• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tekrardan merhaba arkadaşlar. 28 yaşında maalesef atanamamıs bir öğretmen adayıyım. Daha önce diyet+spor ile 74 kg dan 57 kg civarına indim. Daha sonra bırakınca maalesef verdiğim kilonun bir kısmını geri aldım. Hem kendim için hem de Ekim de kismetse evleniyorum o yüzden tekrar bu serüvene girmeye karar verdim. Iki haftadır her gün düzenli spor yapıyorum. Bu hafta da diyete başladım. Bir de bu hafta itibarı ile 1 ay boyunca haftanın 2 günü detoks yapmaya başladım. Hatta bugün detoksumun 2. günü. Su an kilom ile ilgili net bir şey yazamıyorum. Ama 2 hafta once 66.600kg ile basladim. Pazartesi yazsam sorun olur mu acaba?
Olmaz canım en son ki kilonda olur vermiş sende sana motive olmuş olur memnun oldum canım hoşgeldin

Merhaba. Bende kalori sayarak az yemeye calisiyordum. Burda ki bir konuda bir arkadas online diyetisyenden destek aliyormus daha onceleri ve diyet listesini paylasmis. Benimle boy kilo ayni. Uygun olacagini dusundum.İki gundurde onu yapmaya calisiyorum. Bende araniza katilabilirmiyim.

Hosgeldin canim aramiza dugunun ne zaman kismetse, ben de ogretmenim insallah en kisa zamanda atanirsin canim kiloyu da verecegini dusunuyorum
Hoşbuldum canım 17-18 Ekim olacak inşallah. Daha önce vermiştim ama koruma yapamadım maalesef. Ama bu sefer olacak inanıyorum

Merhaba. Bende kalori sayarak az yemeye calisiyordum. Burda ki bir konuda bir arkadas online diyetisyenden destek aliyormus daha onceleri ve diyet listesini paylasmis. Benimle boy kilo ayni. Uygun olacagini dusundum.İki gundurde onu yapmaya calisiyorum. Bende araniza katilabilirmiyim.
Tabiki katılabilirsin hoşgeldin ama başkasının diyet listesi yeterli gelmeyebilir bir dene olmazsa fazla o diyeti yapma canım

Tekrardan merhaba arkadaşlar. 28 yaşında maalesef atanamamıs bir öğretmen adayıyım. Daha önce diyet+spor ile 74 kg dan 57 kg civarına indim. Daha sonra bırakınca maalesef verdiğim kilonun bir kısmını geri aldım. Hem kendim için hem de Ekim de kismetse evleniyorum o yüzden tekrar bu serüvene girmeye karar verdim. Iki haftadır her gün düzenli spor yapıyorum. Bu hafta da diyete başladım. Bir de bu hafta itibarı ile 1 ay boyunca haftanın 2 günü detoks yapmaya başladım. Hatta bugün detoksumun 2. günü. Su an kilom ile ilgili net bir şey yazamıyorum. Ama 2 hafta once 66.600kg ile basladim. Pazartesi yazsam sorun olur mu acaba?
hoş geldin. burda vdrirsin emin ol.

bu sabah kahvalti.. ve menwmen yedim bol
biraz suvmcuklu yumurta .az su boregi

Eklentiler

• 20200607_100953.webp
    20200607_100953.webp
    50 KB · Görüntüleme: 32
  • 20200607_100934.webp
    20200607_100934.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 33
dun yediklerim. arada gindik ve bitter yedim

Eklentiler

• IMG-20200606-WA0030.webp
    IMG-20200606-WA0030.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG-20200606-WA0036.webp
    IMG-20200606-WA0036.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 20200606_195931.webp
    20200606_195931.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 20200606_125709.webp
    20200606_125709.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 20200606_131346.webp
    20200606_131346.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 23
  • 20200606_171622.webp
    20200606_171622.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 32
  • 20200606_171627.webp
    20200606_171627.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 29
duvara desen yaptim

Eklentiler

• Screenshot_20200606-124607_Gallery.webp
    Screenshot_20200606-124607_Gallery.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 20200606_124325.webp
    20200606_124325.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20200606-WA0012.webp
    IMG-20200606-WA0012.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 33
  • 20200606_123454.webp
    20200606_123454.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 31
tabiki katilabikirsin hosgeldin cnm
bu sabah kahvalti.. ve menwmen yedim bol
biraz suvmcuklu yumurta .az su boregi
harika bir sofra olmis resmen aciibufe kahvalti afiyet olsun cnm
duvara desen yaptim
ellerine saglik cnm

Tabiki katılabilirsin hoşgeldin ama başkasının diyet listesi yeterli gelmeyebilir bir dene olmazsa fazla o diyeti yapma canım
Hoşbuldum :) fayda goremezsem bırakırım zaten canim. kilo boy ayni diye denemek istedim. Devlet hastahanesi diyetisyenden randevu almıştım ama korona yüzünden gidemedim kaldı oyle.
tabiki katilabikirsin hosgeldin cnm
Hoşbuldum :)

Bende Bismillah diyip ilk öğünlerimi yaziyim o zaman :)

Sabah
Uyanir uyanmaz 1 bardak su iciyorum
1 kibrit kutusu izmir tulum peynir ( bunun yag orani biraz fazla galiba )
1 cay kas tereyagda 1 yumurta
Bir dilim beyaz ekmek ( tam bugday ekmegim bittigi icin beyaz ekmek yedim )
1 domates , yarim salatalik bol yesillik.

