İnşallah canım inşallah:))hadi insallah iyi gidiyorsun bence. cok bi kilo yok ki .inerain bence .![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallah:))hadi insallah iyi gidiyorsun bence. cok bi kilo yok ki .inerain bence .![]()
![]()
![]()
canim ben de zeze ve demirlekeye katiliyorum artik.kacamak yapmak gibi luks yok sanirim cunku yas geciyir meto yavasliyor ve eskisi gibi hercekten verilmiyor sen tam anlamiyla.duzenli bir beslenmeye gecmelisin yoksa gitmez kuzumKilo bildirimi
Rumuz nnnadal
Başlangıç tarihi 29 mayıs
Başlangıç kilom 83,5
Güncel kilom 83,2
Fark 300 g
Hergün muhakkak spor yapıyorum tüm hafta dikkat ediyorum 1 gün kaçırsam hemen artıya geçiyorum nasıl iş bu anlamadım gitti daha önce defalarca kilo verdim hiç bu kadar zorlanmadım insan 1 ayda bir kiloda mı veremez ya çok canım sıkıldı bu haftaki tartıdan çok ümitliyim yine olmadı
canim masallah sakin kucumseme verdigini harikasin devam aynenKilo bildirimim
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 63.2
Bu haftaki kilom: 62.5
Aradaki fark : 700 gr
Yüzdeyi hesaplamadım gerek var mi ?
yaaa masallah canim ben yeni bir kiloya gecmeyi cok seviorum mesela.65 ten 64 e ya da 64 ten 63 e gibiGunaydin kizlar
Gecen hafta 65.7
Bu hafta 64.8
Fark 900 gr
Şükür bu hafta eksiye gectim![]()
yok canim sadece 2 gun orada olacagiz keskem.gorusebilsekaaa
hep ayvalik ta misiniz .tatil biyu.
karsilasırız illa cunda da. biz de cunda ciyız.
gorüsuruz orada diue düsünüyorum.
Bulgur cok farkediyor daha once de demistimAynen yarın tartılsa eminim dahada az çıkar çiğ köfte yi sindirmek biraz uzun oluyor ben o nedenle yapmıyorum
Zaten aç tartılman lazım gerçek kilonu görmen için öğünleri de herşeyi ye sonrasında kendini tutmaya çalış birde öyle dene sen yeteri kadar kalori almadığın için istiyor canın tabağına kahvaltıda baya yiyecek koy çoğu sebze olsun fındık fıstık olsun ne seviyorsan dönüşümlü koy birde bitir hepsini kardeşim diyetisyene giderken bunlar çok yiyemiyorum deyince hepsini bitir ki metobolizman çalışsın baya yoksun kalınca vücut hem yediklerini hemde içtiklerini tutuyor demişti oruç gibi düşün gelmeyeceğini bilince vücut kilo vereceğine tutuyor yağ olarak depoluyorHaklısınız kızlar yemeği düzene koymam gerekiyor öğünü az tutuyorum ardından birşeyler yiyorum daha kalorili oluyor aslında çiğ köfte akşam değildi ondan önceki gündü ama akşamda yarım karnıyarık yedim yanına 2 kaşık pirinç pilavı aldım yanında salata falan yemedim sözde amacım az yemekti ama karnım doymadı sürekli aranıyordum biraz sonra çocuk pilav istedi 4 kaşık vardı çok az yedi kalanını hiç kafamda sorgulamadan yedim veya sabah çocuklara tost yapıyorum kalanı hemen yiyorum aslında daha küçük yapabilirim acaba bilinçaltım mı büyük yaptırıyor bilmiyorum sabah kahvaltı yapmamıştım 11 gibi tekrar tartıldım 82,9 u gördüm o bile iyi geldi
canim aliskanlik oluyor agzimiza atmak aliskanliklari degistirmek zaman aliyor sen her ogune 2 dilim tam bugday ekmegi koysan pilavlar ve bulgurlar yerine sabah yunurtan peynir ve zeytinin, oglen varsa haslanmis tavuk yoksa meneemn vs yanina ayran 2 dilim ekmek yine aksam da sebze 2 dilim ekmek ayran yogurt vs ara ogunlerde meyve sutlu kahve yesen aslinda daha cok tok tutar insallah basaracaksin aliskanliklar degisirse harika olacakHaklısınız kızlar yemeği düzene koymam gerekiyor öğünü az tutuyorum ardından birşeyler yiyorum daha kalorili oluyor aslında çiğ köfte akşam değildi ondan önceki gündü ama akşamda yarım karnıyarık yedim yanına 2 kaşık pirinç pilavı aldım yanında salata falan yemedim sözde amacım az yemekti ama karnım doymadı sürekli aranıyordum biraz sonra çocuk pilav istedi 4 kaşık vardı çok az yedi kalanını hiç kafamda sorgulamadan yedim veya sabah çocuklara tost yapıyorum kalanı hemen yiyorum aslında daha küçük yapabilirim acaba bilinçaltım mı büyük yaptırıyor bilmiyorum sabah kahvaltı yapmamıştım 11 gibi tekrar tartıldım 82,9 u gördüm o bile iyi geldi
Aaa ne guzel haber canim bu yaacıktım . biraz ders videosu izliyorum . dgs ye hazırlanıyorum bu bi kaç gündür.
