- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Tebrikler canim. Düğün ne zamandiGünaydın kızlar ben pazartesi tartilmistim en son bir de bugünü yazacağım.
Pazartesi:64.400
Cuma:64.100
Fark:300
Yüzde:0.46 (sayfa başında yazana göre hesapladım)
Tebrik ederimGünaydınlar...
Az önce tartıldım= 60.5
dün=60.8
Fark= 300
☺☺☺☺☺
Geçmiş olsun. Once saglik tabiki canim. İnsallah sagligina kavusursun.Kızlar ben kilo veremedim aksine almışım sebebi yürüyüş galiba kas yapmışım birde halı yıkıyorum ağar ağar :))
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 60.1
Şuan 61.2
Spor ev isleri :)
Dizim çok ağrıyor o nedenle lesse yapamadm sanırım bana doktor yolu görünüyor birde vitamin değerlerim düşmeye başladı galiba halsizlik var üzerimde menisküs yırtığı mı ameliyat olmadan tedavi edenler vardı k9k hücre ile daha 2019 un 11 ayında bulunduğum ile uygulamışlar hasta çok memnunmus o doktora görüntüden svf tedaviyeniymis göbek ve bel yağlarından alınan hücre ile yapılıyormuş operasyon ameliyat olmaktansa bunu yaptırmak daha mantıklı inşallah faydasını görürüm normal kök hücre dedikleri tedavi değil ondan umutluyum
Sabah çocuklarla yürüyüşe çıktık dönüşte kabak aldım bende yapmayı düşündüm ama bugün karpuz peynirle kahvaltı yaptım akşam içinde diyete uygun az yağlı sebze yemeği yapmıştım o yüzden pazartesi başlamayı düşünüyorum haftasonu koca evdeyken diyet yalan oluyorBence kabak detoksu dene. Bende yapmistim bi kere çok önceden. Duraksamalarda vücudu sasirtin deniliyor. İşe yarar belki canim.
Valla anliyorum seni. Benim esimde 1 gün calisip diger gun evde bu aralar. O evde olunca düzen daha cok bozuluyor.Sabah çocuklarla yürüyüşe çıktık dönüşte kabak aldım bende yapmayı düşündüm ama bugün karpuz peynirle kahvaltı yaptım akşam içinde diyete uygun az yağlı sebze yemeği yapmıştım o yüzden pazartesi başlamayı düşünüyorum haftasonu koca evdeyken diyet yalan oluyor
O evdeyken çok yemesem bile düzen olmuyor evdeyken mutlaka icat çıkartıyor ben bir yemek yapıyorum kalkıyor o da başka yemek yapıyor veya yemeği ben yapacam diyor yemek saati çok geçe kalıyor en iyisi o yokken yapmak bide onun diyet nasihatleriyle uğraşamayacamValla anliyorum seni. Benim esimde 1 gün calisip diger gun evde bu aralar. O evde olunca düzen daha cok bozuluyor.
Teşekkür ederim canım. Kısmetse 17 Ekim kına 18 Ekim düğünTebrikler canim. Düğün ne zamandi
Tebrik ederim
Geçmiş olsun. Once saglik tabiki canim. İnsallah sagligina kavusursun.
az kalmış .Teşekkür ederim canım. Kısmetse 17 Ekim kına 18 Ekim düğün
afiyet olsun canımAkşam olunca buraya girmeye elim değmiyor şimdiden yediklerimi yazayım umarım akşama gelebilirim
Sabah
Dün kü kadar karpuz
Beyaz peynir
Çocuklardan kalan 3 ısırık tost
1 sade nescafe
Öğle
4 kaşık tavuklu peynirli makarna
Çocuklardan kalmıştı ayaküstü yedim ama doymadım şimdi 1 tavuk baget salata ve yoğurt yiyeceğim
Patlıcan biber domates ve biraz tavuk göğsü ile yemek yaptım yoğurt ve salatayla yemeği düşünüyorum Öğle için yiyecem dediklerimden de vazgeçtim zatenafiyet olsun canım
akşamı daha sebze ağırlıklı tut
canin 3 ogun tavuk gosu yiyorum bunu yaoinca genellikle o gun 1 kg ya yakin gidiyor kiko durumuna gore tabiki bugun yapsam mi yapmasam mi diordum regden dolayi yapmadim ama az yiyorum bu ara bence neyse gekelim nasil 1 adet haslanmis tavuk gsgunu 3 ogune bolup yiyorum yesil cayli ve sodali dukan birasi da diorlar ya onu da iciorumSadece tavuk gogsu yada yumurta mi sabah öğle akşam ara öğün yada başka birşey var mı yada tavuk gogsu ne kadar ayyyyyy amma çok soru sordum kusura bakma tatlım
hayir bence cok iyi canim harika masallahGunaydin kizlar . Ben malum her gün tartiliyorum dayanamayip. Bugün hesapladim. Gecen cuma 66.5 dim bugun 65.7 ciktim. Bir haftada 800 gram vermişim. Az mi sizce bir hafta icin? Bu arada karar verdim hergun tartilmiycam. Tartiyi gözümün önünde n kaldircam
