Ellerine sağlık canım ben bezelye yemeği ve pirinç pilavı yaptım ama yemedim dün akşamdan mercimek çorbası vardı ondan 1 kase içtim gündüzde çocuklara kuskus pişirmiştim ondan kalanın içine peynir ve dereotu ekledim onu yedimFırına güveç götürdüm. Şimdi de bulgur pilavı yaptım.yanina da ayran.sen ne yaptın ?
Bu sene sınav çok zordu diyorlar seneye biraz daha birikimle inşallah olacak inanıyorum benÜzülme canım branşın neydi ozellere başvurmayı dusundun mu kızın küçük daha seneye yine denersin hem bu sene baya bi alt yapi olusturdun seneye biraz konu tekrari yapip bol bol soru çözersin
Canim ben de ne zandir bimde bulamiuordum yesil cayi gunluk urun olarak mi gelmis daimi olarak misersum yeşil çayı buradaki marketlerde bulamamıştım. Bugün bim e geldi. Bende hemen gidip aldım. 50 li paket 13.95
canım aslında şu an yoğun değilim .@demirleke kuzum bu yil cok mu yogunsun nasilsin
Evet canim salı günü katalog ürünü olarak geldi. Yani 1 günlük.Canim ben de ne zandir bimde bulamiuordum yesil cayi gunluk urun olarak mi gelmis daimi olarak mi
Canim çocuklar başlayınca okulla ipek ne yapacak, yarım gün okulda, diğer yarısıni nasıl yapacaksın ?canım aslında şu an yoğun değilim .
çocuklar ile ilgili bi yoğunluk yorgunluğum oluyor . dersler . evdeki kaos . evdeki çocukların durumuna yetişmek yoruyor. artık kış sürecine girdik .
yazabilirim diye umuyorum .
sağ ol hatırladığın için . sen nasılsın
neler yiyip içiyorsun
yüz yüze eğitimleriniz başlıyor değil mi tamamen pazartesi itibariyle.
düzce de %99 luk bi yayılma mevcut bir kaç gündür böyle. bizim bulunduğumuz yer de çok kötü durumda . mahalle olarak .
bilemiyorum. okullar açıldı .anaokulu . ilk okul .
çok fazla getirdiler çocuklar tabi . taşıyıcı.
sokaklarımız çocuk dolu. sabahtan akşama dışarıda çocuklar . site içi olduğundan çok rahat bizim oralar .
maske takmıyor çocuklarımız malesef
böyle işte. hastalık yoktu burada . rahattık ama şimdi öyle değil .
sizler nasılsınız .
öğle arası eve gidiyorum .Canim çocuklar başlayınca okulla ipek ne yapacak, yarım gün okulda, diğer yarısıni nasıl yapacaksın ?
İyi denk gelmiş saati.öğle arası eve gidiyorum .
okuldan almaya da ben giderim.
inşallah tabi.
sonra 1 de ortanca gelecek pazartesi günü. salı günü.
onunla bırakacağım evde.
saat 2 de büyük abileri gelecek inşallah
servis e yazdırdık onu.
saat kaçta gelir tabi tam olarak bilemiyorum .
öyle olacak .
şu ara kimse bakmıyor safrancım çocuk.
okullar çok fazla yayılmaya sebep görülüyor. çocuklar da taşıyıcı.
düzce de çok hızlı bi yayılma da var .
böyle bir çözüm bulduk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?