ilk kez üni. geçiş yapabileceğim bölümü açtı . 7 yıldır bekliyordum.
Canim kalori sayan programlari dene istersen bide. Yedigim seyin bazen kalorisi ni görünce insan mecbur azaltiyor. Arkadaslarinda dedigi gibi vucut ac kaldigi icin yeme istegi olusuyordur belki. Sen de benim gibi İki öğün mü besleniyordun ?Haklısınız kızlar yemeği düzene koymam gerekiyor öğünü az tutuyorum ardından birşeyler yiyorum daha kalorili oluyor aslında çiğ köfte akşam değildi ondan önceki gündü ama akşamda yarım karnıyarık yedim yanına 2 kaşık pirinç pilavı aldım yanında salata falan yemedim sözde amacım az yemekti ama karnım doymadı sürekli aranıyordum biraz sonra çocuk pilav istedi 4 kaşık vardı çok az yedi kalanını hiç kafamda sorgulamadan yedim veya sabah çocuklara tost yapıyorum kalanı hemen yiyorum aslında daha küçük yapabilirim acaba bilinçaltım mı büyük yaptırıyor bilmiyorum sabah kahvaltı yapmamıştım 11 gibi tekrar tartıldım 82,9 u gördüm o bile iyi geldi
İnsallah emeklerinin karsiligini alirsin , hersey ist digin gibi olur canimacıktım . biraz ders videosu izliyorum . dgs ye hazırlanıyorum bu bi kaç gündür.
evettt cok sukur.canim aliskanlik oluyor agzimiza atmak aliskanliklari degistirmek zaman aliyor sen her ogune 2 dilim tam bugday ekmegi koysan pilavlar ve bulgurlar yerine sabah yunurtan peynir ve zeytinin, oglen varsa haslanmis tavuk yoksa meneemn vs yanina ayran 2 dilim ekmek yine aksam da sebze 2 dilim ekmek ayran yogurt vs ara ogunlerde meyve sutlu kahve yesen aslinda daha cok tok tutar insallah basaracaksin aliskanliklar degisirse harika olacak
Aaa ne guzel haber canim bu ya
sag ol canimmm. hepimizin insallah .Canim kalori sayan programlari dene istersen bide. Yedigim seyin bazen kalorisi ni görünce insan mecbur azaltiyor. Arkadaslarinda dedigi gibi vucut ac kaldigi icin yeme istegi olusuyordur belki. Sen de benim gibi İki öğün mü besleniyordun ?
İnsallah emeklerinin karsiligini alirsin , hersey ist digin gibi olur canim![]()
bundan 1 tabak daha yedim.cok swvdim.ama şimdi de catıyciyym.Eki Görüntüle 2655022
kahvaltim.esim koyden erik getirdi . yumusakti. tatlanmisti
kaynattim
buyuk tabak yogurt . icine koydum
yiycem simdi.
İyiki hatirlattin valla bende disari cikiyim diyodumbundan 1 tabak daha yedim.cok swvdim.ama şimdi de catıyciyym.
aksama kadar bi sey yiyemem bence.
aksama patlican domates biber sogan ile turlü yaparim kendime .
3 e kadarsokaga cikma yasagi var bugun. yarin daha uzun sure yasak var
afiyet oksun cnm bnde sabah muz ve yigut yedim icine fisyik koyarak iyi geldi yanuna da kahve icine wz hindistan cevizi yagi attimdiEki Görüntüle 2655022
kahvaltim.esim koyden erik getirdi . yumusakti. tatlanmisti
kaynattim
buyuk tabak yogurt . icine koydum
yiycem simdi.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bende başvuruyu yaptım lakin parayı yatıramadm geçti SGS biraz zordur daha önce çalışmaya başlama şansın olsaydı keşke sadece Türkçe mat ama zorluk derecesi lisans ile ALES arasındaacıktım . biraz ders videosu izliyorum . dgs ye hazırlanıyorum bu bi kaç gündür.