Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar öncelikle bu paketli gıdaları falan yedikçe daha çok yemek istememizin sebebi bildiğim kadarıyla palm yağı. Eski çalıştığım okullardan birinde bir öğretmen arkadaş anlatmıştı. Bir tanıdıkları çikolata vb ürünlerin üretildiği bir fabrikada çalışıyormuş yanlışlıkla eline palm yağı bulaşmış ve kişi parmağını emmiş. Fakat emdikce ekmek istemiş yani cani sürekli istemiş. Kişinin (cinsiyetini hatırlamıyorum) parmağı kopacak hale gelmiş

Tam olarak yapamadım ya canım çok tatlı istiyor bugün hiç keyfim yok öğlende karpuz ve elma yedim 1 kaşık ta pudingten aldım öğleden sonra detoks suyu içtim tadı fena değil ben ekstradan içine zerdeçal da ekledim
Alışırsın ilkten öyle olur afiyet olsun canım

cumaryetesi lgs var. ben anne olarak heyecanliyim. ama oglumda o heyecan yok. :KK57:
O içinde yaşıyordur her çocuk belli edemez hele erkek çocukları daha çok duygularını saklıyor sen ondaki heyecanı cumartesi sabahı görürsün şuan endişesi heyecanını saklıyordur sende rahat ol pozitif ol onun ihtiyacı olan sakin bir anne şuanda

Günaydın canlarım..
Yeni gelenler hoşgelmişler..
Nasılsınız ..Ben sınav stresiyle gerginim..Ama ilginçtir diyetime dikkat ve spor tam..Ters tepti bu sefer..:confused::KK70:
Yarın minikler LGS ye girecek..Allah yardımcıları olsun..haftaya da bizimkilerin inşallah..
Bu hafta da düzenli olmasa da gelebilirim sanırım ..Menü yazayım artıkın:KK54:
Sabah
:kk77::kk77::kk77:
menemen
4-5 zeytin
peynir çay

Yaklaşık 10 gündür her akşam 2 km yürüyüş(koşu bandında)Üstüne de 1 mil leslie yapıyorum kendimi daha mutlu ve umutlu hissediyorum:KK71:..Haftaya diyet merkezinde kontrolüm de var..Tabii bunun da korkusu beni düzene itti.:KK17:.Covid dolayısıyla tüm randevular iptaldi açıldı ve düzen gelmek zorunda..İnşallah böyle devam edecek..:KK28:
Şimdi ben işe gider öpüldünüz..:KK55::KK55:

Günaydın canlarım..
Nasılsınız ..Ben sınav stresiyle gerginim..Ama ilginçtir diyetime dikkat ve spor tam..Ters tepti bu sefer..:confused::KK70:
Yarın minikler LGS ye girecek..Allah yardımcıları olsun..haftaya da bizimkilerin inşallah..
Sabah
menemen
4-5 zeytin
peynir çay

Yaklaşık 10 gündür her akşam 2 km yürüyüş(koşu bandında)Üstüne de 1 mil leslie yapıyorum kendimi daha mutlu ve umutlu hissediyorum:KK71:..Haftaya diyet merkezinde kontrolüm de var..Tabii bunun da korkusu beni düzene itti.:KK17:.Covid dolayısıyla tüm randevular iptaldi açıldı ve düzen gelmek zorunda..İnşallah böyle devam edecek..:KK28:
Gelmene çok sevindim canım herşeyi düzene koyman çok güzel kocaman öpüyorum hayırlı işler

Akşam menü yazamadım şimdi yazayım

Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 tk krem peynir
2 ince dilim salam
3 tekerlek salatalık

1 sade nescafe

Öğle
1 yeşil elma
2 ay dilim ince karpuz
1 kaşık puding

500 ml detoks suyu

Akşam
1 kase yeşil mercimek yemeği
Birkaç mantar
1 kaşık mantı

4 tane kiraz
1 tane erik
500 ml detoks suyu

Sanki çok vermişim gibi ilk bildirimi yapayım

Rumuz : nnnadal
Başlangıç tarihi 29 mayıs
Başlangıç kilom 83,5
Geçen hafta 83,5
Güncel kilom 83,5

Detoksta yaptım yine kıramadım bugün regl olacağım kendimi çok şiş hissediyorum ondandır diyorum yoluma devam ediyorum umarım sizde sonuçlar güzeldir

Günaydın ayni şişlik bendede var ama benimki kabizliktan. İlac kullanmayim probiyortikle falan cozeyim dedim olmadi. Sonuc tartidada belli zaten.

Gecen hafta 65.700
Bugun :65.700

O içinde yaşıyordur her çocuk belli edemez hele erkek çocukları daha çok duygularını saklıyor sen ondaki heyecanı cumartesi sabahı görürsün şuan endişesi heyecanını saklıyordur sende rahat ol pozitif ol onun ihtiyacı olan sakin bir anne şuanda
evet çok haklısın .
akşam kabus gördü uyandı .
yanıma geldi korkmuş . sabah da anlatmadı. akşam da anlatmadı.
işteyim . gidince bi soracağım .
ben rahatım aslında. çocuklar olunca stres yapmaya fırsat bulamıyorum .
yoğun geçiyor günler . eğlenmeyi seviyorum zaten .
ama bi tarafım da duruyor o düşünce de arada geliyor .
gece yanıma geldi.
bu gece de yanımızda yatsın koca dana. sınav öncesi ne de olsa. :confused:

Günaydın ayni şişlik bendede var ama benimki kabizliktan. İlac kullanmayim probiyortikle falan cozeyim dedim olmadi. Sonuc tartidada belli zaten.

Gecen hafta 65.700
Bugun :65.700
evet kabızlık sıkıntı . bol çiğ sebze özellikle marul yemelisin . marul salatası çok işe yarar .
olsun bu hafta böyle olsun . bağırsaklar çalışsın . önemli olan o .

Sanki çok vermişim gibi ilk bildirimi yapayım

Rumuz : nnnadal
Başlangıç tarihi 29 mayıs
Başlangıç kilom 83,5
Geçen hafta 83,5
Güncel kilom 83,5

Detoksta yaptım yine kıramadım bugün regl olacağım kendimi çok şiş hissediyorum ondandır diyorum yoluma devam ediyorum umarım sizde sonuçlar güzeldir
canım olsun . sıkma canını . kıracaksın inşallah . çok inat senin bünye . direniyor . sen direniyorsun . o da aynı şekilde.
olacak inşallah .

Günaydın canlarım..
Sabah
menemen
4-5 zeytin
peynir çay

hoş geldin kuzum . özlettin kendini.
inşallah geçer gider şu salgın . hepimizi değiştirdi aslında.

iyi yürüyorsun her akşam .maşallah sana.
LGS var evet yarınn.
hayırlısı inşallah . emek verdi sonuçta bizim oğlumuz da . ondan biraz zaten heyecanımız . hiç çalışmamış olsa , amaaaan derim de . çalıştı oğluşum son zamanlarda artık . nasip kısmet .
kızçene başarılar . Allah yolunu açık etsin . istediği yerlere gelsin inşallah .

Back
X