Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah. hoş geldin . nasılsın .
napayım işte şükür . iyiyiz . işler iyi çocuklar iyi . her şey çok güzel Allah bozmasın .hamdolsun canım benim sen nasılsın hoşbuldum özlemişimmm
güzel . 300 iyidir .Selam kızlar
12.06.20= 64.100
19.06.20= 63.800
fark= 300
Her hafta 2 gun yapıyorum canım ama bu hafta aşırı kacamak yaptim neredeyse her gün o yüzden benim için iyi sonuç. Sabote çıksaydım sorun değil. Kiyafetlerden hissediyorum inceldigimigüzel . 300 iyidir .
detoks yapmış mıydın geçen hafta.
nadal canim cok iyi gisiosun sakin ama sakin bozma regl gecsin aninda duscek 1 kilo ve civari bu hep boyle olmustur insan o anda cok si irle iuor ama senin sanssizligin bu dobeme den gelmesi sakin bozma diyetiAkşam menü yazamadım şimdi yazayım
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 tk krem peynir
2 ince dilim salam
3 tekerlek salatalık
1 sade nescafe
Öğle
1 yeşil elma
2 ay dilim ince karpuz
1 kaşık puding
500 ml detoks suyu
Akşam
1 kase yeşil mercimek yemeği
Birkaç mantar
1 kaşık mantı
4 tane kiraz
1 tane erik
500 ml detoks suyu
canim yaa strest olmsutir cok, cocuklari gorunce bende o sekilde heyecanlaniyorum yarin benm de sinav girevi var demistim zati, simdiden basarilar canim yarin haber verirsin nasil gectiginievet çok haklısın .
akşam kabus gördü uyandı .
yanıma geldi korkmuş . sabah da anlatmadı. akşam da anlatmadı.
işteyim . gidince bi soracağım .
ben rahatım aslında. çocuklar olunca stres yapmaya fırsat bulamıyorum .
yoğun geçiyor günler . eğlenmeyi seviyorum zaten .
ama bi tarafım da duruyor o düşünce de arada geliyor .
gece yanıma geldi.
bu gece de yanımızda yatsın koca dana. sınav öncesi ne de olsa.![]()
Nasilsin dilekcim, biliyosun telden baglaniyorum oda evde cekmiyor
Canım kabagi öncelikle soyacak ile önce uzun soy tavada az yağ ve tuz ile sotele. Üzerine yoğurt. Yogurdun üzerine de kıymalı şalçalı sos yap.Yerinde sayan ,tartida arti gören ler moral bozmadan devam edicez. Bu haftayi unutup gelecek haftaya odaklanalim. Birbirimize destek olalim
Sabah uyaninca 1 tatli kasigi zeytinyagli incir ve 1tane incir yedim
kahvaltida
Yesilsoganli yumurta
Cokelek
Salatalik
1 dilim tahilli ekmek
Ara 4 parca kavun
1 kayisi
Oglen
6 kasik fasulye piyazi
Birazdan keten tohumu kefir icicem. Bu arada cocuklarin dondurmasindan bir kere yaladim
Aksama kabak yogurt ve salata yiycem. Kabagi nasil pisircem karar vermedim simdilik
napayım işte şükür . iyiyiz . işler iyi çocuklar iyi . her şey çok güzel Allah bozmasın .
şu olumsuz süreç de biterse salgın ile ilgili daha güzel olacak inşallah
bende spagetti kabak yapma aparati var onunla yapiorum uzerine yogurt ve pul biber esime de uzerine kiymali sos yapiorumYerinde sayan ,tartida arti gören ler moral bozmadan devam edicez. Bu haftayi unutup gelecek haftaya odaklanalim. Birbirimize destek olalim
Sabah uyaninca 1 tatli kasigi zeytinyagli incir ve 1tane incir yedim
kahvaltida
Yesilsoganli yumurta
Cokelek
Salatalik
1 dilim tahilli ekmek
Ara 4 parca kavun
1 kayisi
Oglen
6 kasik fasulye piyazi
Birazdan keten tohumu kefir icicem. Bu arada cocuklarin dondurmasindan bir kere yaladim
Aksama kabak yogurt ve salata yiycem. Kabagi nasil pisircem karar vermedim simdilik
Haa soyle menuleri paylas bakalimbugün ;
sabah ;
sandwiç ( peynir zeytin salat marul domates )
1 çay
1.250 ml su
öğlen ;
1 kaşık nohutlu pilav
2 kase salata
1 adet köfte
700 ml su