Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 tk krem peynir
2 ince dilim salam
3 tekerlek salatalık

Karnım çok ağrıyordu ekmeğin arasına sıkıştırıp ayak üstü atıştırdım şimdide sade nescafe içiyorum çocuklara kahvaltı yaptırırken 1 haşlanmış yumurta yerim demiştim ama ondan da vazgeçtim belki öğlen yumurta yerim çocuklara çorbam var

Sizde o durum bende soylemesi ayip kabizlik. Probiyotik basladim hala cozebilmis degilim.
Ayıp değil zaman zaman hepimizin başına geliyor bu kabak detoksu öncesi aynı problem bendede vardı 3 gün kabak yiyince bide ilk iki gün mercimek köftesi de yemiştim mutlu son oldu çözüme ulaştım umarım tekrar yaşamam

Kizlar bu arada benim diyetisyenim seda sagbas tv 8 de falan cikiyor cok hos onun paylastigi bir detoks var benimle bende sizinle paylasiyorum 1 haftalik yaomak isteyen yapabilir

Bu iste, profesyinel eldennolmasini isteyen varsa yapabilir

Eklentiler

• 20200618_113229.webp
    20200618_113229.webp
    22 KB · Görüntüleme: 57
Ama o hosbeş te cok guz l yediriyo ya 😄 otursam 1 paket yerim.

Odaklandik artik bakalim cuma günü istedigim gibi olmuycak ama haftaya cuma insallah unutluyum 😄

Haklisin canim 1 kere yapilan kacamaklar. O haftayi çöpe atmak gibi oluyor. Koruma doneminde tadimlik yeriz insallah.
o hosbeşi aldim bir kaç kez. aninda bitiyor. bi doydunluk yapmiyor. 3 paket ols ancak sanki. yedikce yediren bi sey var icinde. .çin tuzu dedukleri sey mi bilmiyorum.
bağimlilik yapan ve evde kavga cikaran bi yiyecek. ben az yedim sen cok yedin derdine dusürüyo cocuklari. ve sade ben degilmisim doymayan o lezzete.
onda almiyorum

Ayıp değil zaman zaman hepimizin başına geliyor bu kabak detoksu öncesi aynı problem bendede vardı 3 gün kabak yiyince bide ilk iki gün mercimek köftesi de yemiştim mutlu son oldu çözüme ulaştım umarım tekrar yaşamam
Kabak detoksunu bende deniyim bi ise yarar belki

o hosbeşi aldim bir kaç kez. aninda bitiyor. bi doydunluk yapmiyor. 3 paket ols ancak sanki. yedikce yediren bi sey var icinde. .çin tuzu dedukleri sey mi bilmiyorum.
bağimlilik yapan ve evde kavga cikaran bi yiyecek. ben az yedim sen cok yedin derdine dusürüyo cocuklari. ve sade ben degilmisim doymayan o lezzete.
onda almiyorum
ayy hosbes oyle evet cnm gecen esim eve almis iyiki bitirdi ben 2 tane yedim onlarin icinde ciddi bir maddr var

cumaryetesi lgs var. ben anne olarak heyecanliyim. ama oglumda o heyecan yok. :KK57:
Ogluna Allah zihin acikligi versin canim. İnsallah iyi gecer 🥰
çok değisik hissettiriyor. çok hoş tadı. bitmesin istiyorsun. bi bana öyle gelmiyormuş demek:confused:
Ayy dur daha fazla bahsetme evde bi tane var dayanamam diye sakladim cocuklardan 😅. Yeminimi bozdurcaksin bana 😜

Bugun yediklerimide yaziyim
Sabah uyaninca zeytinyaginda bekletilmis incir yedim. Kahvaltiyi gec yapicam diye 6 tane kiraz yedim.
Kahvalti
1 yumurta tavada pismis
Cokelek
Salatalik
1 dilim ekmek
Evde yesillik domates bitti yavan bi kahvalti yapmis gibi hissettim kendimi

Arada bir kayisi yedim. Gün kurusunu kaynatip suyunu ictim bide. Ayriyetten 1 tane gün kurusuda yedim.

Öğlen yemiycektim aslinda mercimek kabizliga iyi geliyomus. Corba ve yogurt yedim. Corbaya 1 yemek kas zeytinyagi ve pul biber döktüm.

Az once keten tohumu kattigim kefiri ictim 😅 yapmadigim sey kalmadi galiba bugün 😅

Aksamda fasulye hasliyorum piyaz yapip onu yiycem sadece. Baskada bisey yemiycem insallah kacamakta olmaz bu saatten sonra 😊

Bugun yediklerimide yaziyim
Sabah uyaninca zeytinyaginda bekletilmis incir yedim. Kahvaltiyi gec yapicam diye 6 tane kiraz yedim.
Kahvalti
1 yumurta tavada pismis
Cokelek
Salatalik
1 dilim ekmek
Evde yesillik domates bitti yavan bi kahvalti yapmis gibi hissettim kendimi

Arada bir kayisi yedim. Gün kurusunu kaynatip suyunu ictim bide. Ayriyetten 1 tane gün kurusuda yedim.

Öğlen yemiycektim aslinda mercimek kabizliga iyi geliyomus. Corba ve yogurt yedim. Corbaya 1 yemek kas zeytinyagi ve pul biber döktüm.

Az once keten tohumu kattigim kefiri ictim 😅 yapmadigim sey kalmadi galiba bugün 😅

Aksamda fasulye hasliyorum piyaz yapip onu yiycem sadece. Baskada bisey yemiycem insallah kacamakta olmaz bu saatten sonra 😊
çok iyi gidiyorsun canım . süpersin . :halay: :halay:

Ogluna Allah zihin acikligi versin canim. İnsallah iyi gecer 🥰

Ayy dur daha fazla bahsetme evde bi tane var dayanamam diye sakladim cocuklardan 😅. Yeminimi bozdurcaksin bana 😜
Amin inşallah iyi geçer çocukların sınavları.
emek verdiler sonuçta .

aman sakın alma eve . yeme de . ben markette görünce bi elim gider gibi oluyor . düşün market reyonundan bile insana etkisi var hooşbeşin. o derdece:confused::confused:

akşam sebzeli mercimek çorbası içtim 2 büyük tabak .
ama malum döneme girdim diye mi bilmem .
recelli ve sarelleli ekmek yedim .
baktım daha kesmeyecek . daha fazla yiycem çikolata vs . karpuz kestim . 1 ay dilim .
onu yedim .
biraz iyi geldi.
bu dönemde çok feci tatlı istiyor canım .
atak gibi oluyorum

Back
X