Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah kahvaltı yapmıyorum ben biraz önce Türk kahvesi içtim bu beni 12 ye kadar götürüyor sonra yumurtalı yeşillikli kahvaltı yapıyorum okula getiriyorum yapacak bişey yok kahvaltı ile birlikte çay içmiyorum çayımı 1-1,5 saat sora içiyorum akşam da bulgur pilavı mutlaka yiyorum sebze veya et yemeği baklagil de olur salata kesin bunuyor sofrada.Ve kapanış akşam yemeğinden sonra hiç birşey yemiyorum içecekler şerkersiz olacak

Verecek kilo çok olunca verirlir de canım 5-6 kilo fazlası olan biri bir ayda değil 2 ayda bile veremez
yok canım öyle şartlama kendini.
benim de doğum sonrası 10- 11 kg mı 1 ayda verdiğim oldu.
yani doğum sonrası demeyeyim de emzirme sonrası . çocuk 1 buçuk yaşına geldiğinde . 1 ayda yada 1 ayı az bi kaç gün geçmiş olabilir . 11 kg vermiştim .
63 le başladım . 52 le bitti.
haftalık 2 kilo vermek normal sayılıyor . ama zor tabi. karatay yapmıştım o dönem .

maşallah . hızlı verirsin bence . istediğin kiloya ulaşman zor değil
kaçıncı sınıfları okutuyorsun .

bende 8. sınıf
3. sınıf
ve kreşe giden var . 4 buçuk yaşında.

ben de kahvaltı olarak 6-7 tane çiğ fıstık . ayaküstü yedim . evdekilere mercimek çorbası , makarna, krep yaptım . ancak onlara vakit harcandı. kendime vakit yok .

işe gelince 2 küçük havuç , 4-5 adet kuru erik , yarım paket etiformm yedim .

kahve içtim .

şimdi öğle arası oldu ama aç değilim . yarım saat sonra yemeye başlarım .

yemeğim: 1 büyük kase yoğurt (400 ml) içine 2 yemek kaşığı chia, 2 yemek kaşığı keten tohumu. tarcın . 2 kırmızı elma, 3 kaşık yulaf. 1 paket vanilya.
sabahtan hazırladım .

ayrica 2 salatalık getirdim . arada yerim diye. yine yarım paket etiform yerim arada. kıtır şeyleri çeverim . çubuk kraker ve form bisküvi , galeta çekmecemde daima vardır . aralarda yemek için .

Spor yapmak nasip olmadı resmen tam başladım 8.dk oğlanın tuvaleti tam devam 10.dk eltim geldi bıraktım bende namazdan sonra yine başlıcam eltim ile yarı su süt ile sade Türk kahvesi birkaç ceviz yedim leptin gitti yine doymuş gibi hissediyorum
Birde kendime alkali su yaptım ne işe yarıyor bilmiyorum 1 lt suya 1 silme çay kaşığı karbonat koydum içmeye devam ediyorum @demirleke senin gibi ayak üstü atıştırmak iyi geliyor bana abartmasam gider belki sporla destek le

Akşama ben mercimek çorbası dolma düşündüm

Öncelikle yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz herkese başarılar
Canım her aksam mutlaka bulgur pilavı yemen çok doğru değil bence haftada 1 kere falan öneriliyor karatayda mesela onun yerine 1 kase corba icebilirsin ana yemegin yaninda veya 1 dilim ekmek yiyebilirsin( ben ekmeği sadece sabah yiyorum )yanında da 1 kase yoğurt tamamdır

Çok yemiyorum artık az az yiyorum

Ben de daha önce burda verdim 3 yıldır takılsam yine verirdim belki neyse geç olsun da güç olmasın

Ekmegi ve hamuru işlerini kessem yemekleri ekmeksiz yiyorum suan da bol bolda su içiyorum boyle kilo verimiyim azar azar ?

Desin kız ne var deyince sofrada aklıma geliyor benim yesem de az yiyim bari diyorum
Ya ben karar verdimmi net oluyorum. O yuzden herkes vucudunu kendi biliyor neyin yarayip yaramadigini.. simdi burdaki der ki aa niye ekmek yedin yememeliydin :))
Yani ben ekmekte yedim cunku hamurisi abur cubur hepsini kestim. 2 3 dilim bazen yiyeyim dedim. 1 gun yemesem diger gun yedim. 18 gunde 3 bucuk kilo verdim. Dengelemek onemli. :)) zarari yok elbette ama motiveysen zaten istikrsrli oluyor

Desin kız ne var deyince sofrada aklıma geliyor benim yesem de az yiyim bari diyorum
desek de tanımıyoruz ki . yesen de yazmasan kim bilebilir ki.
biz nacizane tavsiye anlamında söyleriz belki. karşımızdakinin iyiliği için. ama kendisi yer dayanamaz . napsın . bi şey diyecek halimiz yok . hepimizin kaçamakları, dayanamadığı yemekler vs ler oluyor ki. kimse dört dörtlük olamaz zati.

H
maşallah . hızlı verirsin bence . istediğin kiloya ulaşman zor değil
kaçıncı sınıfları okutuyorsun .

bende 8. sınıf
3. sınıf
ve kreşe giden var . 4 buçuk yaşında.
4. Sınıf oldular seneye 1

Hergün kilo mu yapar ki Ahmet apa da her akşam bulgur pilavı yeniyor ya ben rahattım ya

Akşama sıkı yemezsem öbür gün öğlene kadar dayanamam diye düşündüm ama ne kadar veririm deneyip görelim bakalım aralarda hiç yemiyorum 2 öğün 1 ay deneyeceğim bakalım kalıcı olacak mı aralarda atıştırmayı çok seviyorum yoksa tutamıyorum kendimi bir türlü

yok canım . kimse ekmek yeme demez .
zamanla tanıyoruz zaten birbirimizi .
ben ekmek yemem ama arkadaşım yer .
ekmek yerine galeta, form bisküvi , çubuk kraker yemiş oluyorum ben de. aynı şey aslında ekmekle. kaloriye de baktığında ekmekle aynı kaloriye sahipler

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…