Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün kü menüm
Sabah iki adet haşlanmış yumurta
Bir adet salatalık
Bir buçuk yerli muz
Çay
İki dilim ekmek
Bir dilim helva dayanamadım

Akşam erken yedim 5 ti
Fırında yağsız sebze kızartması
5 adet köfte

Aradan baya zaman geçti üç kaşık maksrna yedim uzun zamandır yemiyordum
Bugün su içemedim
Sporumda temizlikti

belkide bu hafta veremiycem gibi hissediyorum
Haftaya detox yapayım en iyisi malzemeleri alıp

Kızlar menüm şöyle;

Sabah:
1 yumurta
6 tane zeytin
1 tane hindi salam (çok istiyordum)
biraz lor peyniri.

Öğlen;
sade türk kahvesi
6 tane kuru kayısı

Akşam yemeği;
bulgurlu yuvarlak köftelerden oluşan yoğurtlı bir yemek.

Ayy erken mi yedim nedir karnım gurulduyo meyve filan yedim :))

Bu arada 2 kilo verdimmmm 2 günde hanımlarr :)
62.8 den 60.8 e düştüm:) regl dönemimdeyimmmm

hoş geldin. muhtesem vedin

Teşekkürler canım

Gunaydin kizlar . Ben malum her gün tartiliyorum dayanamayip. Bugün hesapladim. Gecen cuma 66.5 dim bugun 65.7 ciktim. Bir haftada 800 gram vermişim. Az mi sizce bir hafta icin? Bu arada karar verdim hergun tartilmiycam. Tartiyi gözümün önünde n kaldircam

Bence gayet iyi canım bildiğim kadarıyla hafta 500gr ile 1kg vermek sağlıklı olan

Kızlar şuan dışardayım sabahtan beri ne su içtim 'ne yemek yedim eve geceyim tartılıp yazacağım bakalım ne olacak bu hafta sanki bekledigim kiloya inmedim geçen haftada 1,3kilo vermistim bakalım bu hafta ne olacak yine aynı kilo ise bilemedim

Kızlar ben kilo veremedim aksine almışım sebebi yürüyüş galiba kas yapmışım birde halı yıkıyorum ağar ağar :))
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 60.1
Şuan 61.2
Spor ev isleri :)
Dizim çok ağrıyor o nedenle lesse yapamadm sanırım bana doktor yolu görünüyor birde vitamin değerlerim düşmeye başladı galiba halsizlik var üzerimde menisküs yırtığı mı ameliyat olmadan tedavi edenler vardı k9k hücre ile daha 2019 un 11 ayında bulunduğum ile uygulamışlar hasta çok memnunmus o doktora görüntüden svf tedaviyeniymis göbek ve bel yağlarından alınan hücre ile yapılıyormuş operasyon ameliyat olmaktansa bunu yaptırmak daha mantıklı inşallah faydasını görürüm normal kök hücre dedikleri tedavi değil ondan umutluyum

Aç karnına bir su bardağı sirkeli su
Bir bardak su ile demir ilacı içtim
Kahvaltı
İki adet haşlanmış yumurta
İki adet yeşil soğan
İki adet yaş kayısı
Bir adet erikbir adet salatalık
Rezene çayı

tebrik ediyorum 800 g hiçte azımsanacak bir kilo değil keşke bende verebilsem 500 g oynama olsaydı mutlu olacaktım
Günaydın kızlar ben pazartesi tartilmistim en son bir de bugünü yazacağım.
Pazartesi:64.400
Cuma:64.100
Fark:300
Yüzde:0.46 (sayfa başında yazana göre hesapladım)
tebrik ediyorum
Günaydınlar...
Az önce tartıldım= 60.5
dün=60.8
Fark= 300

☺☺☺☺
2 gün öncesiyle değil geçen haftayla kıyasla 2 kilo değilde 1,7 vermişsin iyisin iyi
Canım herşeyin başı sağlık kilo sonrada gider ama minüsküs ameliyatı olmaktan korkma yeterki doktorunu bul benim kv hastaneye yürüyerek gitti ameliyat oldu 1 gece kaldı ertesi gün yine yürüyerek çıktı hastaneden

Kızlar bugün 3 hafta bitti iyi kötü birşeyler yapmaya çalıştım çaba harcadım ama yine kiloda oynama yok bugün yine 83,5 çıktım buraya kazık çakmış gibi hissediyorum detoks falan birşeyler yapsam 1-2 kilo oynama olsa sonra çorap söküğü gibi geleceğini hissediyorum

Aynen öyle canım da işte başarılı bir tedaviymiş doktorla bir konuşmaya gidicen eşimin işleri azalsın biraz götürsün

Bence kabak detoksu dene. Bende yapmistim bi kere çok önceden. Duraksamalarda vücudu sasirtin deniliyor. İşe yarar belki canim.

Kendini biraz zorlanan lazım artık galiba elma detoxu bu haftada iki yada üç yapabilirsin yediginede dikkat et bu sayede 10 kilo veren bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…