
Bende 83-84 karataya başladım bugün
Sağol cnmKolay gelsin
desek de tanımıyoruz ki . yesen de yazmasan kim bilebilir ki.Desin kız ne var deyince sofrada aklıma geliyor benim yesem de az yiyim bari diyorum
HSabah kahvaltı yapmıyorum ben biraz önce Türk kahvesi içtim bu beni 12 ye kadar götürüyor sonra yumurtalı yeşillikli kahvaltı yapıyorum okula getiriyorum yapacak bişey yok kahvaltı ile birlikte çay içmiyorum çayımı 1-1,5 saat sora içiyorum akşam da bulgur pilavı mutlaka yiyorum sebze veya et yemeği baklagil de olur salata kesin bunuyor sofrada.Ve kapanış akşam yemeğinden sonra hiç birşey yemiyorum içecekler şerkersiz olacak
4. Sınıf oldular seneye 1maşallah . hızlı verirsin bence . istediğin kiloya ulaşman zor değil
kaçıncı sınıfları okutuyorsun .
bende 8. sınıf
3. sınıf
ve kreşe giden var . 4 buçuk yaşında.
Hergün kilo mu yapar kiÖncelikle yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz herkese başarılar
Canım her aksam mutlaka bulgur pilavı yemen çok doğru değil bence haftada 1 kere falan öneriliyor karatayda mesela onun yerine 1 kase corba icebilirsin ana yemegin yaninda veya 1 dilim ekmek yiyebilirsin( ben ekmeği sadece sabah yiyorum )yanında da 1 kase yoğurt tamamdır
yok canım . kimse ekmek yeme demez .Ya ben karar verdimmi net oluyorum. O yuzden herkes vucudunu kendi biliyor neyin yarayip yaramadigini.. simdi burdaki der ki aa niye ekmek yedin yememeliydin :))
Yani ben ekmekte yedim cunku hamurisi abur cubur hepsini kestim. 2 3 dilim bazen yiyeyim dedim. 1 gun yemesem diger gun yedim. 18 gunde 3 bucuk kilo verdim. Dengelemek onemli. :)) zarari yok elbette ama motiveysen zaten istikrsrli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?