dizine gecmis olsun canim, cok uzuldum, kas bur haftada o kadar cok olmayabilir kilo da olabilir canim dikkat etKızlar ben kilo veremedim aksine almışım sebebi yürüyüş galiba kas yapmışım birde halı yıkıyorum ağar ağar :))
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 60.1
Şuan 61.2
Spor ev isleri :)
Dizim çok ağrıyor o nedenle lesse yapamadm sanırım bana doktor yolu görünüyor birde vitamin değerlerim düşmeye başladı galiba halsizlik var üzerimde menisküs yırtığı mı ameliyat olmadan tedavi edenler vardı k9k hücre ile daha 2019 un 11 ayında bulunduğum ile uygulamışlar hasta çok memnunmus o doktora görüntüden svf tedaviyeniymis göbek ve bel yağlarından alınan hücre ile yapılıyormuş operasyon ameliyat olmaktansa bunu yaptırmak daha mantıklı inşallah faydasını görürüm normal kök hücre dedikleri tedavi değil ondan umutluyum
nadal sakin moralini bozma inanki suanda ilk kilo verenlerden cok duydum bunu ilk zamanlar bir duruyor devam edersen basliyorsun vermeye suan yeni basladin vucut noluyor diyor sakin bozma canim haklisin insan sinir oluyor ama gidiyor suanda sadece sen gormuyorsunKızlar bugün 3 hafta bitti iyi kötü birşeyler yapmaya çalıştım çaba harcadım ama yine kiloda oynama yok bugün yine 83,5 çıktım buraya kazık çakmış gibi hissediyorum detoks falan birşeyler yapsam 1-2 kilo oynama olsa sonra çorap söküğü gibi geleceğini hissediyorum
eger cocuklarin agirlikli beslenmesi onlarsa hep onlari isterler diye dusunuyorum cunku bagimlilik olustiracak yiyecekleri yazmissin ondan istiyirlardir kuzum, gecen bununla ilgili cok guzel bir belgesel vardi 15 gunde xocuklarin aliskanliklarinin coguni degistirdilerKızlar sizin çocuklarınız neler yiyor benimkiler çorba ve kuru şeyler yemek istiyor sulu yemek yedirmekte zorlanıyorum pilav makarna patates kızartması pizza poğaça gibi şeyler istiyorlar sürekli nerde yanlış yapıyorum her çocuk böyle mi
Canim bence kilon gayet iyi daha dogrusu iyi vermissin demek istedimMerhaba kızlar
Daha yeni girdim eve hemen tartıldım
Geçen hafta cuma 68.600
Bugün 67.500
Fark 1,100 gr
1,500 gr düşünüyordum ama olmadı sanırım buda normal olan sanırım
Iki hafta toplam 2.500 sanirim
Sabah ikisi birarada şimdi sade türk kahvesi 3 erik 1 maden suyu ve su
Emziriyorum ya sabah hep süt doluydu onun düşmeyi unuttum :)canin 3 ogun tavuk gosu yiyorum bunu yaoinca genellikle o gun 1 kg ya yakin gidiyor kiko durumuna gore tabiki bugun yapsam mi yapmasam mi diordum regden dolayi yapmadim ama az yiyorum bu ara bence neyse gekelim nasil 1 adet haslanmis tavuk gsgunu 3 ogune bolup yiyorum yesil cayli ve sodali dukan birasi da diorlar ya onu da iciorum
hayir bence cok iyi canim harika masallah
dizine gecmis olsun canim, cok uzuldum, kas bur haftada o kadar cok olmayabilir kilo da olabilir canim dikkat et
nadal sakin moralini bozma inanki suanda ilk kilo verenlerden cok duydum bunu ilk zamanlar bir duruyor devam edersen basliyorsun vermeye suan yeni basladin vucut noluyor diyor sakin bozma canim haklisin insan sinir oluyor ama gidiyor suanda sadece sen gormuyorsun
eger cocuklarin agirlikli beslenmesi onlarsa hep onlari isterler diye dusunuyorum cunku bagimlilik olustiracak yiyecekleri yazmissin ondan istiyirlardir kuzum, gecen bununla ilgili cok guzel bir belgesel vardi 15 gunde xocuklarin aliskanliklarinin coguni degistirdiler
Bende paranoya başladı kendi kendime benim tartım mi bozuk acaba diye düşünmeye başladım eşimde çok dikkat ediyorsun tarti neden bozuk olsun diyorCanim bence kilon gayet iyi daha dogrusu iyi vermissin demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?