Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gerçi şimdi fark ettim 67.200 görünüyor ama ben 67.500 yazmıştım kusura bakmayın kızlar ben 67.500 yazmıştım gözler yakını göremiyor
Geçen hafta 68.600 du
Bu hafta 67.200
Fark 1.400 gr mis ben yakını göremeyen gözlerle anca bu kadar teşekkürler iyi akşamlar
Akşam yemeğinde
1 tam alabalık
1 kase tarhana çorbası
Bolca yesil salata
Çay
Şimdiden yazayimda
Hepinize kolay gelsin kızlar

Teşekkür ederim canım. Kısmetse 17 Ekim kına 18 Ekim düğün
Daha varmis canim. Rahat rahat verirsin kilonu
Benimkilerde öyle genelde. 7 yasindaki oglum cok yemek secer. Fasulyeymis nohutmus zorlarsam 2-3 kasik yer. Corba,plav makarna o tarz seyler istiyor surekli. Küçükte 4 yasinda bizim yedigimiz her seyden yemek istiyor. Kabakmis fasulyeymis. Bazen diyorum benmi hata yaptim. Büyük oglana alistiramadim mi. Ama oda yok ikisinide aynı büyüttüm. Cocugun kendi yapisindan heralde boyle şeyler.

Bu arada sabah
Uyaninca 1 kuru incir. Ve 5 findik yedim. Kahvaltiyi 12 ye dogru yaptim.
1domates yarim salatalik, 1 yemek kas. Lor peynir. Az yagda sotelenmis biber 2 yemek kasigi yedim. 1 haslanmis yumurta, yesillik ve 1 dilim tam bugday ekmegi.

Ara
1 bardak kefir 5 badem

Aksam
Kabak yemegi 7 kasik
Salata
Bulgur pilavi 3 kasik

Yok canım ne alakası var seninle şimdi çocuklara birşeyler yedirmek istesen bile çocuklar yemiyorlar benim kızımda sebze yemeklerini sevmez ama ne bileyim internet bulduğum degisik yemek tariflerini ay ne farklıymış bunu bir deneyim bari deyip yanında sesli düşünerek yavaş yavaş yedirmeye başladım

az kalmış .
çeyizler hazırlandı mı.
kaç zamandır nişanlısın.
19 Temmuzda bir sene olacak
Normal çeyiz olarak ufak tefek şeyler kaldı ama eksikler hiç bitmiyor maalesef

Daha varmis canim. Rahat rahat verirsin kilonu
Inşallah canım ya ama ben çok tartiya takılı kalmak istemiyorum önemli olan ayna gördüğüm o yüzden spor daha önemli ama tabi 59 ya da 58 kg olsam mutlu olurum
Az kalmış Allah hayırlı uğurlu etsin vok mutlu olun inşaallah tatlı telâşlar başlamıştır ❤❤❤
Çok teşekkür ederim canım. Yavaş yavaş başladık bakalım ev de tadilat işleri var şimdilik onları yaptırıyoruz

Kızlar menünün
Kahvaltıda tam buğday unundan dürüm içine domates peynir ve mantar soteledim.
Ara
Maalesef 1 dilim kek
1 bardak kefır
1 avuç leblebi
Spor
Programın 5. Günü 50 dakika
Akşam

Eklentiler

• 20200612_185909.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 22
N nnnadal aklima simdi geldi canim. Hangi konudan aldim bilmiyorum. Burdaki konulardan arkadaslarin paylastigi, diyetisyenin verdigi diyet listesinde bi tarif var ama denemedim hic. 1 kabak, 1 patates veya kereviz,1 havuc ,ispabak, 1 cay bardagi mercimek bunlari 1-1.5 litre suda haslayip blendirsan gecir. Ustune 1 kasik Zeytinyagi ısıtmadan servis yapmadan koyulabilir. 3 aksam yemeginde 1 kase çorba yaninda yogurt ve salatayla ile ekmeksiz yiyoruz. Konuyuda bulursam paylasirim.

Son düzenleme:
Sabah
Dün kü kadar karpuz
Beyaz peynir
Çocuklardan kalan 3 ısırık tost

1 sade nescafe

Öğle
4 kaşık tavuklu peynirli makarna

4 tane erik
3 tane cips
Birkaç kuruyemiş

Akşam
6 kaşık tavuklu sebze yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase salata

Çay çay çay

Çocukları uyutunca sade kahvemi içerim onları uyutmaya çalışıyorum

benimkilerde küçükken yiyordu büyük olan 6 yaşında doğduğundan beri hep iştahsız bir çocuktu beni hep uğraştırdı hala öyle yemekte hadi demekten dilimde tüy bitiyor ortanca da herşeyi yerdi o hep iştahlıydı 3 yaşında şimdi abisi ne isterse ne yerse onları yiyor bakalım küçük nasıl olacak umarım o da abilerini örnek almaz benim ortanca büyük olsaymış çok güzel örnek olacakmış
peki gün içinde ne yeniyormuş pazartesi kabak deneyim önce

Maşallah çok güzel gidiyorsun hedefin kaç kilo olmak
Teşekkür ederim canım inşallah kalıcı olarak bu sekilde gider sıkılıyorum ben çünkü belli bir zamandan sonra. Eskiden hep 55 kg diyordum ama artık bıraktım şimdilik 58 ile 60 arası bir rakam beni mutlu eder ama tartıdan ziyade ayna da inceldiğimi görmek daha mutlu eder. O yüzden rakamlara çok bağlı kalmak istemiyorum

çok teşekkür ederim canım okudum gerçekten arkadaş üşenmemiş ayrıntı yazmış takdir ettim
En doğrusunu yaparsın canım bende aynı şeyi düşünüyorum kilodaki rakamlar her kişide farklı duruyor ben 65-70 arası olunca hiç fazla durmuyorum bana yakışıyor ama bu herhangi biriniz için kabus kilo olabilir önemli olan ayna ve kendini o kiloda mutlu hissedip beğenmekle alakalı

Saat 5 te iki kase çorba içtim öncesinde bir avuç fındık yedim saatini hatırlamıyorum
Canım gün içinde yediklerimizi yazıyoruz üzerine konuşuyoruz güzel oluyor ama gün sonunda toplu yazarsak daha verimli olacağını düşünüyorum bende hergün yazamıyorum ama mümkün oldukça öyle yapalım

kahvaltim
yaninda1 dilim ekmwk ve 5 zeytin yedim. soymayinca
bugun bir de aksam yerim saat 4 ya da 5 te
nasipse

dun 4 saat disarda kaldik cocuklarla. eve gelince manti yaprim. yedim 1 tabak.çunkü dısarida cok harcadim. kurt gibi aciktim çünkü

mantim

3 de 1 ini yedim

el acmasi. kendi. yaptim
ama buyuk buyuk yaptim

bunun gibi 1 tane daha yaptim.. yetmezdi çünkü. bunu esim tek basina yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…