Ara
2 hurma 2 ceviz ( bu biraz fazla gibi geliyor ama diyet listesinde boyle yaziyor. Emin degilim deniyorum o yüzden )

Öğle
Az yağda pisirilmis kiymali kabak
Ayran
Salata canim istem digi icin yemedim.
Ara
2 yemek kasigi yulaf ezmesi ,2 kasik yogurt ,1 ceviz ( bu listede yazmiyor ama kabizliga iyi geliyormus o yuzden meyve yada kuru yemis yerine bunu ekledim. )

Aksam ( planladigim)
Salata
Patlican yemegi
Ayran

Aksam ara bir tane şeftali yiycem. Siz aksam icin ara yapiyormusunuz.? Bu konuda kararsiz kaldim.

Merhaba arkadaşlar
Migren atagim tuttu yine dün akşam yemekten sonra yazamadım

Arnavut ciğeri
2 dilim ekmek
Yogurt
Ama ne spor yapabildim nede başka birşey bu hafta saçma sapan başladı ama hayırlısı bakalım

Merhaba kızlar
Sabah kahvaltıda annemler vardı
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
4_5 dilim sucuk
1 haslanmis yumurta
Biraz patates kızartması
1 dilim bazlama
Çay

Akşam 1 kiymali pide
2 bardak ayran
Salata
2 dilim karpuz
4 adet erik
10 tane kadar çilek

Bugünde dünde ne diyet kaldı ne dikkat etmek saçmaladım
Aylar sonraki 2 günlük kaçamak hayırlısı bakalım ne olacak iyi hafta sonları
Galiba desteğe ihtiyacım olacak kendimi çok kötü hissediyorum hevesim kalmadı sanki

Byesssas

Hoşgeldin canım

20nil05 20nil05 cok cok abartili degil bence sabahki patates kizartmasi ve pidenin yarisini yemeseymissin iyiymis. Aylardan beri kacamak yapmamissin kac kilo verdin bilmiyorum ama buda ödülün olsun bence pes etme yarin yeni bir baslangic yap canim.
Hoşgeldin canım
Hoşbuldum :)

Bende Bismillah diyip ilk öğünlerimi yaziyim o zaman :)

Sabah
Uyanir uyanmaz 1 bardak su iciyorum
1 kibrit kutusu izmir tulum peynir ( bunun yag orani biraz fazla galiba )
1 cay kas tereyagda 1 yumurta
Bir dilim beyaz ekmek ( tam bugday ekmegim bittigi icin beyaz ekmek yedim )
1 domates , yarim salatalik bol yesillik.

Ara
2 hurma 2 ceviz ( bu biraz fazla gibi geliyor ama diyet listesinde boyle yaziyor. Emin degilim deniyorum o yüzden )

Öğle
Az yağda pisirilmis kiymali kabak
Ayran
Salata canim istem digi icin yemedim.
Ara
2 yemek kasigi yulaf ezmesi ,2 kasik yogurt ,1 ceviz ( bu listede yazmiyor ama kabizliga iyi geliyormus o yuzden meyve yada kuru yemis yerine bunu ekledim. )

Aksam ( planladigim)
Salata
Patlican yemegi
Ayran

Aksam ara bir tane şeftali yiycem. Siz aksam icin ara yapiyormusunuz.? Bu konuda kararsiz kaldim.
eger tatliya ohtiyacim varsa yiyorum canim genelde kahvenin yanina hurma ceviz yerim ben
Merhaba arkadaşlar
Migren atagim tuttu yine dün akşam yemekten sonra yazamadım

Arnavut ciğeri
2 dilim ekmek
Yogurt
Ama ne spor yapabildim nede başka birşey bu hafta saçma sapan başladı ama hayırlısı bakalım
benim de regl yakim migren var bnde de canim ama suanda daha zoyade halsizlik
Merhaba kızlar
Sabah kahvaltıda annemler vardı
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
4_5 dilim sucuk
1 haslanmis yumurta
Biraz patates kızartması
1 dilim bazlama
Çay

Akşam 1 kiymali pide
2 bardak ayran
Salata
2 dilim karpuz
4 adet erik
10 tane kadar çilek

Bugünde dünde ne diyet kaldı ne dikkat etmek saçmaladım
Aylar sonraki 2 günlük kaçamak hayırlısı bakalım ne olacak iyi hafta sonları
Galiba desteğe ihtiyacım olacak kendimi çok kötü hissediyorum hevesim kalmadı sanki

Byesssas
unut bugunu bence hem jaftasonuydu hem ailen varmis herkes gibi yapmissin canim ayrica diyet yaoarken cok kaxamak yaotigini ancak sonra dengeledigini yazmisyin ben de oyleyim standart gidemem yarindan itibaren normale donemye calis moraini bozarsan diyetini de bozabikirisin

Kızlar menünün paylaşmadan evvel bir kaç soru sormak istiyorum. Öncelikle sadece cuma günümü bildirim yapılıyor? Daha sonra ilk sayfa da bir link var o link ile mi yapıyoruz acaba? Bana biraz karışık geldi o kısım nedense.

Back
X